Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

Boyle diyen adamin patavatsizligina burnunu iyice surtmek evladir.
bende genç koca isterim deseydin
ağzıma çok pis şeyler geldi de buraya yazılmaz.. azmış kudurmuş terbiyesiz çirkin çirkin konuşmalara bak sen de bakalım genç koca alcam diye cinnet geçiriyo mu geçirmiyo mu
Dedim kızlar biraz geç oldu ama bende uzun boylu kaslı genç yakılışıklı bulurum dedim. Oda dediki o anda deseydin bunu şaka olarak hiçte alınmazdım gırgır yapıyoduk zaten dedi. Ya çok uğraştı özürde diledi ben uzatıyorum çünkü hiç beklemediğim bişeydi ağır geldi ben hiç yaşlılık iması duymamıştım şimdiye kadar hep olduğumdan küçük gösteriyorum sanıyodum öyle diyolardı çünkü. Genç niye dedin dedim yeni anlamında dedi öyle ağzımdan öyle çıktı yanlış anladın dedi daha birsürü dil döktü. Ya ben yinede kendimle ilgili şüpeye düştüm yaşlandım mı ben farkında mı değilim

Bilimsel olarak yaşlanmamak mümkün değil, çok takılmışsınız buna. Tüm konuda kart zamparalara ağzına geleni söyledi herkes. Sizin her yorumunuz, genç gösteriyorum ama ama... Gençsiniz zaten de yaşlanmakta ne var bu kadar anlayamadım. Bizi toplayıp fırına mı atsınlar 40'ı geçtik diye?

Hayır yanlış anladınız ne fırını yok artık.. heryaşın ayrı güzelliği var. İnsan eşinden duyunca konduramıyor psikoloji bozuluyor ne bileyim çok sağlıklı düşüne edim haklısınız aslında

Daha önce de yorumumu yazdım, eşinizin üslubunu siz bilirsiniz. Öylesine bir şakadır sadece, ortamın rahatlığıyla atmış ortaya. Tekrar evlenirim, diye takılmış size. Yaşınıza dair bir ima yok bence.

Son düzenleme:
hemen bozuldu dimi siz öyle diyince
hiç de alınmazdım demiş ya o da yalan

neyse uzatmayın boşverin
ama genç ve güzelsinizdir kesin unutmayın

hemen bozuldu dimi siz öyle diyince
hiç de alınmazdım demiş ya o da yalan

neyse uzatmayın boşverin
ama genç ve güzelsinizdir kesin unutmayın
Teşekkür ederim sağolun

Eşiniz densizlik etmiş.Tavır almanızda bir sorun yok, en azından bir daha bu şekilde kendince espri yapmaması için uyarıcı olmuştur.
Bana tuhaf gelen kısmı tavır alırken sergilediğiniz tutum. Hemen bir öz güvensizlik, bende genç duruyorum diye belirtme ihtiyacınız.
Yorumların bir kısmı da ilginç geldi.Kadın ya da erkek hayat 30 a kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…