- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Sizinki yine iyiyiymiş arkadaşı, bizim öyle bi kuzen var pavyoncu atsan atamazsın satsan satamazsın :) Bence biraz abartmışsınız ama doğrusunu isterseniz..görüşmiyceksin falan siliceksin biraz fazla olmuş.. Eşiniz belli ki kendini bilen bi insan öyle birine takılıcak bi insan değil. Anladığım kadarıyla can cğer de değiller bu çocukla..silse nolur silmese nolur isteyen her türlü birbirine ulaşır.. Bence eşinize bi özür borçlusunuz durumu bu kadar abarttığınız için.. O gereken tavrı göstermiş çünkü gerisi diğer kişinin densizliği.. Her densizi de bi kalemde hayatından çıkaramıyo insan malesef..Bazı insanlar böyledir..Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Eşimin bir arkadaşı var ismine Murat diyelim. Bu Murat gece güdüz pavyonlara takılan bir çocuk.
Eşim demiş napıyon falan buda pavyondayım hadi gel sende demiş. Eşimde işim olmaz biliyorsun yazmış.
Oda hadi hadi burda olsan gelirdin demiş.
Gece uyandırdım silceksin o çocuğu dedim tamam dedi.
Çünkü bu ilk değil bu çocuğun muhabbeti.
Şimdi de 20 yıllık arkadaşımı silemem sen çok abarttın sanki gittim falan dedi.
Bende sen uyarmazsan ben uyarırım dedim. Eğer yle bişey yaparsan bende seni herkese rencide ederim dedi.
Bende uyarmadığı sürece eve gelmeyeceğimi söyledim.
Tamam git mahkemeye aç davayı falan dedi.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Eşimin bir arkadaşı var ismine Murat diyelim. Bu Murat gece güdüz pavyonlara takılan bir çocuk.
Eşim demiş napıyon falan buda pavyondayım hadi gel sende demiş. Eşimde işim olmaz biliyorsun yazmış.
Bende sen uyarmazsan ben uyarırım dedim. Eğer yle bişey yaparsan bende seni herkese rencide ederim dedi.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
ankarada yaşıyorum. düşman başına yani. o kadar diyim. izlemeyi bile midesi almıyor insanın. bide eşimi oraya çağıracaklar. yakarım angarayıııBunun saygıylaalakası var daha ziyade, evli adama hadi kalk pavyona gel diyen adam senin evliliğinin de karının da pul kadar değeri yol gözümde diyo özetle
Arkadaşlar pavyon ne biliyorsunuz dimi, Ankara pavyonları falan meşhurdur anlatılanları dinlemişliğim video falan izlemişliğim var sarı tutku yazın bir de siz izleyin
Evet abartmışsın zaten işi olmadığını söylemiş boş yere huzur kaçırmışsınArkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
Neden bana bu kadar yüklenildi ?
Eşim değil mi telefonunu kurcalarım. O benimkini didik didik ediyorsa bende ederim ne var ? Kime ne ?
Tekrar söylüyorum benim sorunum eşim değil, o gerizekalı hadsiz arkadaşını uyarmayışı.
Ayrıca bu olay bir tartışmanın üzerine oldu ve tepkim o yüzdendi.
Kesinlikle katılıyorum.Çok çirkin bir davranış tarzınız var
Eşinize çocuğa emreder gibi uyaracaksın, tavır koyacaksın, gitmeyeceksin vs... doğru bir hitap şekli değil
Adamı gece uyandırıp posta koyuyorsun sana yapılsa hoş mu ?
Arkadaşı istediği yere gider, pavyona gitmek bir sapkınlık değildir, eşiniz bu davete icabet ederse tepki gösterebilirsiniz
Bu şekilde verdiğiniz tepkinin sonu git davanı aç olmuş, bu size güzel geldi mi ?
Eş insanın malı değil, terbiye edilecek hayvan değil, öyle reste böyle cevap , konuyu abartan sizsiniz
Bunun saygıylaalakası var daha ziyade, evli adama hadi kalk pavyona gel diyen adam senin evliliğinin de karının da pul kadar değeri yol gözümde diyo özetle
Arkadaşlar pavyon ne biliyorsunuz dimi, Ankara pavyonları falan meşhurdur anlatılanları dinlemişliğim video falan izlemişliğim var sarı tutku yazın bir de siz izleyin
Bence biraz abartmışsın. Haklısın ben olsam ben de sinirlenirdim ama hemen o sinirle birşey demezdim. Kafamda diyeceklerimi toparlar öyle konuşurdum. Özellikle uykudan kaldırıp söylemeniz biraz sinirlendirebilir eşinizi. Eşinizle arayı düzeltin ve sakin bir zamanda. Söyle eşine ben evliyim arkadaşım. Senin bunu teklif etmen dahi yanlış. Eşim de yeri gelir tel bakar eşimin de böyle bir konudan dolayı rahatsız olmasıni istemem dedin arkadaşına. Yada rahatsızlığı dile getiren benzer şeyler söylesin. Ama sakin olun.Arkadaşlar merhaba 3 aylık evliyim dün eşim uyuduğunda şeytan dürttü ve telenonunu aldım.
Telefonu kapattım şimdi.
Sizce çok mu abarttım ?
Size hak veriyorum ama insan olanla konusulur. Lafdan anlamayanla ben konussam ne yazar, karsimdaki tinlamiyosa. Bana gore konu sahibi abartmamis, ne münasebet size arkadasiniz ayy cok yakisikli erkeklerle takiliyorum yazsa esiniz bundan daha fazla tepki verirdi eminim. Bukadar rahatda olunmazki. Sende gel nedemek yani, adam evli arkadasida biliyo sonucta nasi boyle birsey yazmaya cesaret eder.Nasıl bu kadar rahat restleşebiliyorsunuz?
Boşanmayı hemen dile getirmek üstelik böylesi basit bir olayda kolay mı yahu?
Vallahi aklım almıyor!
Tabiki abartmışsınız. Eve gelmeyeceğim de ne demek? Biz sevgili olmamıza rağmen restleşmiyoruz.
Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır demişler, bilmem bir yerden tanıdık geldi mi?
Yapmayın lütfen, sakin olun azcık.
Arkadaşının çağırdığı yerlere gitmiyorsa, sık görüşmüyorsa sorun yoktur bana göre. Gerekirse uyarsın, ben evliyim bana bu tarz mesajlar gönderme, eşimle aramızda sorun oluyor desin.
Restleşmeye HAYIR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?