Öyle kerata Allah olmayanlara da versin..yanlız pekmez sütve süt ürünleriyle yenince aşırı kansızlık yapıyormuş..emzirmemen de lazım dedi yarım saat öncesi ve sonrası...ama pekmeze başaldıktan sonra baya farketti cılızdı bıdık şimdi accık et var artık kolardadestek için de Allah razı olsun cidden insan yazınca rahatlıyor yazmasaydım paylaşacağım biri de yok doğru düzgün iyi var buraısı ve iyiki akıl veren destek olan arkadaşlar var sen gibi
Yok aksine dürüstyoruma her zaman açığım.açıkcası ben de bugün geri dönüp okuyunca aynı izlenime kapıldım o sinirle anlatmada sorun oldu o yüzden herkesten özür dilerim öncelikle yanlış bi izlenim oluşturduysam...durum aslında şu;ben bekarken çalışıp yurt dışına çıkmak istediğimde ailem karşı çıktı kız başına vs sözleri sonra aracılarla eşimle görüştürdüler daha doğrusu ben msnden direk hayır diyip savdım sonra eşim beni yurtdışındayken çok yoğun şekilde ilgi sevgi vs ayağına aylarca uğraşıp ikna etti.zaten gurbet yanlızlık insan bunalıyor sarılacak bir insan arıyor..bu a sürekli mailler tele mesajlar vs...ailem de aman yurtdışında kalmasın ayağına olabilir gibi durunca ben de ikna oldum sevgiye jestlere kandım açıkcası...yanlız aile apartmanında oturmam dedim bu sefer k.valide duygusala bağladı eşime ağladı ben şirret oldum ikna edemedim ve ailemden de kimse kendini kötü yapmamak adına dik durmadığı için sonuçta çalışıyorum kim kime dumduma olacak vs dendi..wonunda vazgeçip olabilir dedim.çünkü bir arada olan dört aile var.k.peder iyi durumda...eltim alt katımda ve doktor.görümce de kocasını getirmiş içgüveysi o şekil bir düzen...sonra ben kendi ofisimi açtım ve apartmandan alakasız gündüz yoğun gece kendi kabuğunda bir hayat geçirmeye başladım.üç dört günde bi çay içmeye ya uğruyorum ya uğramıyorum..kendi adıma çok güzeldi program ama eşim eve gelmiyor hep ailesiyle programlarda...kavga dönemleri başladı gerginlikler çıkarsın çıkmam vs...o sıralrda ofisini kapatırsan ben de burdan çıkarm dedi.ofisi kapattım ama çıkmadık yine kavga dönemi oldu. sonra da hamile olduğumu öğrendim iyiki olmş evlatçım ama programlı değildi açıkcası evi taşıdıktan sonra gdüşünüyorudm.neyse hamileyken yine olaylar.en son gözümü karartıp boşanmayı düşündüm son aylarımda.ama bu sefer de kendi ailem destek olmadı.karnımda bir bebekle nerde nasıl bir düzen kurardım..o ara eşim kpss a grubuna uzmanlık sınavına hazırlanıyordu kazanıyım çıkalım maaşımız yok vsye oyaladı...olmadı sonra bir sene de düz kpssb gurbuna hazırlanıyım bare dedi..o da olmadı .ve malesef bu sene başında öğrendim ki ben o dönem sakin sakin ayrılalım ayağına herşeyi yutmuşum ve her hakımdan geçmişim ama malesef eşim yalan söylemiş sadece ben oyalanıyım sesim kesilsin diye böyle bir oyun yapmış...bu arada eşim mali müşavir benim iteklememle sınavlara çalıştı kazandı ama aşırı cesaretsiz...belgesi olduğu halde başka bir mali müşavirin(görümcenin kocasının )yanında 1000 tlye çalışmayı kabul ediyor...yani aşırı pasif bir insan...ben de hamilelik de ağır geçirdim hep bulantı kusma kavgalar çıkma çıkmama ailenin gaza getirmesi yok anneme böle demişsin yok yeğenime böle bakmışsın vs...o dönem çok içime kapandım..sonra da bebek oldu bi dönem de ilk lohusalık da ve son bikaç hafta iş almadım.daha sonra aldığım işlerin parasını bebeğimin masraflarına harcadım çünkü ailesi ve eşim kesinlikle maddi olarak destek olmadı hep yeğenleriminkileri kullansın ne farkedere geldi laf...kazandığım evladıma gitti ben kendi hakkımdan geçtim hep..ee maddiyat yetmeyince dışarı çıkmak sosyalleşmek de zor...bir de ilk sene bir düşük yaşamıştım üstüne ofis kapanınca evde oturma ve doğum derken kilo aldım ve veremedim...anlayacağınız o süslü püslü sosyetik kız gitti yerine hımbıl bakımı eksik giyim kuşamda paspal bi kadın geldi....süreçlerbu şeklide ben bile şimdi yazarken bunaldım amma alemin ağzına bakmış kendi kararımı verememişim hiçişte bu yüzden bu sınav önemli bir dönüm noktası benim için ve yakmak istemiyorum..baya bir uzun oldu kusura bakmayın..
Yok da güvendiğim bir arkadqş var ona aratıyım ilk fırsattaEğer akıllı telefon yoksa bu proğramın kurulu olduğu ve güvendiğiniz birine verin numarayı aratsın
Sorma bugün aynı şeyi ben de kendime söyledim...nasip diyip kalıyoruz işte..çok aşıktım evlendiğimde bir çok şeyi gözüm görmüyordu işte..:böyle olaylar ola ola anlıyor insan birçok şeyi...allah yardımcın olsun kardeşim,eş seçimin biraz isabetsiz olmuş ama işte kader olunca insanın basireti bağlanıyor.(o çocuk doğacakmış siz de onun annesi babası olmak için biraraya gelmişssiniz bunu hiçkimse değiştiremezdi)sen iyisi mi iyice kpssye yoğunlaş da bi kendine gel ayakların üzrinde dur inşallah güzel değişiklikler olur hayatında.para olmadan güç olmuyor malesef.HAKKINDA HAYIRLISI!
Evet ciddi konuşam kısmını iyice planlayıp cumartesi ya da pazar kouşacağım inşeşinle konuş.. ciddi ciddi konuş. degısık bı durum olmadı aılesıne soyle. ama bu seferde daha kötü olablırde. ne dıyım degısık bı durum :S
Evet aslında şeftaliyi seviyor yoğurtla deniyim yarın inş.sınav kpss lisans bu cumartesi inşDoktor daha iyi bilir tabi, ama yoğurda reçel de karıştırabilirsin veya taze meyve madem yoğurt seviyosa bıdık :)
Tabi canım ya insan insana derdini açıyosa destek olucak tabii.. Açık öğretim lise sınavı mıydı o? Sınavla alakalı yardım da edebilirim dersler filan. İngilizce filan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet kararkesin de süreci iyi düşünmek lazımBelli ki akıllı ve duyarlı bir hanımsıznız. Sınavnız geçtikten sonra her şey daha iyi ve yolunda olacaktır. Zaten bir karar verdiğiniz belli. Kendi başınıza da rahat hayata devam edebileceğiniz ortada. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah kolaylık versin.
Arkadaşlar merhaba...şu an acayip gerginim ve hemen birilerine yazmazsam kafayı yersinir kirizi geçiririm...eşimin çok yakın ir arkadaşı var...bekarlıktan..samimiler epey...yanlızben öncesinde de bel altı cinsellik dolu mesajlaştıkalrını gördüm...canımlı konuşmalar ya da ne biliyim işte saçma sapan mesajlar işte...sorduğumda erkekler arasında olur böyle mesajlar..erkek muhabbeti böyle olur dedi..normalde telindeki mesajalrı kayıtları hep siler..sorduğumda bekarlıktan alışkanlık dedi..neyse teli bozukmuş eski bi telle geldi u akşam..demin de sahur haızrlıyor benim içime bir kurt düştü kalktım çaktırmadan mesajalra baktım..o samimi olduğu arkadaşının ev arkadaşına mesaj atmış dışarı gelin diye..o da gelemeyiz demiş.sonra bizimkini davet etmiş..sahura gel diye o da iş var işe gidicem yarın gibi konuşmuş ve arkasından aynen şu mesaj eşimden "sevilme faslı ne olacak"!!!!!!! Sinirlendim aile apartmanındayız çom da tepki veremiyorum bu kim dedim ev arkadaı dedi...bu mesaj ne dedim erkek muhabbeti bilip bilmeden konuşma diye üste çıkmaya çalıştı baktım çirkeflik yapıcak. Ben daha rezil oldum bak dedim aklını başına al erkek muahbbeti böyle olmaz.normal dil bu babana anana gider söylerim ondan sonra görürürz normalmiymiş dedim kalktım girdim salona kapıyı da kapattım...çok ani ve uç tepki vermek istemiyorum ama bana bu tür davranışlar normal gelmedierkek evladın var arkadaşlarıyla böyle konuşsun istermisin dedim evet diye güldübi de üstüne yaaa ne yapmalıyım şu an hiç bilemiyorum bi paylaşıyım istedim...nasıl bi politika izlemem lazım bi akıl verin ne olur
bence erkek ismiyle kaydedilmiş bir kadın olabilir. numarayı bir kağıda yaz. ve gizli numaradan ara. erkek mi değil mi kontrol et önce. ilk etapta durumu iyice çöz.
Arkadaşlar. Hrkese bana destek olduğu ve yardımcı olmaya çalıştığı için çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldiniz...artık hakkımızda hayırlısı şu bir kaç gün giremeyebilirim yoğun bir kamp yapıcam inş eksik konulara...sonra da genel tekrar...süreçte bir değişiklik olursa haberdar ederim bakalımhakkımızda hayırlısı...herkese iyi geceler...
Merhaba arkadaşlar sınava girdim. çok iç açıcı değildi. Ama bitti çok şükür. süreçteki son durum: kayıtlı nonunsahibi bir erkek whetsapp dada kayıtlı ve foto var fotoğrafı birkaç kiiye soracağım birde B planı var Onu sonuçlanınca yazıyım şuan çok erken inş hayırlısıolur. Şuan hr şey normalmiş basit bir Şakaymış gibi davranıyorum ama planın bir parçası. siz banadua edin. 10-15 günlük olanbir durum var oSonuçlanınca gönül rahatlığıyla YaZICAM burası biraz tehlikeli bir kaç tanıdık çıktı üyeler arasında. Neyse duadaeksik etmeyin herkesten Allah razı olsun
O kişinin iş arkadaşı olduğuna emin misiniz ?
belkide onun ismiyle bir bayanın numarasını kaydetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?