Eşimin saçmalıklarında yepyeni birsayfa:(:(

Allah yardimciniz olsun. İnşallah hakkiniza hayirlisi olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzgünüm ama eşiniz bence gerçekten sevişiyor o Msj atan kişi ile.. Ya gerçekten o kişi yada onun adı ile kaydettiği başka bir kişi.. Anlattıklarınızın hepsini okudum benim fikrim bu çok acı ama çok büyük ihtimallede onu heyecanlandıran ve asla ondan ummayacağınızı düşündüğü için bukadar rahat davranan gay ( eşcinsel ) bir ilişki bu ..

Sorma kadın nickini buraya takıldığını falan söyledi ben de çaktırmadan hııı öle bi sayfa mı var ayağına yattım malesefne olur ne olmaz...zaten o olaydan sonra ayırdı yatağını kızdım adı altında...eşim zaten genelde yatak ayırmaya pek bi meraklıdır...işte bu meseleyle baya havada olan taşlar yerine oturdu...

Eşiniz gay olabilir mi?

durumunuza çok üzüldüm
enpati yaptım ve ben böyle birşeyi kaldırmazdım heralde
bişey sorucam siz bu arkadaşlarıyla tanıştınızmı?
bayan olma ihtimali varmı acaba?

O kişinin iş arkadaşı olduğuna emin misiniz ?
belkide onun ismiyle bir bayanın numarasını kaydetti

bende takipteyim. inşallah sizin ve evladınızın hayrına gelişmeler yaşarsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

çocuk gibi aileye şikayet ederim nedir ya
ailesiniz siz önce kendi aranda halletmeye çalışsana... al telefonunu çaktırmadan gizliden gündüz ara gerçekten erkek mi !!! belki de kız ne malum

Yok arkadaşlar telini aldım yeni bi hat ve tel aldım kendime whatsup yükleyip sorguladım.erkek çıktı hatta fotosu da var çok afedersin belli tipten yanibi daha da arama ihtiyacı duymadım zaten...Rabbim bana ve evladıma acısın...o kadar dikkatli olmam lazım ki bu ortam ve ailesi çok fena.beni boşanma mevzusu olur olmaz yerin dibine sokarlar da evlatlarına toz kondurmazlar...iyi bi delil toplamak lazım donkişot olursam kendime ve aileme laf yedirticem çünkü...böyle hain böyle kalleş aile görmedim...görümceye çıtlattım ondan sonra bi tavır bi atvır...k.valideye yanaştım ki evladına sırt sırta verip el atalım o da ne güzellik yapıyosam temizlik ,yemek vs hepsini saklayıp kendi kızlarını diğer gelini öne sürdü bu süre zarfında...beddua etmiycem ama acayip doluyum Allahım yüzümü kara çıkarmasın tertemiz onurumla bitirmem lazım bu işi...ne olursunuz dua edin bana....

Son düzenleme:
Bir kaç farklı derdi okudum forumda da hayatıma baktım..ne kadar aptalmışım ne kadar aptalbir ömür verilir mi bu kadar alakasız insana...kendimi kariyerimi sevdiklerimi ailemi ne duruma sokmuşum...Allahtan ne olursa olsun evladım konusunda taviz vermedim şimdiye kadar...kavga dövüş müdahale ettirmedim çok şükür iyiki de ettirmemişim...yanlız canımı çok çok sıkan bir şey var eşim erkek çocuğun altını değiştirirken yanımızdaysa çok rahatsız oluyorum bu normal mi yaaahep aklı fikri olrdaymış gibi geliyor çocuğa dokunmasını vs çok içerliyorum yaaaofff offf nasıl delil toplayabilirim hiç bilmiyorum b planı diyorum ama c d vs de gerekecek gibi duruyor...arkadaşlar bol dua istiyorum şu mübarek ramazan ayında

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de ceptelden silinmiş mesajalra ulaşma şansım var mı ya da güvenlik kilidini nasıl kırarım?bu gibi teknik bilgileri bilen birisi var mı aramızda acaba?

Arkadaşlar bir de ceptelden silinmiş mesajalra ulaşma şansım var mı ya da güvenlik kilidini nasıl kırarım?bu gibi teknik bilgileri bilen birisi var mı aramızda acaba?

Silinmiş değilde kimin mesaj attığını kime mesaj attığını falan numara olarak görebilirsin.hattının olduğu internet sitesine girip orda hesap özeti tarzı bişey var ama girmen için,işlem yapacağın hatta bi kod geliyo onu siteye girip bakabiliyorsun.

bende böyle düsündüm aynen arkadasın allah yardımcısı olsun .ne demek erkege sevişme faslı yahu.benim esimin arkadası yok desem yeri kandilden kandile msj atar cok sükür kesinlikle erkek muhabbeti die birsey de olamaz bu derece

Şuan için bilmiyorum ama eşime soracağım oo böyle şeylerden daha iyi anlar. İnşallah canım birşeyler bulabilirsin.

Offf ya içim fena oldu . Umarım yetişseler şüpheleriniz , şu yazdıklarınız insanı kahreder .

arkadaşım erkek dıe emınım demısınde benım bır tanıdığımda sevgılısıne erkek resmı koydurmus...bence sen aramalısın sesını dur başka numaradann ara..acmazssa eger kesın bayan...sesını duy once...resım erkek yukletmıstır anladın mı...

Maalesef canım eşime sordum ama mesajlar bulunmaz diye biliyor bulunsa bile bayağı uzman kişiler belki dedi. O iş olmaz yani artık yeni mesajları takip et.

Evet ben de araştırdım malesef başarısız oluyorum bu konuda...arkadaşlar şu ara planı uyguladım ama ters tepyi...itiraf etmesi gerekirken iyice üstüme yürümeye başladı...ailemle paylaştım bayramda. Geliyorlar...büyükler oturup konuşacak...bu konu açılacak mı bilemiyorum sanırım zor çünkü elimizde delil namına hiç birşey yok sözde kalacak herşeyaçılırsa iğrençleşecek herşey delil olmadığı müddetçe...yanlız ailem psikolog şartı koyacak bir de düzgün davranma yoksa ayrılık...zaten öle bi durumu hemen farkeder psikolog..tekli görüşmelerde de anlatabilirim durumu....şimdilik süreç bu...birden hareket etnek istiyorum ama şu an için ailemi beklemek zorundayım.. başka bir şehirdeler burayı terkedersem annemler evde olmadığı için saçma olacak...ailem de sakinliğini korumaya çalış çok zor ama biz gelip icabına bakıcaz gerekirse alıp gideceğiz çözüme ulaşılmazsa dedi...ben de size tabiyim önceden dinlemedim evlilik sürecinde çok başım ağrıdı artık siz ne derseniz o modundayım bakalım hayırlısı...zaten konuşmuyoruz ve ayrı yatıyoruz...herşeye rağmen ramazan hürmetine sofra kurdum gelmedi..sahur hazırlıyım istedim benden önce kalkıp yiyip yatmış..bir gece de su uzattım uykudaydı ezana da yakındı onu da içmeyip kendi kalktı suyunu aldı...anlayacağınız insanlığın gereğini yaptım geride vicdan azabım olmaz...o da hala agresif hata suç bulma durumları...gerisini kendi düşünsün...şu an ki süreç de bu şekilde....herkese tekrar teşekkürler iyi dilekleri ve duaları için...iğrenç ve saçma bi 15 gün beni bekliyor

Allah yardımcınız olsun
sizin de durumunuz çok zor...
ne zamandır konunuzu takip ediyorum... içinden çıkması zor olsa da makul bir çözüm bulmuşsunuz...
inşallah bu 15 gün de gönlünüzden istediğinizce geçer çabucak...
hakkınızda hayırlısı

Şiddete meyilli tavırları varsa dikkat et aman bir de bunu yaşama .
Her işte vardır bir hayır , bakalım ailen gelince nasıl bir çözüm üreteceksiniz. Konunu takip ediyorum ,gelişmeleri paylaşmayı unutma sakın.
Senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun.

Merakla senden haber bekliyorum .. Allah yardımcın olsun .. Hiçbirşeyden korkma tamammı

Şiddet dğil psikolojik olarak baskı ve üstüne yürüme var...en son k.pedere gidip direk konuştum bu mesele değil ama oğlunuza hiç mi hesap sormuyorsunuz bu ne biçim büyüklük neden eşine ilgisizsin vs diye sormuyomusunuz dedim...adamıj cvqbı"ben az çok farkediyorum bir probleminizin olduğunu ama dışardan müdahale etmek istemiyorum"yuuhhhhh yani...her bi b.ka afedersin müdahale et sonra da bunda sus..neyse en azından artık onlar düşünsün....eşime tavırlıyım ayrıyız hala...bakalım bayrma kadar bu mesafede kalabilirsem çok iyi..çileden çıkıp haklıyken haksız muamelesi yemiyim gerisi kolay inş...

Ben nereyi kacirdim diye bakiyorum bakiyorum, yok, bu adamin gay oldugu kanisina nerden vardiniz?

Hatta sizi hic aldatmiyor bile olabilir. O iki bekarin baska kadinlarla ilgili dusundukleri bir plandan bahsediyor olmasin?

Fakat asıl supheniz cinsel sogukluktan kaynakli sanirim.
Belki esinizinki psikolojiktir dogumla alakali olarak?

Ya da ben cok safim.

Çoğunluk aldatildiginiz görüşünde, ama bir netlikde yok! Evet konusmalar çoook cirkin sizin yaşadıklarınızda ama eger gay degilse sanki kocaniza iftira atmis gibi olacaksınız. Bence bosanmak istiyorsanizda -ki evlilik hic saglam gorunmuyor- bunun nedenini genel tavir ve anlaşmazlıklarda daha cok arayin. Bu tlf. Ve mdjlasma sizin için bardağı taşıran son damla olmuş. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…