eşimin sarılma isteği

Ayy ne güzel imrendim şu an. Fırsatınız varken bol bol sarılın. Keşke benim de eşim olsa da sarılsam :)
Ayy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu

niye erkekler geç yatıyor ki ? bizimki de öyle ... ben bazen gece uyanıp sesizce yanına gidiyorum napıyor diye sonra onu da alıp yatıyorum.

Geç geldiği için hemen yatınca günü hiç yaşamadan bitirmiş gibi hissediyormuş. Haklı aslında ama oturunca da çoğu zaman uyuyakalıyor ya da yine çalışıyor anlamadım gitti :) Yada bensiz bir şeyler karıştırıyor

Ayy eşim şuan afrinde operasyon da valla onu bekliyorum gelince bol bol sarılıcaz hep konuşuyoruz bunu . Allah sizede nasip etsin çok güzel bir duygu

Allah tez zamanda kavuştursun sizi de :)

Konu sahibi kusura bakmayın sabote etmiş gibi oldum ama bence sarılsın eşiniz ya olsun artık o sebepten uyanmanız bile güzel :)

Ay aynı ben.. Ben de eşimden geç yatarım, yatınca da sarılıp sıkarım. Bayağı bayağı sıkıyorum yani yanağını kollarını, napiim sevgim geliyor Ama o hiç hatırlamaz, gece konuştuklarını falan da bilmez. O yüzden bir sıkıntı olmuyor bizde..

Aaaa adam aynı ben Eşim erken uyur ben geç yatarım gider öküz gibi sarılırım Hiçte sesini çıkarmaz

Bizimki ses bile vermeden giriyor.
Arkadaş modunda olmakta can skci.

Külçe gibi yorgun oluyorum hala öğrenemedi 5 senede Uyudum mu uyandırılınca sinirli olurum bir de
Bizde de durum aynı. 7 yıllık evliyiz ne o vazgeçti bu huyundan ne de ben alıştım. Nadiren sabahları trip atar hala bana. “Gece sarıldım sana, tersledin bağırdın bana. Bi daha tövbe sarılmayacağım” der. İki gün sonra yine aynı. Ben de artık pembe yalan söylüyorum. “Aaaa hiç hatırlamıyorum yaaa.. farketmemişim kusura bakma” diyorum.
Benim de uykumun kaçtığı oldu. Bi de sabah verdiyonu var eşimin. Sabah sabah da sarılmak ister. Valla utanmasam karabasan bastı diyeceğim ama diyemiyorum
Dertler bu olsa keşke hep

Sadece sarılmak pşsa keşke. Benimki beni uyandırır ben de sinirli olurum uykuluyken ve bir de neden sarılmama izin vermiyorsın diye kızar. Hayatta uyuyamam sarılınca.nabalım alışacak artık

Bende o tatlı uykudan uyandırılmaktan hiç hoşlanmam.Bana göre bu da bir dert yaşamayan anlamaz:)
Dert valla.. ilk zamanlar çok bozuşurduk bu sarılmalar yüzünden. O sarılırdı,ben sinirlenirdim, o küserdi, ben bozulurdum. Sonra yaşça büyük bi ablaya anlatmıştım. Bana sakın bi daha yapma. Çok büyük hata yapıyorsun falan diye uyardı.
Biraz etkili oldu onun sözü. Ama yine arada bozuşuyoruz.

Evet belki tepkili olmamak lazım ama çalışan insan için zor.İnan ki hiç dinlenmeden yatağa girip uyandırılmak hoşuma gitmiyor

Benimde çok önceden bi arkadaşım anlatmıştı,eşi o uyurken onu uyandırmadan ilişkiye giriyormuş arkadaşım çok rahatsız oluyomuş ve canı acıyormuş.sizinkş iyiymiş gene o anlattığında çok şaşrmıştım,adamdan hiç memnun değildi kadın,uzun zamandır görüşmüyoruz tabi,şimdi ne durumdalar hiç bilmiyorum.

Benimkinin de ben uyurken aşkı depreşir saçımı okşar sarılır öper. Gündüzleri sadece gözlerime bakıp güler dalga geçer gibi. Erkek kısmı böyle sanırım bir saatten sonra sevgi akıllarına geliyor

Tövbe Yarabbim

Sarılmak çpk güzel bence sakin sarıl uyandırmadan sarıl diye uyarın sürekli :)
Bu nedir allasen?
Millet dokununca uyanıyor arkadaş hangi aşamada farkediyormuş acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…