Hiç kimseyle mesajlaşmasını görmedim cinsel hsystta durgunluk var evet. Ben kızdımda üzüldümde hepsi var yaşlı görğnmediğimi bikşyorum ama onun beni öyle görmesine üzüldüm yafa çok çıtır olanlara mı bakıyo acaba baba böyle dediğine göre diye. Ayrıca mesafeli değiliz birbirimize şaksşırız ama bu şaka incitici oldu ben şimdi özgüvensiz mi göründüm üzüldüm diye
yahu diyelim ki yaşlısınız (35 yaşında ne yaşlısı!)
e o sizden daha yaşlı ki bir kere
geçtim genç görünmenizi minyon olmanızı vs vs
bir kere kafa kağıdınız bile ondan genç. takılmanız gereken bir şey yok aslında.
bana sevgilim öyle dese büyük olay çıkabilir
ama neden: benim sevgililerim genel olarak benden küçük oluyor (3 yaş filandı eskiden şimdi 5-6 yaş) ve benim ilişki başında bu yaş konusu kafamda hep kurduğum bir konu oluyor. o yüzden ben "çıtır sevgilim var ayol" geyiği yaparım ama karşımdaki kişi yaş konusu açmaz, konusu açılsa gençsin güzelsin lütfen bunu sorun etme der...dedi şimdiye kadar. başka sorunlar yaşarız, başka şeylerde bu kadar sorunsuz olmayabiliriz ama bu konu benim taktığım, mevzu ettiğim bir konu o yüzden saçma da olsa bir laf duysam üzülürüm içerlerim, biliyorum.
işte siz zaten geçsiniz, takılmanız gereken bir şey yok esasen, o yüzden belki eşiniz bu kadar özgüven meselesi edeceğinizi, sorgulama vs. yol açacağını hesap edememiştir.
densiz bir laf, hele sevgililer günü (madem kutluyorsunuz, hayatta kutladığım bir şey değildir) ne gerek var? evet ama ölçü bilememek olarak görün geçin bence.
ay çıtırlar da hep seni bekliyordu deyin geçin, boşverin.