eşimin şartları ve tükenen evliliğimiz

bence sarta sart yanlis cnm dedi gibi kiz evlenirse napacaksin kiz uzaklasmis olcak senin sartin yerine gelecek bu sefer sen zor durumda kalacaksin guvenmiyosan yapma cocuk fln cnm sonra daha kotu olabilir

işten çıkartıp, çocuk yaptıracak, seni pasifize etmeyi düşünüyor..
oynayan taşlar yerine oturmadan çocuk yapmayın

Arkadaşım bence de arkadaşların yorumları çok doğru . Güvenmediğin bir adamdan çocuk yapma. Çocuk olunca işler dahada çıkılmaz hale gelir . Tamam çocuk istiyorum demesi tamam da işten çıkmana gerek yok ki çocuk sahibi olmak için . Bence de seni kendine bağımlı konuma getirmek istiyor... Nasılsa çalışmayacaksın çocuğunda var evinde oturursun gibi düşünüyor herhalde. Sakın herşeyi yoluna sokmadan çocuk düşünme ...

eşin o kız konusunda hatalı olduğunu yanlış yaptığının farkında ama itiraf edemediği için sizin üzerinize oynuyor..
aklı sıra sizin üzerinizden günah çıkarıcak,bebeğide perde olarak kullanıcak..evli barklı çoluk çocuk sahibi adam çapkınlık yaparmı hiç imajına sığınıp devam edicek gibi..

öyle şartla rest çekmekle evlilik olmaz...o çocuk ancek sen de hazır hissettiğinde olmalı
bence eşin senin hiçbişeye eyvallah etmeyeceğini başının çaresine onsuz da çok iyi bakabileceğini biliyor ve o özgüven onu deli ediyor
bu yüzden de işini bırakarak bide çocuk yaparak ona bağlı yaşamanı istiyor
e tabi ozaman o her istediğini yapar ama sen boyun eğmek zorunda kalırsın sakın o şartları kabul etme
kimse evliliği bitsin istemez tabi ama bu da iki tarafın özverisiyle olan bişey

bu hayatta erkek olmak varmış.

kendi hatasını affettirmek zor gelmiş adama.

kendince seni pasifize etmekten başka çözüm bulamamış.

bazen düşünüyorum bu erkeklerin tamamı mı sığ beyinli.

siz akıllı bir kadınsınız zaten,onun söylediklerine boyun eğmiyeceğinizden eminim,

ama sizi çok yıpratıcı bir süreç bekliyor,allah yardımcınız olsun.

Canım kk da bütün hanımların hem fikir olduğunu nadir görürsün ama bak hepimiz aynı fikirdeyiz yapacağın en büyük hata şu an için de o istedi diye işini bırakmak..Sakın bu oyunlara gelme.
İlişkiniz iyileştikten sonra düşünürsün.

bu adam ne istedigini bilmiyor, madem öyle okumamis ev kizi alsaydi, karisi calismayip ona bi düzüne cocuk dogururdu istedigi gibi
esin malesef maco bir tip, hayata bakis aciniz uyusmuyor
sence nezaman güvenin geri gelecek esine karsi:26:

çok mantıklı ve deneyımlı bırısıne benzıyorsunuz,sizden öğrenılecek cok sey var gibi

Aranizda en onemlisi guven yok arkadasim, ne cocugu ??? Ben boyle sartlarda, boyle bir adama cocuk yapmam. Cocuk yaparak belki seni o eve ,evlilige baglar, ama kendisi ne bagli gorunuyor,ne de baglanacak gibi. Hayatin simdiye kadar nasil gittiyse o adamla, cocuk yaparsan eger bir seylerin duzelicegine,sana saygisi, sevgisi buyur de, size baglanir da, olucak gibi degil bence.Seni okumus, calisan,modern, bakimli, cilveli, dort dortluk bir hanim gibi cizdim aklimda, kocanin yaptiklarini haketmeyen bir bayan gibi goruyorum,esini de kendi keyfi pesinde gibi. Bir cocugu kullanarak seni kendisine baglamak isteisini cok igrenc buluyorum.

Son düzenleme:
asla işten çıkmayın derim...

pasifilize etmek istiyor sizi.. hem kariyer hem çocuk aynı anda olabilir buna neden bu kadar taktı ki eşiniz?

amaç sizi pasif duruma düşürmek..

çocuk öle hazır olmadan olur mu ? daha bekleyin derim...

işten çıkıp evde oturmak deli cesareti. Benim eşimde bir ara çok baskı yaptı istifa et birlikte çalışalım diye sebep gözünün önünde olacak mışım mantığa bakar mısın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk için acele etmeyin siz ne zaman hazır olursanız o zaman sonuçta annelik ve babalık farklı şeyler fedakarlık ister. Onu siz dokuz ay taşıyıp büyüteceksiniz.

eski konunu okudum üzüldüm...
bide kızla konuşmuşlar...
eşine ne oldu o ilk seferki halinden eser kalmamış delirmiş gibi...

bitaneside kadir kıymet bilsin...

sakın çocuk yapma istediğinden değil seni pasifleştirmek elini kolunu bağlamak istiyor ki rahat hareket edebilsin

mesela sinemaya gittiğinde yakalanmasın sen bebekle peşine düşemezsin sonuçta...

ama seni gözü kara buldum bence bu oyunlara gelmezsin ama ya sevgi aşk ne olacak çok acı bu durum...

Bende eski konu ya geri dondum ve okudum, cok pardon ,ben konu sahibini baska biriyle karistirmisim. Dort dortluk kismi hala gecerli de ,diger soylediklerim biraz kaba gorunuyor. Konuyu baska bir konuya benzettim, ayni sinema olayi falan var di. Benim anlamadigim sey, kocanizin aranizda ve is yerinde birlikte calisan o kizla arasinda bir seyler yasamis mi,yasaniyor mu...

Son düzenleme:
ben senin konunu çok iyi hatırlıyorum....

canım nolur bırakma işini.. sen kocanı çözmüşsün gerçi...

onun derdi seni pasifleştirmek... sen desene böyle bir kadın istiyorsan köyden birini alsaydın diye..

hem nasıl bir saygısızlıktır yani.. ikiniz de işten çıkıp eve geliyorsunuz. sen yemek yaparken adam öffleyip püfflüyor.

sen akıllı bir kadınsın.. zaten doğrusunu yapacaksın mutlaka. ama olur ya bir boşluğuna gelir de hayatını mahvedersin diye uyarmak istedim ben de....

eşin bahane arıyor canım yok yemek hazır değilmiş yok çocuk yapacakmış .böyle şartlarla çocuk mu yapılır ?öyle evde oturan biriniistiyorsa ev hanımıyla evlenseydi.bunlar bahane oturmamış bir evlilikte çocuk yapmayın derim.çocuk çok güzel bir şey ama o sorumluluğu kaldırabilecek mi?hele ki en basit yemek hazır olmadığında üflenen püflenen adam .oyunlarına gelme arkadaşım

iş mi eş mi diye sorsalar beni aldatmayan işim derdim.
adam seni kendine bağımlı bırakıp bi de seni meşgul edip istediğini yapmak istiyor. ne şartı ya hepsi bahane sakın inanma.

okadar çok yıprandım ki zaten..gücüm kalmadığını hissetmeye başladım..

aslında maço değildi ama son zamanlardaki tutumu maskesinin ardında maço bi tip saklı olduğunu gösteriyor neyin patlamaları bunlar hala anlamış değilim..eşime güvenim hiçbizaman eskisi gibi olmayacak ve ben böle nasıl onunla yaşıycam bilmiorum

teşekkür ederim sözleriniz için ..çocuk evliliğimi düzeltmez buna eminim..sadece onun şuanki egosunu tatmin eder hepsi bu..aynen de dediğiniz gibi çok bencildir egosu keyfi herseyden önce gelir..

haklısınız ..ben zaten bekleyecem yada sürece göre hareket edicem bilmiyorum

asla gelmem..heleki şu zamanda şart sunması delilikten kurnazlıktan başka biş,i değil..nasıl böle tepetaklak oldu hayatım şaşırıyorum

o boşluğu bulamaz ama dahada ısrar edip beni üzmeye devam ederse ayrılığa kadar götürürüm bu işi..

iş mi eş mi diye sorsalar beni aldatmayan işim derdim.
adam seni kendine bağımlı bırakıp bi de seni meşgul edip istediğini yapmak istiyor. ne şartı ya hepsi bahane sakın inanma.

ozaman bırak gideyim diyorum ne alakası var takmışsın o olaya diyor geçiyor..baba olmak istiyorum suçmu diyor..anlam veremiyorum

ben eşinin söylediklerini haklı bulmuyorum ama
asla güvenemem diyorsun..ee peki nasıl yaşanılır böyle?
sürekli sana asla güvenmem diyen birine tepkin nasıl olurdu?
hani nasıl bir açıdan bakmayı düşünüyorsun olaya? :26:

güvensizliğimi kendi içimde yaşıyorum ben ..çok çok fazlada güven hissi vermiyorum tabi..sürekli güvenmiyorum lafını ona karsı kullanmıyorum ki ..o olayı kapatmış gözüküp inceden takip ediyordum zaten..yani bu öfkesini tetikleyen benim hareketlerim deil canım anlatabiliyorumdur umarım..sadece bu çocuk ve iş kavgasında güvenmediğimi dile getirdim okadar..nasıl güveniirm soruusuna da şöyle cevap verebilirim ; üzerinden biraz zaman geçmesi lazım hala acı çekiyorum çünkü eşimin davranışlarıda ilgi ve anlayışıda bu zaman zarfında etkili olacaktır tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…