Eşimin Sapkın arkadaşı

Sak diye bosanmayi dile getirdigin icin abartmissin.
Haksiz degilsin de, fevriliginde haksiz duruma dusersin.

abartmışsınız kesinlikle..
eşiniz gitmemiş işim olmaz demiş.. arkadaşını neden silsin..
sizin eşinize mi kendinize mi güveniniz yok..

Eşim zaten bugüne kadar gitmemiş, gitmezde biliyorum.
Benim sorunum çocuğun bu kadar rahat olması.
Bir değil, iki değil. Nişanlıyken de çok yakladım mesajlarını.
Erotik videolar atışını. Eşimde rest çekemiyor bir türlü.

Siz gecenin bir körü kız arkadaşınızı pavyonu falan geçtim kahveye çaya çağırıyor musunuz, bunun saygıyla alakası var, evli bir insanla tek başınaymış gibi plan yapılmaz, tatile gidelim diyen versiyonları var bir de bunların,karın evde çocukların başını beklesin biz tatile gidelim

Zaten eşinde değil sıkıntının büyüğü, karşı tarafta, adam.seni sallamıyo

Bakın konu eşimin gitmesi değil.
Çocuğun bu kadar rahat pavyona çağırması. İnanılmaz karı kız düşkünü bir çocuk
Sürekli kadın muhabbeti yapıyor eşimle. Benim sorunum çocuğu uyarmaması.

İşte tam olarak bu.
Çocuk çok geniş. Vallahi ben uyaracağım güzel bir dille o olacak.
Evli adamı pavyona çağırmak nedir ya?

Baktım da o ne ya. Buralar evli erkeklerin gideceği yerler değil. Sanki Erotik dans kulübü

siz evden giderim dediniz ama boşanırız demediniz sanırım? eşiniz hemen lafı boşanmaya getirmesi de beni düşündürdü açıkçası. oturup etraflıca konuşun ama bu konuyu da sorun yani benim için arkadaşına mesaj çekemiyorsan bu evliliğin ne anlamı var sen hemen boşanmaya getirdin lafı dersiniz.

sizin eşiniz de evlenmeden önce gidiyordu gibime geldi. yoksa arkadaşı bu kadar kolay çağıramazdı. halen daha ben erkeğim herşeyi yaparım eskisi gibi, evli olmam bunu değiştirmez havası yaratmaya çalışıyor eşiniz.

Isim olmaz demesi zaten evliyimde isim olmaz demek degilmi, illa sizin istediginiz cumleyimi kurmali..erkeklerin kendi aralarinda farkli bi edebiyati, dilleri var..kelimelere takilmayin, bence isim olmaz demesi sizin icin guven telkin etmeliydi ve dahada ilimli yaklasmaniza sebep olmaliydi..sil at hemen simdi diyince oda sinirlenmistir haliyle..faxla abartmissin diyenlerdenim..yani olay kucumsenecek olay deilde esine yaklasimin asiriya kacmis..

Bakın ben eşimden şüphe duymuyorum ki.
Benim sorunum çocuğun bu tür mesajlar atması.

bence abartmışsın. yani gece uyandıracak kadar .
görüşmeyin diyemezsiniz. ben bunu çok önceden yapmıştım o zaman evli değildim. eşimden sert bir tepki almıştım. şimdi düşünüyorum da haklıymış herkesin hayatı kendini ilgilendirir.
eşiniz gidip gelmedikten sonra sorun yok.
sonuçta eşiniz de o kişiye nasıl davranacağını bilir. çocuk gibi yönlendirmeyin.
siz eşinize canım rahatsız oluyorum. sen muratla konuş böyle mesajlar yazmasın deseydin.
bak bakalım eşinin cevabı ne oluyordu.

Hem gecenin bir yarısı eşinizin özel olan cep telefonunu karıştırdınız, hemde özel mesajlarını okudunuz (üstelik henüz 3 aylık evlisiniz, sizi bunu yapmaya iten sebep yada güvensizlik ne merak ettim doğrusu) , bir de adamı uyandırdınız öyle mi???? O da yetmezmiş gibi, onun arkadaşlık ilişkilerinde ne yapması gerektiği konusunda yönetmeye kalktınız üstelik tehdit ederek???????? Sizin restinize eşinizde restle cevap vermiş. Hadi aç davayı demiş, haydi buyrun açın davayı...

Öyle her kavga da evden giderim, yok boşanırım derseniz zaten sizi çok iyi şeyler beklemiyordur emin olun. Eşinizin arkadaşının yaptığı düşüncesizlik yüzünden huzurunuzu bozmuşsunuz olan bu bana göre, fazlaca abartmışsınız bence.

Bir de bakın, siz arkadaşınızı silmişsiniz. Ama o silmiyor. İşte kadın erkek farkı.

Esinizi en ufak tartismada kendinizle tehdit ederseniz zamanla degeriniz de kalmaz soylemedi demeyin. Evlilik bu oyuncak degil oyle ilk tartismada gelmem etmem, ac davayi bunlar cok rencide edici iliskinin kalitesini dusuren seyler. Hemde farkinda olmasanizda sizi evlilikten sogutur cunku sinirle sarf ettiginiz agir sozlerin altinda baristiktan sonra ezilirsiniz. Tamam haklisiniz konunuzda ama baska bir sekilde esinizi bu zararli kisiden koruyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…