Eşimin şakayla genç karı alıcam demesi

30 yasinda dunyalar guzeli bir arkadasim, 65 yasindaki cok asiri zengin birinle evlendi (tabi ki Adam karisini bu citir icin terketti) bizim citir, uzerine milyon dolarlik 2 ev, yat ve ozel Jet yaptirip, bir de kendi mesleginle ilgili ofis kurduttu. Bir de erkek cocuk dogurdu.
Su an Adam 76 yasinda, hastaliktan evden cikamiyor, yatakta, bir dolu bakici hizmetci evde. Hatun 41 yasinda ve hala tas gibi, ve tahmin edersiniz ki gizlice gorustugu biri var.
Kissadan hisse: bu azmis yasli tekeler, cok saglam kazik yemeyi hakediyorlar
 
İtalyan kadınları ve hatta uzak doğu kadınları da bu şekilde,sırf Türkiye’ye özgü bir durum değil inanın.
İtalyan kadınları küçük yaşta yemek yapmaya yönlendirilir hemen,kocalarının kalbine giden yolun midesinden geçtiğine inandırılır o şekilde büyütülürler.
Uzak doğuda tüm evin işi kadının görevidir,çocuk yetiştirmek aynı şekilde
Bizim ülkemize benzer kültürler var
 
Çok kızıyorum ben böyle kart horozlara yaaa
70ine geliyor daha seksi bitmiyor,hanımına yettin de elin kızı kaldı,.zevengin önde gidenleri
Biz ilk duyduğumuzda enişteye uyuz olmuştum, dark bu olay olduğunda ben de 20’li yaşlarda genç bir kadındım, biz enişteye dede diyorduk torunlarıyla yaşıtım çünkü, insan kötü de oluyor demek ki torunu yaşındaki herkese gözü kayıyor şimdiye kadar bize hangi gözle baktı diyorsun ister istemez, tiksinmiştim adamdan o yüzden valla akraba teyzemizin hatırına rağmen bile geçmiş olsuna gitmedim, ne’sine gidilir bunun?

Her türlü zararlı böyleleri, yaşına başına bakmaz torunu yaşındakiyle ahlaksızlık yapar, eli ayağı tutmayınca karısının başına kalır kendine baktırır, lafa gelince hepsi ahlaktan dem vurur ama ahlak ne hikmetse hep kadına ahlak, erkeğe bir şey demek yok.
 
Özel jet mi?
Kim o adam ya?
Acun mu
 
Doğrudur ben o ülkelerin kültürünü bilemiyorum, bildiklerim tvden sağdan soldan duyduğum üstünkörü şeyler ama bizim toplumumuzun hala çoğunluğunda yaygın kültürü hepimiz biliyoruz, bekar erkek yadırganmıyor ama bekar kadına her türlü yaftalama yapılarak evlilik sanki statü atlamak, kadının namusuna sahip çıkılması gibi gösteriliyor, toplum baskısı evlendirmeye yönlendirirken bir yandan da kadının erkeğe susması alttan alması salık veriliyor, bakın hep bizim toplumdan bahsedilirken vefakar, cefakar, fedakar sözleri kadın kelimesiyle tamamlanır.

Bunların hepsi yapılır ama karşılığını görüyorsanız, kadınlar çok şey istemiyor saygı duyulsun ezilmesinler yeter.
 
Hehehe, yok Acun daha 76 olmadi yurtdisinda yasayan bir dolu asiri zengin Türk var.....
Neyse iyi olmuş amcaya .
Vall hiç acımam.
Karısını bırakmış genç buldum diye.
Ya bu adamlar afedersin de gavat mu ya.
Bu ihtiyar delikanlılar başına geleceği bilmiyor mu.
Yada ne olursa olsun benle olsun da aldatırsa aldatsın mı diye düşünüyorlar
 
Tabii ki
Evlilik zaten bir denge işidir
Kadının üzerine yüklenen sorumluluklar onların yüceltilmesini sağlamalı sömürülmesini değil.
Erkek egemen toplum anlayışıyla yapılmıyor İtalya’daki durum,gözlemlediğim bi nevi görev dağılımı.
Bizim toplumuzda erkekler kendini üstün ırk gibi görüyor,eşitlik yok,değe verme yok,taktir etme yok her şeye mecbursun,kral benim gibi bi tavırları var.
 
Nankörler işte.
Kadın didinsin sürekli o yatsın parayı bulunca da yaş ilerledikçe kariyerinde yükseldiğinde daha çok para kazandığında evindekini beğenmesin.
Allah herkese vicdan versin ya.
Merhametli bir erkek böyle düşünmez.
Emek vermiş kadın o kadar.
Emek vermek çok önemli bence bir ilişkide evlilikte.
 
Seni genç kix ne yapsın moruk deseydin
 
Esinizin genel tavrini bilmedigim icin pek yorum yapamam ama esim bana boyle dese uzulmemde sinirlenmem bile. Bu tarz sakalar yapilabiliyo ya ben de yaparim bazen esimin boyu pek uzun degil keske daha uzununu bulaydim falan diye yada bekar arkadaslarla muhabbet ederken zengin koca bulsaydim keske falan derim guleriz. Tabi genel olarak bu kart heriflerin genc kiz meraki sinir bozucu o kisimdaki tum yorumlara katiliyorum ama esim bana bu tarz saka yapinca bende o tarz saka yapip gülüyorum sonrasindada aklimda yer etmiyo acikcasi bana boyle dedi diye
 
Eniştem de teyzeme böyle şakayla karışık diyordu genç kadın alcam diye
Adam yolunu yapıyormuş meğer
Sonra başka genç bir kadınla ilişkisi çıktı
Dikkat edin derim herşey şakayla başlıyo..
 
Eşinize bunu okutun. 24 yaşındayım 40 yaşında adama mı kaldım hiç birimiz bakmayız ona merak etmesin.
 
sen niye demedin ben de genc erkekleri begeniyorum ama naparsin diye
 
Benim hala dolup dolup boşalıyo gözlerim kendimi durduramıyorum kesin olarak biliyorum artık eşim beni beğenmiyor ben zaten sosyal acıdanda zayıf biriyim sevilen biri değilim sessiz sakin saf gibi görülen biriyim sadece eşim değer veriyo diyodum artık oda sevmiyormuş meğer boşluğa düştüm
 

Hayir böyle dusunmeyin lütfen. Erkekler böyle sacma seyleri gerceklik payi oldugu icin degil, biraz gerizekali olduklari icin konusabiliyorlar. Esiniz cok mu genc, cok mu yakisikli sanki? Muhtelemen saclari dokulmeye ya da göbek yapmaya baslamistir bile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…