Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük olasılıkla gemide bir muhabbet dönmüştür bu konu ile ilgili..veya seni kıskandığı için kendince seni de kiskandirmaya çalışıyordur.Hicbir anlamı bile olmayabilir söylediklerinin sonuçta denizalticilar hakkındaki rivayetleri sen de biliyorsunEvet şuan 1 Nisan 30 haziran arası için faaliyet yasagı var. O zamana kim öle kim kala.
Merhaba abla benim esimde mesela beni sinir etmek icin bana da bir kac kez masaja gidiyim mi filan dedi biliyor cok kiskanc oldugumu tamamen sinir etmek icin soyledi bana bende soyledigi icin agzima geleni soyledim ve bir sure( saat olarak) onunla konusmadim esiniz ne derse desin sinirlesin siz ona hayir diyin sevmediginiz seyleri yapmasin ne kadar cok gitmez istiyorsa gitsin siz istemiyorsaniz soyleyin icinize tutmayi o anki duygunuzu belli edin dusuncenizi soyleyin her ne olursa olsun sonucunu cunku erkeklerde oyledirler o an ne dmeek istiyorlarsa onu soyluyorlarHayırlı ramazanlar arkadaslar,
Yaklaşık 1.5 aydır kızımla beraber yalnızız evimizde korona sebebiyle. Eşim de asker oldugu için izole edilmek sebebiyle eve gönderilmiyor tüm personelle birlikte. Telefonla irtibatımız var şuan sadece.
6 senelik evliliğimizde 4 5 kez ara ara masaj salonuna gitmek istedigini belirtti. Ben de içimden hayır desem de tamam git madem dedim. Ama gitmedi hiçbirinde boşver dedi.
Bugün yine telefonda korona bitip eve geldikten sonra sen işteyken bir ara masaj salonuna gideyim olur mu dedi.Ben de yine gitmez diye tamam git dedim. Buna cevap olarak' izin vermez misin' dedi. Niye dedim. Masaj için dedi. Sonra konuyu kapattı, beni sordu iyi misiniz diye..
Ben tepki mi vermeliyim, yoksa havalara girmesin diye tamam mı diyim, şimdi gidemezsin desem inatla sinir edecek şeyler söyleyecektir diye düşünüyorum kıskandığımı bildigi için.
Genelde yasak koymam, kısas yaparım. O da çoğu şeyden kaçınır bu yüzden. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Yani su corona bitsin ilk isim masaj salonuna gidip 2 masaj ust uste satin almak olacak. 2 saat yogursunlar heryermi oh mis.
Ayrica askerden donen eşimede hediye masaj almistim. Tum yorgunluğunu gerginligini atsin diye.
Artik atin ustunuzdn su mutlu sonla biten masaj hikayesini. Oyle yerler zaten yasal degil. Buldugunu basiyor devlet. Oyle yere gidecek adamda zaten karisina ben gidecegim demez.
Biliyorum konuşmuştuk öncesinde. HAYIRLI olsun evlenmişsiniz bu arada.Benim eşimde deniz kuv. De şuan karantinada siz ne zaman eve döneceklerini biliyor musunuz? Bu postu görünce bi heyecanlandım yakın zamanda mı acaba :))
Masaj konusuna gelince bende asla asla istemiyordum eşim çok istiyordu. Bir kere gitti ama erkek masör masaj yaptı. Tabi masajı beğendi ama iki gün sonra aslında masaja gitmek çok gereksiz o kadar para veriyorsun o günlük masaj iyi geliyor ertesi güne yapılmamış gibi dedi. Hevesini aldı kurtuldum artık git desem gitmez. Sende erkek masöre gitmesini söyle kabul etsin
Biliyorum canım kıskandırmaya çalıştığını :) Az çok anlıyorum ben de ama çocukça geliyor davranışı, onu da öyle kabul ettim evet ama şimdi git desem gitmez gitme deyince de gideceği tutar:))) Muhabbet açarsa tekrar beraber gidelim diyeceğim zaten. Zorla götürücem artıkMerhaba abla benim esimde mesela beni sinir etmek icin bana da bir kac kez masaja gidiyim mi filan dedi biliyor cok kiskanc oldugumu tamamen sinir etmek icin soyledi bana bende soyledigi icin agzima geleni soyledim ve bir sure( saat olarak) onunla konusmadim esiniz ne derse desin sinirlesin siz ona hayir diyin sevmediginiz seyleri yapmasin ne kadar cok gitmez istiyorsa gitsin siz istemiyorsaniz soyleyin icinize tutmayi o anki duygunuzu belli edin dusuncenizi soyleyin her ne olursa olsun sonucunu cunku erkeklerde oyledirler o an ne dmeek istiyorlarsa onu soyluyorlar
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Açıkçası boş konuştukları için genelde evet diyorum sadece laf olsun diye muhabbetini açıyor. Hiçbir icraat yok. Yalnız kendisi beni sağlam kıskanıyor bunu da çok belli ediyor. Ben belli edemiyorumBüyük olasılıkla gemide bir muhabbet dönmüştür bu konu ile ilgili..veya seni kıskandığı için kendince seni de kiskandirmaya çalışıyordur.Hicbir anlamı bile olmayabilir söylediklerinin sonuçta denizalticilar hakkındaki rivayetleri sen de biliyorsun![]()
Yasak koymuyorum git diyorum ama kısasçıı biri oldugumu bildigi için karşılığında napacagımı kestiremiyor ilerde önüne çıkarırım diye düşünerek davranıyor:)))Masaj salonu erkeklere özel değil ki.
Ben sevgilimle ikimize paket almıştım grupanya'dan, ekonomik bir otelden. Beraber gittik.
Derdi masajsa siz de beraber gidebilirsiniz. Neticede bedensel olarak yorucu bir mesleği var. Masaj hakkı. Ama siz de evdesiniz,küçük boylu bir çocukla muhatap oluyorsunuz. Masaj sizin de hakkınız.
Gidin beraber yan yana masalarda yumulun , rahatlayın
6 senedir git diyorum zaten. Niye gitmiyorsun diyince para cepte kalsın boşver diyor. Şaka da degil zaten. Herkes eşini mi tartıyor gemide bilmem. Hepsi de eşinden korkuyor. Ama saçma soruları da devam ediyor bunlarınMrb. Bana kıskandırmak gibi gelmedi valla. Bu tip kıskandırma şakalarını ergenler ya da daha küçük erkekler yapar, yaşını bilemiyorum. İzin verirseniz gidecek bi tipe benziyo. Bence siz sinirli şekilde “bana bir daha böyle şakalar yapma” falan diyin. Erkekler cidden ufacık taviz verdiğinde, anında normalleştiriyorlar, rahat rahat soruyorlar.
Salon spor ve sauna salonu. Bizim 2 sokak ötemizde. Ama içini bilmiyorum. Eşim de daha önce hiç gitmedi ben de gitmedim. Büyük ihtimal acısını fena cıkaracagımdan korkuyorMasaj salonlari acik degil ki. Valla acik olsa ben gidecegim,belim sirtim omuzlarim tutuldu artik evde oturmaktan. Akli basinda olan bir erkek de kadin da normal masaj salonuna gider ne var ki? Fuhus yapilanlara gidecek zihniyetteki bir erkekle de evli kalmayin zaten,her turlu aldatiyordur masaj salonuna hacet yok.
Abla yaa sen bi de bakalim gitme diye bence gitmez seni seviyorsa hic gitmez gidecegi varsa gizli gider abla bunuda unutma eslerimiz cogu zman disarda istedikleri zaman istedigi gizliligi yapar bunuda unutma ama seven eş ne kendine nede eşine ohanet etmez.Biliyorum canım kıskandırmaya çalıştığını :) Az çok anlıyorum ben de ama çocukça geliyor davranışı, onu da öyle kabul ettim evet ama şimdi git desem gitmez gitme deyince de gideceği tutar:))) Muhabbet açarsa tekrar beraber gidelim diyeceğim zaten. Zorla götürücem artık
İlginç gerçekten... ara ara konuyu açarak sonra para cepte kalsın vb bahane ile ısrarcı olmayarak sizi kıvama getiriyor olabilir. Siz daha iyi tanırsınız tabi eşinizi. Hayırlısı olsun, bu arada size de iyi ramazanlar6 senedir git diyorum zaten. Niye gitmiyorsun diyince para cepte kalsın boşver diyor. Şaka da degil zaten. Herkes eşini mi tartıyor gemide bilmem. Hepsi de eşinden korkuyor. Ama saçma soruları da devam ediyor bunların
Dogrudur ama yasak su anda faaliyet gostermeleri. Saunalar,yuzme havuzlari ve spor salonlari kapali olmak zorunda. Acik gorurseniz sikayet edin konudan bagimsiz olarak.Salon spor ve sauna salonu. Bizim 2 sokak ötemizde. Ama içini bilmiyorum. Eşim de daha önce hiç gitmedi ben de gitmedim. Büyük ihtimal acısını fena cıkaracagımdan korkuyor
Bende farkında oldugum için bu durumun hep tamam dedim. Ama gitmedi. Ben desem kesinlikle izin vermezdi. Çok üzerinde durmadım. Şuan o da 2 ay karantinada dışarı çıkışı yasak. Zaten işyerleri de kapalı. O haziran temmuz ayında gitmekten bahsetti.Dogrudur ama yasak su anda faaliyet gostermeleri. Saunalar,yuzme havuzlari ve spor salonlari kapali olmak zorunda. Acik gorurseniz sikayet edin konudan bagimsiz olarak.
Ayrica spor salonlu saunali kompleks yerlerde fuhus olmaz. Ben de benzer bir yere gidiyordum salgindan once,fizyoterapistler calisiyor cogunlukla. Esiniz muhtemelen doymamis bir insan ki boyle kiskanir misin izin vermez misin ekiekieki diye sizinle eglenmeye calisiyor kendi capinda. Ne banallik. Dinlemeyin bile he he deyin ne naneye gidiyorsa gitsin
Eve döndüğünde tekrar açarsa ben habersiz randevu alıcam. Kaçışı olmaz artık.Hep gidicem diyip diyip gitmemesi saçma değil mi? Sizi mi deniyor acaba? Olmadı güzel bir spa merkezinde de falan beraber ayarlayın da kapansın bu masaj konusu.
Teşekkür ederim cümlemize.. 6 senedir kıvamdayım zaten. O kıvama gelemedi sanırım:)İlginç gerçekten... ara ara konuyu açarak sonra para cepte kalsın vb bahane ile ısrarcı olmayarak sizi kıvama getiriyor olabilir. Siz daha iyi tanırsınız tabi eşinizi. Hayırlısı olsun, bu arada size de iyi ramazanlar![]()