Eşimin Sapkın arkadaşı

ya neden eşler birbirinin arkadaşlarına bu kadar karışırki anlamam.. Adam bekardır istediği yere gider konuşma arasında bunuda eşinize söyleye bilir, eşinizde zaten cvbını vermiş, arkadaşıda üzerine gitmemiş sanıyorum. Sizinde yalnış davranış yapan ama size zararı dokunmayan arkadaşlarınız vardır elbet, bi kalemde siler misiniz ki..Hem size dokunan bi olayda yok bu durumda. hele gece uyandırıp sormak nedir yaaa Kızlar erkekleri parmaklarında oynatmak istiyorlar ama bu çok yalnış. Eğer karşınızda karakteri olan bir eş, adam istiyorsanız şunu yap bunu yap demeyin derim. yada parmağınızda oynatamıyorsanız boşanın gitsin kendinize eğitilebilecek bi eş bulun.

Kazık kadar adama arkadaşına ne diyeceğini, ne yapacağını söyleyemezsiniz. Siz eşinizin sizi aldatmasını istemiyorsunuz, bunu söylersiniz yöntemini o seçer. Arkadaşını sil, evliyim de? Cümlelerini bi kağıtta liste olarak verin o zaman.
Adam gitmemiş, ne diyeceği de onu ilgilendirir. Gitseydi kavga ederdiniz.
Artı telefonunu karıştırmak, bir konuşması için uykusundan uyandırıp hesap sormak nedir. Hayretler içinde okuyorum böyle şeyleri..

Kocanizi resmen arkadasinin kucagina atmissiniz. Ya boyle konularda niye fevri davraniyor bu kadinlar. Sakince uzuldugunuzu istemediginizi anlatin ayrica karisisiniz yani siz kafalamayacaksiniz da kim kafalayacak anlatabildim mi?

Bu bahsettiğiniz kısım apayrı bir olay. Ben konu sahibesinin takındığı tavrı abartı buldum. Boşanma mevzuusunu bu kadar kolay dilimize alabiliyor olmamıza kızıyorum. Tamam kızsın, bağırsın, çağırsın ama evi terk etmekten falan bahsetmesin kimse. Evli olsam, eşim boşanmaktan bahsetse böyle bir konudan ötürü, hemen ver dilekçeni derim.

iyi de eşin zaten 'işim olmaz biliyorsun' demiş ona cevabını vermiş, sen niye evi terk etmeye çalışıyorsun?

Cok haklısın benimde erkek arkadaşımın böyle bir arkadaşı var ama kaç kere ikaz ettim ama sevgilim hala görüşüyor yapacak bişey yok eşine güven bence arkadaşı için aranızı bozmayın derim.

Bence de abartmissiniz. Arkadasinin yaptiklari sizi baglamaz sonucta esin ona uymuyor. Boyle arkadasla esin bastan cikar diyenlere de katilmiyorum. Bastan cikacak adam her turlu seyi bahane eder, adam olani da Adriana Lima'yla ayni eve koysan bisey olmaz. Ve bence de bosanmayi bu kadar cabuk agiza almamalisiniz.
Esine 20 senelik arkadasini sil demek yerine, bana bu tarz tekliflerle gelme seklinde uyarmasini soyleyebilirsiniz.
Bence inada bindirmeyin

Pavyonda orda burda ne isi var bu adamin yaa bazi erkekler nasil karaktere sahip anlamiyorum senin esin nasildir capkin midir guvenilir misir sen daha iyi bilirsin 3 aylik evlilikte yaşanmaması gereken bir hadise nerden baksan

İşim olmaz demiş ya adam

Görüşmesine mani ol ancak huzurunu bozma tabi ki..

Benzer arkadaştan sizde de olsaydı, eşiniz aynı anlayışı size gösterir miydi? Bence haklısınız, ancak sakın arkadaşını siz uyarmaya filan kalkmayın. Böyle yaparsanız haklıyken haksız duruma düşersiniz.

evet abartmissin..
benim esiminde var boyle arkadaslari ama esin gibi benimki de gitmez oyle yerlere oyuzden sil gorusme demem..
annesi gibi davranmaktansa esi gibi davran bence.

şekerim deli misin ? akıldan sorunun mu var ? adam yazmış gelmiyorum , ben eşimle mutluyum 3 kuruşluk kadınlar ile vakit geçirmek yerine dünyaları versen yinede yanında olmak istediğim eşimle zaman geçirmek istiyorum diye , bu kadar nasıl kör olabiliyorsun ???? anlamıyorum okuma yazman mı yok ?? nerde bu insanların okuduğunu anlama becerisi

adama ödül vereceğine , daha fazla mutlu edeceğine , özel bir gece yaşatacağına birde adamı kendinden uzaklaştırıyorsun , işte kendi eliyle mutluluğunu bitirmek , kocasını evden kaçırmak böyle oluyor , nerden buluyor böyle düzgün adamlar sizin gibi hak etmeyen kadınları , bizler kıvranıyoruz burda yuhhhhh arkadaş

Abartmissin evet

Bence hiçte abartı değil çokta iyi yapmışsın arkadasa bak evli olduğunu bildiği halde karı kız takılmak için esini cagariyo ve esin abartma yaa nolcak havaların da.

eşimle nişanlılık döneminde böyle sapkın bi arkadaşı vardı.sürekli bu tarz muhabbetler yapıyordu.görüşmeyeceksin bu çocukla dedim o gün bitirdi arkadaşlığını.eşin empati yapsın önce.kendisini senin yerine koyunca sana hakverecektir.vermezsede evi terk ederek cezalandırma.başka yöntemler bul

Sen bakma burada yorum yazan ultra modern gorunumlu kadinlara.tepki vermen gorusmesini istememen tamamen normal.
Evli barkli adamin ne isi olur oyle midesiz arkadasla.pavyon dedigimiz yer kerhaneden hallice.
Gorusmeyecek ya da saygi duyuracak evliligine. Haddini bildirecek.
Bunu restleserek degil daha politik sekilde yapin.
Benim basima gelse ben de kiyametleri kopartirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…