- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi Yaseminncik
-
Neden tepki çeksin ? Bunu sen isteyerek yapıyorsan kim ne diyebilir?Belki biraz tepki çekebilir ama ben eşime veririm eşimin oto lastik bayissi var ve çalışanlarındayla omuzomuza çalışır yani çok yorulur terler her akşam temiz atlet baksirini veririm ha yeri geldiğinde ayaklarını bile yıkarım oda bana masaj yapar ütüye yardım eder çocuklarla ilgilenir yani demek istediğim bunu bı görev gibi düşünmeyin neye ihtiyacınız varsa birlikte yapın
Altını da bezle bari, o ne öyle ya, padişah mı sanıyor bunadamlar kendini, hayret bir şeyMerhaba arkadaşlar. Bugün eşimin donuna gözüm çarptı sap sarı olmuş değiştirmeye tenezzül etmemiş. Hatta bende şakasına yeni Don mu aldın senin sarı donün yoktu dedim.O da bana utanmiyosun dimi sen bana don vermiyosun ki degistiriyim gibisinden biseyler söyledi. Hatta iş yerinde bazı abileri varmış karıları ayaklarını yikiyomus çoraplarını giydiriyomus. Halbuki cekmecesinin yerini de biliyor içinde temiz donuda bulunuyor. Ama ben verecekmisim eline bak bak. Merak ettim esinizde sizden böyle şeyler bekliyor mu? Mesela sabahları çorabını pantolonunu üstünü başını hazırlar mısınız ?
Herkes ben vermem demiş ya ondan dedim bide verip vermemeyi mesele haline getirmemek önemliNeden tepki çeksin ? Bunu sen isteyerek yapıyorsan kim ne diyebilir?
Espri yapıyorum arkadaşım zaten normalde ayı falan demiyorum
Konu sahibi bence akşam bu videoyu son ses açın elinize bir temiz don alıp halay çekinBaşlığa istinaden efendim
Aslında fena fikir değil neden olmasınKonu sahibi bence akşam bu videoyu son ses açın elinize bir temiz don alıp halay çekinay ben kesin yapardım çok eğlenceli
Bence sararmışını sallasın belki utanır bazıları..Konu sahibi bence akşam bu videoyu son ses açın elinize bir temiz don alıp halay çekinay ben kesin yapardım çok eğlenceli
Komiklik konunuz komiklik olsun diye taşındı, espri olsun diye de kategori dışı konu uyarısı verildi, lütfen komiklik içerikli konuları bdvye açmayalımYok asla kokmaz yani ben terlesem ben kokarim ama o asla kokmaz . Başıma böyle bişey gelince konu açmak istedim çünkü başka derdim yok birazda dedim komiklik olsun çünkü konuları okurken derdim olmadığı halde ben efkarlaniyodum
Keşke başlığı okuduktan sonra merak edip içeriğine bakmasaydiniz çünkü başlığı açık ve net yazmıştımMidem bulandı ,keske bizi ortak ermeseydiniz mide bulantisina
Hayal gücünüzü hayran kaldım ben bunu nasıl düşünemedimsadece degistirmiyor deseydiniz siz mi verirsiniz deseydiniz.
kahretsin yine hayal gücüm aktif
düsünseydiniz dimiHayal gücünüzü hayran kaldım ben bunu nasıl düşünemedim
Evet keşke düşündeydim hiç aklıma gelmeyecek bişey amadüsünseydiniz dimi
Hadi ağdayı da geçtim. Ya hiç mi sevişmiyonuz. Bari sevişmeden sevişmeye değişse yıkansa o donlaaarHanım gel şu ağdayı çek
Oooo değişik fantezilere geeelAğda yapıyorsa ayı olmaz ki
bir dahakine o sarı donu kafasına geçirin
Sizinkinin format zamanı gelmiş, allah kolaylık versin.Ya bunu utanarak söylüyorum ama benimki de şahsi temizliğini çok ihmal ediyo son zamanlarda.
İlk yıllar iyiydi çocuktan sonra b.ka sardı.
Ona noğluyosa.
15 kilo aldı.
Bi de ter membağı değil gibi gitmiş polyester ev kıyafeti almış.
Naylon kumaşta ter kokusu.
A n l a y a m a z s ı n ı z . . .
Koktuğu zaman uzak durduğum için bazen bana özel duş alıyo, sağolsunama onu bu yürekli davranışından ötürü ödüllendirdikten sonra yine aynı
Duşundan parfümüne giyiminden ütüsüne kadar özenli adam gitti, evde bi amca dolanıyo şuan.
Dün kavga ettim hatta bu yüzden.
Sizinki de geçici bi durum olabilir mi?
Şahsen şuan öyle düşünüp teskin ediyorum kendimi.
Ben yapıyorum eşime ağdaHanım gel şu ağdayı çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?