Eşimin saflığııı aşırı mütevaziliği

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Merhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar

Adam reklam sevmiyor demek ki

Meslekimde 15. Yılımdayım yerine göre serbest meslek yahut kendi işim var diyorum ama adı sanı olan bir mesleğim var da söylememeyi tercih ediyorum

Eşin de o tarz aile ortamı sevmeyebilir mesleğini vs ortaya atmak istemeyebilir vs vs

Buna sinir olmak değil de neden böyle olduğunu onunla konuşun onun bu konudaki fikrini öğrenin ama sorgular gibi değil de merak eder gibi

Saf değildir işte mütevazı dermişsiniz. Herkesin kendi reklamını yaptığı, şatafatın yarıştığı zamanlarda, kibar ve saygılı kalabilmiş biri demek ki... Ben çok severim öyle insanları. Aile içinde de saygı görür.
Öyle bir aile ki genelde bu tutumu soğukluk olarak anlıyorlar

Merhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Benim esim de oyledir samimi arkadaslariyla bile sakin, cok konusmaz
Baslarda ben de kiziyordum ama bos konusan cok konusan insanlari gordukce boylesi daha iyi diyorum.

Ben de öyleyim. Insanlar olur da kendini benden asagida hisseder diye icim parcalanir kendimi hep asagida gosteririm. Bu huyumdan bazen zarar gordugum oldu tabi. Bazilari gercekten asagidayim sanip hadlerini astilar onlari oturttum. Simdi eskisi kadar asagida gostermiyorum. Oldugum halimi gosteriyorm ama onda bile utaniyorum. Sinir oluncak bir ozellik midir bilmiyorum.

Back
X