Eşimin Sapkın arkadaşı

Sizinki yine iyiyiymiş arkadaşı, bizim öyle bi kuzen var pavyoncu atsan atamazsın satsan satamazsın :) Bence biraz abartmışsınız ama doğrusunu isterseniz..görüşmiyceksin falan siliceksin biraz fazla olmuş.. Eşiniz belli ki kendini bilen bi insan öyle birine takılıcak bi insan değil. Anladığım kadarıyla can cğer de değiller bu çocukla..silse nolur silmese nolur isteyen her türlü birbirine ulaşır.. Bence eşinize bi özür borçlusunuz durumu bu kadar abarttığınız için.. O gereken tavrı göstermiş çünkü gerisi diğer kişinin densizliği.. Her densizi de bi kalemde hayatından çıkaramıyo insan malesef..Bazı insanlar böyledir..

Çok çirkin bir davranış tarzınız var
Eşinize çocuğa emreder gibi uyaracaksın, tavır koyacaksın, gitmeyeceksin vs... doğru bir hitap şekli değil
Adamı gece uyandırıp posta koyuyorsun sana yapılsa hoş mu ?
Arkadaşı istediği yere gider, pavyona gitmek bir sapkınlık değildir, eşiniz bu davete icabet ederse tepki gösterebilirsiniz
Bu şekilde verdiğiniz tepkinin sonu git davanı aç olmuş, bu size güzel geldi mi ?
Eş insanın malı değil, terbiye edilecek hayvan değil, öyle reste böyle cevap , konuyu abartan sizsiniz

ankarada yaşıyorum. düşman başına yani. o kadar diyim. izlemeyi bile midesi almıyor insanın. bide eşimi oraya çağıracaklar. yakarım angarayııı

Neden bana bu kadar yüklenildi ?
Eşim değil mi telefonunu kurcalarım. O benimkini didik didik ediyorsa bende ederim ne var ? Kime ne ?
Tekrar söylüyorum benim sorunum eşim değil, o gerizekalı hadsiz arkadaşını uyarmayışı.
Ayrıca bu olay bir tartışmanın üzerine oldu ve tepkim o yüzdendi.

Evet abartmışsın zaten işi olmadığını söylemiş boş yere huzur kaçırmışsın

haklisiniz tabiki ama cogu kisi sadece tepkinizin fevri oldugunu soyluyor, bende oyle dusunuyorum. Erkeklerde ne yazikki fevrilik ve anlik sinirle verilen tepkiler bazen ise yaramiyor bos yere gerilip evliliginize cirkin laflar zedeleyeceginize. Bundan sonra serin kanli olup planli hareket edin. Yoksa olayda sonuna kadar haklisiniz, ama yinede su onun size sizin ona arkadas sildirmesi hos degil. Eger birinin zarari dokunacagina inaniyorsaniz bunu kaba kuvvetle degile dusuncenize karsinizdakini ikna ederek anlamasini saglayarak yapmak bence ileriye daha iyi bir yatirim. Onemli olan fikrinizin ozunu anlamasi, ben evliyim bu tarz kisiler ve ortamlarin bana pek hayrid dokunmaz demesi lazim kendiliginden, ki esiniz zaten akli basinda duruyor ama bazen erkekler bazi tehlikeleri onceden sezemez birsey olmaz falan der ordada is size dusuyor onceden uyarin.

Eşimin arkadaşının bana ve evliliğime saygı duymasını beklerim duymazsa da eşim görüşemez net. Aynısı benim içinde geçerli tabiki. Hani dese bir akşam erkek erkeğe çıkalım görüşelim anlarım evlendik diye kendini arkadaşlarından soyutlayacak hali yok ama pavyon nedir ya?

bakın ne olursa olsun saygıdan yine de emir vaki konuşmayın eşinizle.. bence de abartmışsın.
düşünsene kötü niyetli olsa silerdi tutmazdı eşin. İnsan hemen evi terkeder mi ? Biran önce düzelt aranı

Abartmissin bence, evden gitmek felan.
Cok buyutmussun olayi.
" isim olmaz oralarda bilirsin" demis adam.
Bence bu yeterli.
Yok icime kurtmu dustu yinede gidiyormu gitmiyormu diye?
O zmn takipte olurdum bakalim gidiyomu diye.
Ise gidis gelis saatlerini takip ederim, arar sorarim, telefonuna bakarim yine.

Ama simdi? Ee noldu?
Bosanicakmisin?
Hayir, cunku hakim sizi bosamaz.
Ne diye bosanicaksin zaten, suc ustu yakalamadin etmedin.
Eminmisin pavyona gittiginden diye sorsa yooook. Benim sozumu dinlemedi kocami bosuycam benmi diyceksin hakime? Cok komiksin.

Eşinizin arkadaşının, eşinizin, sizin tavrınız yanlış. Kimseyi azarlayarak bir şey yaptıramazsınız, ki bahsi geçen eşiniz. Sabah normal bir ses tonuyla açıklasanız eşinizde daha anlayışlı davranacaktı belki. Haklıyken haksız duruma geçmişsiniz, bir de 3 aylık evlilikte boşanma lafının geçmesi hiç olmamış.

Kesinlikle katılıyorum.

Sarı tutku uhuu

Davranış tarzınız hiç hoş olmamış.
Daha 3 aylik evlilikte restleşmeler falan iyi degil.

Arkadaşının yaptığının kabul edilebilir bir tarafı yok tabi ki. Ama böyle sert çıkışlarla olmaz, ters teper. Sakin sakin açıklama yaparak ve vakitli bir şekilde söyleyin o zaman dinlenirsiniz.

Çok haklısınız. Ancak boşanmayı dile getirmeniz yanlış olmuş.Gerçekten yapmayacaksanız asla ağzınıza almamanız lazımdı.

Bence siz haklısınız. Size böyle davetler gelse eşiniz de aynısını yapar. Telefon karıştırma meselesine gelince de. Benim telefonum ortadadır. Eşimin de öyle. İster bakarız ister bakmayız. Kendi adıma konuşayım. Benim telefonumda eşimin görmesinden rahatsız olacağı bir şey olmaz. Arkadaşlarımla uygunsuz muhabbet yapmam. Abuk subuk şeyler olmaz. Olması gereken de budur zaten. O onun hayatı özeli diyorsanız o evlilik olmuyor. Dipdibe yaşayalım demiyorum. Ama evlilikte gizlilik sır olmaz. Olursa da o ortak bir hayatı paylaşmak değil ev arkadaşı-sevgili arası bir şey olur.

Evet çok abarttın

Adam gideceğim dememiş orda olsam gelirdim dememiş

Davet etmiş işim olmaz demiş

Silse ne olur silmese ne olur arkadaşı yine arar onun aramasını da mı engelleyeceğiz

Eşine sevmiyorum bu muhabbeti de bitsin konu kapansın bu kadar büyütülecek bir olay değil ki

Ben olsam direk arar o adami agzinin payini verirdim. Bir daha da gorusemezdivbile benim esimle. Bosuna tartismissin esinle. Ben seni hakli buldum. Tabiki onunla gorudmemesini istemeniz en dogal hakkiniz. Tam tersi olsaydi, sizin pavyonda calisan bir arkadasiniz olsaydi da, size mesaj atsaydi. Birgun sende gel benimle pavyona yazsaydi. Esin napardi? Bence evlilikte taraflar birbirinin zararli arkadaslarina mudahale edebilmeli.

Esimi de arkadaslari arayip hadi suraya gel (avm filan)yada bizde toplanalim gel dediğinde bile eşim ben yalnız değilim der şaka yollu arkadaşlarına.Tekil olarak onu cagirdiklari için. Ve beraber gidiyoruz.Erkek erkege diye bisey yok butun muhabbetlerine adapte olabiliyorum gayette onlarla video oyunlarında kapışabiliyorum.
Erkek erkege ne demekki kari kiz mi konuscaklar napcaklar brnim ortamda olmamam gereken ben oyuzden o erkek erkege muhabbetine dahi tahammul edemem.Ayrica fevride olsan ben arkadasimi silemem aç davayi diye adamin burnundan getirirdim.Madem arkadasi daha kiymetliymis kuyrugundan ayrilip evlenmeseymiş.

Bence biraz abartmışsın. Haklısın ben olsam ben de sinirlenirdim ama hemen o sinirle birşey demezdim. Kafamda diyeceklerimi toparlar öyle konuşurdum. Özellikle uykudan kaldırıp söylemeniz biraz sinirlendirebilir eşinizi. Eşinizle arayı düzeltin ve sakin bir zamanda. Söyle eşine ben evliyim arkadaşım. Senin bunu teklif etmen dahi yanlış. Eşim de yeri gelir tel bakar eşimin de böyle bir konudan dolayı rahatsız olmasıni istemem dedin arkadaşına. Yada rahatsızlığı dile getiren benzer şeyler söylesin. Ama sakin olun.

Size hak veriyorum ama insan olanla konusulur. Lafdan anlamayanla ben konussam ne yazar, karsimdaki tinlamiyosa. Bana gore konu sahibi abartmamis, ne münasebet size arkadasiniz ayy cok yakisikli erkeklerle takiliyorum yazsa esiniz bundan daha fazla tepki verirdi eminim. Bukadar rahatda olunmazki. Sende gel nedemek yani, adam evli arkadasida biliyo sonucta nasi boyle birsey yazmaya cesaret eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…