• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin saçma soruları

Bende masaj salonuna gıdıcem sorun olur mı de ona kadın masaj yapsın sana erkek bakalım ne dıcek adam iş pesınde alttan Alttan onay almaya calısıyor
Gidelim dedi zaten de hep iptal etti sonradan. Şimdi tekrar sordu tekrar konuyu kapattı. Seneye tekrar açar konusunu

Ayakla, ben çok ayaklarım. Bi de belini çekerim kütür kütür.
Neresi ağrıyorsa ağrı alan masaj kremleri var sür, bas sicak su torbasini.
2 güne dipçik gibi gezer.
Para cepte kalsın. :rolleyes:
Hahaa:))) Yaptım zaten 6 yıldır ama ara ara soruyor. Ben tam iyi yapamıyormuşum. E git diyorum para cepte kalsın boşver diyor. Ben yapıyorum tekrar napiyim. :))

Yaa adam ilgi istiyor.
Dur şunu kızıştırayım biraz kıskançlık yapsın, ekşın olsun demiş :)
Ben olsam yaptıranlar çok memnun valla ben de merak ediyorum.
Dur hemen masaj spa kampanyalarını araştırayım, birlikte gideriz derdim.
Ardından günde 5 kampanya yollar bezdirirdim :KK70:
Evet. Eşim izin vermiyor demek istiyor sanırım. Ben de alışır kıskandırmaya çalışır diye git diyorum.

Açıkçası normal masaja bile izin vermemi istemiyor gibi geliyor. Beraber gidelim dedi kendisi. Arkadaslarının gittigi yer varmış. Ama ben calıstıgım için yalnız gideyim bari dedi. Sauna falan da varmış. Git deyince konuyu kapatıyor. Bunu senede 1 kez diyor

E soyleyin sussun o zaman. Bunaldim ne her sene her sene masaj pazarligi yapıyoruz, gidecekseb git gitmeyeceksen gitme diyin.

Hahaa:))) Yaptım zaten 6 yıldır ama ara ara soruyor. Ben tam iyi yapamıyormuşum. E git diyorum para cepte kalsın boşver diyor. Ben yapıyorum tekrar napiyim. :))
Para cepte kalsın 😁😁😁 aklın yolu bir 😁

Bazı belediyelerin masajları kadın erkek ayrı oluyor, otellerde birlikte aynı odada masaj yaptırabilirsiniz. Masaj da bir kere yaptırınca bağımlılık oluyor
Aslında ben dedim ona benim mükelleflerin otelleri var masaj salonları da var. Bana bedava senin için de konuşayım gidelim dedim. Konu kapandı tekrar

Arkadaşımın eşi aradığında " gel desen herşeyi bırakıp gelecek haldeyim" dedi kıza ...o haldeler inan bana
Benim eşim de o durumda. Destek olsa bırakıcam şuan dedi. Ayrı ofis aç beraber çalışalım dayanamıyorum diyor

Profesyonel masaj salonları var mutlu sonla bitenlerden değil:KK53: erkek personeller çalışıyor. Siz ayarlayın oraya gitsin. Sürpriz :KK53:

Yanı anormal türdeki masajları kast etmiyordur herhalde esiniz. Yoksa ben de otellerdeki spaları araştırıp eşime birlikte gitmeyi teklif ediyorum.
Benim dolu mükellefim var sauna spor salonu masajı da bulunan. Gidelim diyorum. Bu sefer o beni kıskanıp gitmiyor

Profesyonel masaj salonları var mutlu sonla bitenlerden değil:KK53: erkek personeller çalışıyor. Siz ayarlayın oraya gitsin. Sürpriz :KK53:
Ezo çok trustik bir bölgede yaşıyor,otel saunasinda genelde bu hizmet veriliyor ...çoğu kapalı zaten hala

Umarım konunuzda masajdan tartışma çıkmaz.Neyse eşinizi en iyi siz bilirsiniz...

Yani su corona bitsin ilk isim masaj salonuna gidip 2 masaj ust uste satin almak olacak. 2 saat yogursunlar heryermi oh mis.
Ayrica askerden donen eşimede hediye masaj almistim. Tum yorgunluğunu gerginligini atsin diye.

Artik atin ustunuzdn su mutlu sonla biten masaj hikayesini. Oyle yerler zaten yasal degil. Buldugunu basiyor devlet. Oyle yere gidecek adamda zaten karisina ben gidecegim demez.

Benim eşimde deniz kuv. De şuan karantinada siz ne zaman eve döneceklerini biliyor musunuz? Bu postu görünce bi heyecanlandım yakın zamanda mı acaba :))
Masaj konusuna gelince bende asla asla istemiyordum eşim çok istiyordu. Bir kere gitti ama erkek masör masaj yaptı. Tabi masajı beğendi ama iki gün sonra aslında masaja gitmek çok gereksiz o kadar para veriyorsun o günlük masaj iyi geliyor ertesi güne yapılmamış gibi dedi. Hevesini aldı kurtuldum artık git desem gitmez. Sende erkek masöre gitmesini söyle kabul etsin

Benim eşimin de sırtında sorun var gitmek istese sorun görmezdim. O hep bana yaptırıyor uzman değilim sonuçta. Defalarca sorması saçma ama sevmedim.

Back
X