- 11 Mart 2013
- 33.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.104
- 798
- 33
- Konu Sahibi greengirll
-
Ayy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duyguAyy ne güzel imrendim şu an. Fırsatınız varken bol bol sarılın. Keşke benim de eşim olsa da sarılsam :)
Allah kavuştursun inşallah tez zamandaAyy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu
niye erkekler geç yatıyor ki ? bizimki de öyle ... ben bazen gece uyanıp sesizce yanına gidiyorum napıyor diye sonra onu da alıp yatıyorum.
Ayy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu
Ayy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu
Bende o tatlı uykudan uyandırılmaktan hiç hoşlanmam.Bana göre bu da bir dert yaşamayan anlamaz:)Eşleri böyle olan varsa diye açtım aslında. Bir nevi dertleşme.. Diyecek bir şey yoksa saygıyla karşılarım :)
Kızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
Bizde de durum aynı. 7 yıllık evliyiz ne o vazgeçti bu huyundan ne de ben alıştım. Nadiren sabahları trip atar hala bana. “Gece sarıldım sana, tersledin bağırdın bana. Bi daha tövbe sarılmayacağım” der. İki gün sonra yine aynı. Ben de artık pembe yalan söylüyorum. “Aaaa hiç hatırlamıyorum yaaa.. farketmemişim kusura bakma” diyorum.Külçe gibi yorgun oluyorum hala öğrenemedi 5 senedeUyudum mu uyandırılınca sinirli olurum bir de
Sadece sarılmak pşsa keşke. Benimki beni uyandırır ben de sinirli olurum uykuluyken ve bir de neden sarılmama izin vermiyorsın diye kızar. Hayatta uyuyamam sarılınca.nabalım alışacak artıkKızlar normalde eşim hafif öküz normal erkek işte öyle sarılayım öpeyim tarzı değildir. Gece genelde ondan erken yatarım o oturur tv izler sonra gelir 1-2 gibi yatar ama her seferinde ya ayağımı sıkar ya acıtarak sarılır yani uyandırır, uykumdan uyanınca da sersem gibi ve sinirli olurum. Normalde uyanıp tekrar uyuyordum, dün gece uyandırdı ve sarıldı ama canım acıdı ve istemdışı itmişim, tamam istemiyorsan sarılmam deyip yattığını duydum ve uyuyakaldım. Sabah sordum hatırlamıyorum dedi. Yani bu insan niye gece gece coşuyor anlamıyorum, akşam da ben sarılmak isterim sarılmaz sinir eder.
Dert valla.. ilk zamanlar çok bozuşurduk bu sarılmalar yüzünden. O sarılırdı,ben sinirlenirdim, o küserdi, ben bozulurdum. Sonra yaşça büyük bi ablaya anlatmıştım. Bana sakın bi daha yapma. Çok büyük hata yapıyorsun falan diye uyardı.Bende o tatlı uykudan uyandırılmaktan hiç hoşlanmam.Bana göre bu da bir dert yaşamayan anlamaz:)
Sonra umduğunu bulamayınca “yaaa ne var bi sarılıp bırakacaktım. “ diyor olabilirFazla romantiklik sevmiyor olabilir akşamları. Ama geceleri iş değişir. Uçkur sevdasına sarılıyordur geceleri. Yoksa niye uyandırsın ki
Evet belki tepkili olmamak lazım ama çalışan insan için zor.İnan ki hiç dinlenmeden yatağa girip uyandırılmak hoşuma gitmiyorDert valla.. ilk zamanlar çok bozuşurduk bu sarılmalar yüzünden. O sarılırdı,ben sinirlenirdim, o küserdi, ben bozulurdum. Sonra yaşça büyük bi ablaya anlatmıştım. Bana sakın bi daha yapma. Çok büyük hata yapıyorsun falan diye uyardı.
Biraz etkili oldu onun sözü. Ama yine arada bozuşuyoruz.
Tövbe YarabbimBenimde çok önceden bi arkadaşım anlatmıştı,eşi o uyurken onu uyandırmadan ilişkiye giriyormuş arkadaşım çok rahatsız oluyomuş ve canı acıyormuş.sizinkş iyiymiş gene o anlattığında çok şaşrmıştım,adamdan hiç memnun değildi kadın,uzun zamandır görüşmüyoruz tabi,şimdi ne durumdalar hiç bilmiyorum.
Bu nedir allasen?Benimde çok önceden bi arkadaşım anlatmıştı,eşi o uyurken onu uyandırmadan ilişkiye giriyormuş arkadaşım çok rahatsız oluyomuş ve canı acıyormuş.sizinkş iyiymiş gene o anlattığında çok şaşrmıştım,adamdan hiç memnun değildi kadın,uzun zamandır görüşmüyoruz tabi,şimdi ne durumdalar hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?