eşimin sarılma isteği

Ayağını neden sıkıyor onu anlamadım benim eşimde arada bir uyurken sarılıyor sanırım bazen uyanınca farkediyorum normalde sarılmaz oda niye böyleler gıcık oluyorum ya...

Sarılmak çpk güzel bence sakin sarıl uyandırmadan sarıl diye uyarın sürekli :)

Bu nedir allasen?
Millet dokununca uyanıyor arkadaş hangi aşamada farkediyormuş acep
Valla zaten acıyla uyanıyorum diyodu direk son aşamayla yaklaşıyormuş,ve çok yorgun oluyormuş o yüzden,sence normal mi demişti bana ben çok öküz bi eşi olduğunu söylemiştim

Bizde durum tam tersi
Aynen esim bazen biraz daha oturur ve ben yattim diyelim o gelene kadar icim gecsede tam dalamiyorum ve geldiginde mutlaka sarilsin istiyorum temassizca uyuyorum diye arkasini donup yattiginda icerliyorum insan gelince bi sarilir diye
Oda uyuyon diye se yapmadim der
Ben uyusamda geldigini belli etcek bisey yapsin isterim

Çok tatlısınız :) Ben de hatırlamıyordum ama canım yanmaya başlayınca sıçrayarak uyanıyorum artık. Geliyor küçük parmağımı sıkıyor koparmak istiyormuş canı la havle güler misin ağlar mısın. Çok tatlıymış ayağım.

Aynen sabahları da oluyor bazen, geçen uyanmış bir sarıldı canım acıdı gene kıpırdayamıyorum öyle sıkı...

Neyse iki gündür sarılmıyor anladı biraz sanırım:)

Bunu da ilk kez duydum tövbeler tövbesi resmen tecavüz bu ama.

Ay aynısı, gurur mu yapıyorlar nedir sevgiyi gösterince?

Ayağını neden sıkıyor onu anlamadım benim eşimde arada bir uyurken sarılıyor sanırım bazen uyanınca farkediyorum normalde sarılmaz oda niye böyleler gıcık oluyorum ya...

Sevme anlayışı bu, sıkmak can acıtmak hiç sevmediğim şey. Annemden kurtuldum derdim eşim başladı (annem de böyle can acıtarak sever). Geliyor mesela çıplak bacakken şap diye vuruyor çok güzel beyaz beyaz vurmak geliyor içimden diyor bir de gülerek yani...Normalde de çok kibar biridir anlamıyorum ben niye böyle yapıyor.

Haha, onu çok iyi anlıyorum. Ben de uyanıkken yapınca bazen eşim boğuluyorum of puf diyor ama garibim yine de sabit duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…