Eşimin sararmış donu

eşinizin eli yokmu yoksa don giymesinimi bilmiyor

Bu standartlarınız için sizce de BDV biraz avam bir platform değil mi?
Biz şahsen alışığız burda don okumaya ve üzerine bi ton gereksiz muhabbet döndürmeye.
Bu düzeyde bir mizahla ihya oluyoruz

Biz şahsen alışığız burda don okumaya ve üzerine bi ton gereksiz muhabbet döndürmeye.
Aynı şeyi bir kere eslerinde görseler hiç te yorumlardaki gibi davranmayacaklarına o kadar eminim ki sadece okuyorum gülüyorum ve geçiyorum

Bdv de gezmiyordum. Yeni mesajlara baktim bunu gördüm. Kocası rüyalanan bir kadının dertli konusu sandım. Bir sey olmaz dert etme cok normal demeye gelmistim. Içerik bambaşka bir şeymiş. Bu kadar pisliğin döküleceğini düşünemedim.

Çok iyi niyetli siniz ama neye niyet neye kısmet işte

G*tünüde yıkamamı istermisin diye sorsaydın keşke

Valla benim eşim sabah işe gidince ben yataktan kalkmam. Evde kahvaltı etmez restoranda çalışıyor. Elbiselerini genelde kendisi alır giyer. Ben fazla karışmam özel günlerde ben hazırlar ütülerim veririm. Sizin eşiniz tembellikte zirve yapmış. Birde kendi pasaklığının suçunu size atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…