Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

eşinle konuş.. ciddi ciddi konuş. degısık bı durum olmadı aılesıne soyle. ama bu seferde daha kötü olablırde. ne dıyım degısık bı durum :S

Doktor daha iyi bilir tabi, ama yoğurda reçel de karıştırabilirsin veya taze meyve madem yoğurt seviyosa bıdık :)

Tabi canım ya insan insana derdini açıyosa destek olucak tabii.. Açık öğretim lise sınavı mıydı o? Sınavla alakalı yardım da edebilirim dersler filan. İngilizce filan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belli ki akıllı ve duyarlı bir hanımsıznız. Sınavnız geçtikten sonra her şey daha iyi ve yolunda olacaktır. Zaten bir karar verdiğiniz belli. Kendi başınıza da rahat hayata devam edebileceğiniz ortada. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin.

Eğer akıllı telefon yoksa bu proğramın kurulu olduğu ve güvendiğiniz birine verin numarayı aratsın
Yok da güvendiğim bir arkadqş var ona aratıyım ilk fırsatta
Sorma bugün aynı şeyi ben de kendime söyledim...nasip diyip kalıyoruz işte..çok aşıktım evlendiğimde bir çok şeyi gözüm görmüyordu işte..:böyle olaylar ola ola anlıyor insan birçok şeyi...
eşinle konuş.. ciddi ciddi konuş. degısık bı durum olmadı aılesıne soyle. ama bu seferde daha kötü olablırde. ne dıyım degısık bı durum :S
Evet ciddi konuşam kısmını iyice planlayıp cumartesi ya da pazar kouşacağım inş
Evet aslında şeftaliyi seviyor yoğurtla deniyim yarın inş.sınav kpss lisans bu cumartesi inş

Evet kararkesin de süreci iyi düşünmek lazım

Arkadaşlar. Hrkese bana destek olduğu ve yardımcı olmaya çalıştığı için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldiniz...artık hakkımızda hayırlısı şu bir kaç gün giremeyebilirim yoğun bir kamp yapıcam inş eksik konulara...sonra da genel tekrar...süreçte bir değişiklik olursa haberdar ederim bakalımhakkımızda hayırlısı...herkese iyi geceler...

bence erkek ismiyle kaydedilmiş bir kadın olabilir. numarayı bir kağıda yaz. ve gizli numaradan ara. erkek mi değil mi kontrol et önce. ilk etapta durumu iyice çöz.

bence erkek ismiyle kaydedilmiş bir kadın olabilir. numarayı bir kağıda yaz. ve gizli numaradan ara. erkek mi değil mi kontrol et önce. ilk etapta durumu iyice çöz.

aslında ıyı fıkır denemelısın bunu benım hc aklıma gelmemışti inş öyle bişe yoktur

Umarım sınavım çok iyi geçer bu pisliklerle dolu olaylardan evladınla birlikte kurtulursun herkesin ortak fikrine katılıyorum eşin ya gay yada başka bir kadınla aldatıyor çok belli hersey Allah seni bu beladan tez vakitte kurtarır inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ne olur bizi habersiz bırakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar sınava girdim. çok iç açıcı değildi. Ama bitti çok şükür. süreçteki son durum: kayıtlı nonunsahibi bir erkek whetsapp dada kayıtlı ve foto var fotoğrafı birkaç kiiye soracağım birde B planı var Onu sonuçlanınca yazıyım şuan çok erken inş hayırlısıolur. Şuan hr şey normalmiş basit bir Şakaymış gibi davranıyorum ama planın bir parçası. siz banadua edin. 10-15 günlük olanbir durum var oSonuçlanınca gönül rahatlığıyla YaZICAM burası biraz tehlikeli bir kaç tanıdık çıktı üyeler arasında. Neyse duadaeksik etmeyin herkesten Allah razı olsun

tamam canım senin konunu takipteyim
Allah Allah nasıl tanıdık çıktı onca kişi arasında hayret
sen yinede deşifre etme planını nolur nolmaz ama sonuçlanınca yaz mutlaka
bir de aynı yataktamı yatıp kalkıyosunuz mahrem oldu biraz özür dilerim ama merak ettim hani onca şeyini öğrendin ya miğdesi almaz insanın ne bileyim özür dilerim tekrar k.bkma merak ettim sadece

Ben de takipteyim seni , hayırlısı olsun ,
Çok zor bir durum , umarım endişelerin yersiz çıkar .

Aynen bende takipteyip ve o kadar hayran kaldım ki bu soğukkanlı tavrınıza.
Güçlü kadınları seviyorum yaa. Hayırlısı olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumunuza çok üzüldüm
enpati yaptım ve ben böyle birşeyi kaldırmazdım heralde
bişey sorucam siz bu arkadaşlarıyla tanıştınızmı?
bayan olma ihtimali varmı acaba?

O kişinin iş arkadaşı olduğuna emin misiniz ?
belkide onun ismiyle bir bayanın numarasını kaydetti

bende takipteyim. inşallah sizin ve evladınızın hayrına gelişmeler yaşarsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

çocuk gibi aileye şikayet ederim nedir ya
ailesiniz siz önce kendi aranda halletmeye çalışsana... al telefonunu çaktırmadan gizliden gündüz ara gerçekten erkek mi !!! belki de kız ne malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…