eşimin sarılma isteği

ayrı yatağa girmek de bir derttir aslında.
ben diğer arkadaşlara çok katılmıyorum.

Sarılmanın dünyanın en güzel eylemi olarak düşündüğümden bir şey diyemeyeceğim
Bencede ya bana sarıldığı zaman dünya duruyor sanki . Gece olsa yatağımıza yatıp sarılsak diye düşünüyorum. Keşke şuan yanımda olsa da bana sarılsa

ağır öküzü de bende var. sevmez kibar kibar öpmez resmen mıncıklar.
gece gece ağızdan öbüşmeli şeyler izliyolarsa canı felan çekiyodur adamcağızın

ağır öküzü de bende var. sevmez kibar kibar öpmez resmen mıncıklar.
gece gece ağızdan öbüşmeli şeyler izliyolarsa canı felan çekiyodur adamcağızın

Aynen ya resmen mıncıklama, sıkma, can acıtma yani. Ya hiç sevmez ya böyle öldüre öldüre.

Bencede ya bana sarıldığı zaman dünya duruyor sanki . Gece olsa yatağımıza yatıp sarılsak diye düşünüyorum. Keşke şuan yanımda olsa da bana sarılsa

Yumuşak yumuşak diyen bir karakter vardı tv de onun gibi olsa neyse de bildiğin sıkmalı, ezmeli sarılma eşiminki. canım acıyor.

Nasıl yani?

İstese benimle yatabilir ki ben 23:30-24 arası yatıyorum. Eşim 1-2 ye kadar oturuyor.
niye erkekler geç yatıyor ki ? bizimki de öyle ... ben bazen gece uyanıp sesizce yanına gidiyorum napıyor diye sonra onu da alıp yatıyorum.

Valla benim esimde boyle ayni andanuyusakda uykusunun icinde bu derece abuk subuk eylemleri oluyor bende cogu zaman uyuz oluyorum bazende uykuma devam ediyorum.. bi iki kere cok pis tersledim ama baktim bu seferde sanki onu itmis kakmis istemiyormus gibi oldum.

Nasıl yani?

İstese benimle yatabilir ki ben 23:30-24 arası yatıyorum. Eşim 1-2 ye kadar oturuyor.
ben sizi suçlamadım zaten..
ortak bir çözüm bulmak lazım.
birlikte yatağa gitmek lazım. hele de çocuk yokken.
ki biz yine de dikkat ediyoruz. doğumdan sonra ilk aylarda bebeğimle birlikte uyuyup kalmışlığım vardır
beni rahatsız etmezdi eşim. ama bu sürekli olmaz.
yorumlarda "bu da dert mi" diyenler olmuş da..
bence bu dert demek istedim..

gece gelip sarılması dert olmasın ama :)

Ayy ne güzel imrendim şu an. Fırsatınız varken bol bol sarılın. Keşke benim de eşim olsa da sarılsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…