- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Vardı, sildim.Sizin öyle bir arkadaşınız olsaydı?
Bunun saygıylaalakası var daha ziyade, evli adama hadi kalk pavyona gel diyen adam senin evliliğinin de karının da pul kadar değeri yol gözümde diyo özetle
Arkadaşlar pavyon ne biliyorsunuz dimi, Ankara pavyonları falan meşhurdur anlatılanları dinlemişliğim video falan izlemişliğim var sarı tutku yazın bir de siz izleyin
abartmışsınız kesinlikle..
eşiniz gitmemiş işim olmaz demiş.. arkadaşını neden silsin..
sizin eşinize mi kendinize mi güveniniz yok..
Eşim zaten bugüne kadar gitmemiş, gitmezde biliyorum.
Benim sorunum çocuğun bu kadar rahat olması.
Bir değil, iki değil. Nişanlıyken de çok yakladım mesajlarını.
Erotik videolar atışını. Eşimde rest çekemiyor bir türlü.
Bakın konu eşimin gitmesi değil.20 yıllık arkadaşı olduğu için Eşinizin;yani 5 yasindan beri arkadaslarmis,sizin demenizle çıkarmaz hayatından. Böyle bir msj atmaya cekinebilir durup dururken belki ama, bidaha böyle bir durum olduğunda güzelce konuşur dusuncesini anlatır. Arkadaşlıkları mesafeli ve düzeyli devam edebilir.adam demiş zaten gelemem diye.niye böyle abartili ve gereksiz triplere girdiniz ki?Eşinizin kendi aklı yokmu arkadaşı kandirir diye korkuyorsunuz ?sizin öyle kötü bir Huyu olan arkadaşınız olsaydı 20 senelik, bir anda onu silermiydiniz?ozlemezmiydiniz ?empati yapın lütfen. Eslerinizi malınız gibi görmeyin.
İşte tam olarak bu.Siz gecenin bir körü kız arkadaşınızı pavyonu falan geçtim kahveye çaya çağırıyor musunuz, bunun saygıyla alakası var, evli bir insanla tek başınaymış gibi plan yapılmaz, tatile gidelim diyen versiyonları var bir de bunların,karın evde çocukların başını beklesin biz tatile gidelim
Baktım da o ne ya. Buralar evli erkeklerin gideceği yerler değil. Sanki Erotik dans kulübüBunun saygıylaalakası var daha ziyade, evli adama hadi kalk pavyona gel diyen adam senin evliliğinin de karının da pul kadar değeri yol gözümde diyo özetle
Arkadaşlar pavyon ne biliyorsunuz dimi, Ankara pavyonları falan meşhurdur anlatılanları dinlemişliğim video falan izlemişliğim var sarı tutku yazın bir de siz izleyin
Evet malesef. Gittiği yerler bunlar. Ankarada pavyonlar böyle.Baktım da o ne ya. Buralar evli erkeklerin gideceği yerler değil. Sanki Erotik dans kulübü
Baktım da o ne ya. Buralar evli erkeklerin gideceği yerler değil. Sanki Erotik dans kulübü
Vardı, sildim.
Yok gitmedi biliyorum. Çocuk patavatsız.sizin eşiniz de evlenmeden önce gidiyordu gibime geldi. yoksa arkadaşı bu kadar kolay çağıramazdı. halen daha ben erkeğim herşeyi yaparım eskisi gibi, evli olmam bunu değiştirmez havası yaratmaya çalışıyor eşiniz.
Bakın ben eşimden şüphe duymuyorum ki.Isim olmaz demesi zaten evliyimde isim olmaz demek degilmi, illa sizin istediginiz cumleyimi kurmali..erkeklerin kendi aralarinda farkli bi edebiyati, dilleri var..kelimelere takilmayin, bence isim olmaz demesi sizin icin guven telkin etmeliydi ve dahada ilimli yaklasmaniza sebep olmaliydi..sil at hemen simdi diyince oda sinirlenmistir haliyle..faxla abartmissin diyenlerdenim..yani olay kucumsenecek olay deilde esine yaklasimin asiriya kacmis..
Yok gitmedi biliyorum. Çocuk patavatsız.
Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Eşimin bir arkadaşı var ismine Murat diyelim. Bu Murat gece güdüz pavyonlara takılan bir çocuk.
Eşim demiş napıyon falan buda pavyondayım hadi gel sende demiş. Eşimde işim olmaz biliyorsun yazmış.
Oda hadi hadi burda olsan gelirdin demiş.
Gece uyandırdım silceksin o çocuğu dedim tamam dedi.
Çünkü bu ilk değil bu çocuğun muhabbeti.
Şimdi de 20 yıllık arkadaşımı silemem sen çok abarttın sanki gittim falan dedi.
Bende sen uyarmazsan ben uyarırım dedim. Eğer yle bişey yaparsan bende seni herkese rencide ederim dedi.
Bende uyarmadığı sürece eve gelmeyeceğimi söyledim.
Tamam git mahkemeye aç davayı falan dedi.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?