güvensizliğimi kendi içimde yaşıyorum ben ..çok çok fazlada güven hissi vermiyorum tabi..sürekli güvenmiyorum lafını ona karsı kullanmıyorum ki ..o olayı kapatmış gözüküp inceden takip ediyordum zaten..yani bu öfkesini tetikleyen benim hareketlerim deil canım anlatabiliyorumdur umarım..sadece bu çocuk ve iş kavgasında güvenmediğimi dile getirdim okadar..nasıl güveniirm soruusuna da şöyle cevap verebilirim ; üzerinden biraz zaman geçmesi lazım hala acı çekiyorum çünkü eşimin davranışlarıda ilgi ve anlayışıda bu zaman zarfında etkili olacaktır tabi..
eşime güvenmiyorum hemde hiç..son olaydan sonra güvenim eskisi gibi olmadı aslda olmayacak..kendişni geri çekmiş gözüksede bi gece konuşmuşlar telefonda öyle duydum eminimde bundan..güvenmediğim birinden nasıl çocuk yaparım eşimin amacımını tüm arkadaşlar özetlemiş beni kendine bağımlı bırakmak ..oysa ki bağımlılık dururumum asla olmaz tahsilim var hersekilde çalışırım ben..bu değişim nedir onu anlamaya çalışıyorum ben..
güvensizliğimi kendi içimde yaşıyorum ben ..çok çok fazlada güven hissi vermiyorum tabi..sürekli güvenmiyorum lafını ona karsı kullanmıyorum ki ..o olayı kapatmış gözüküp inceden takip ediyordum zaten..yani bu öfkesini tetikleyen benim hareketlerim deil canım anlatabiliyorumdur umarım..sadece bu çocuk ve iş kavgasında güvenmediğimi dile getirdim okadar..nasıl güveniirm soruusuna da şöyle cevap verebilirim ; üzerinden biraz zaman geçmesi lazım hala acı çekiyorum çünkü eşimin davranışlarıda ilgi ve anlayışıda bu zaman zarfında etkili olacaktır tabi..
her ne kadar kendi içinde yaşamış olsan da o nun
bunu anladığını düşünüyorum ben...bak biliyorum kolay
değildi önceki yaşadıkların...fakat sürekli içinde bir kuşkuyla
yaşaman...yani yok her şey zehir olur sana...yaşananları
unutma tabi..takip et falan ama biraz daha ılımlı olsan meseala..
çocuk konusunda düşüncelerini sviri bir şekilde değilde daha
yuvarlak ve esnek şekilde anlatsan?? her durumda tavrını da
ölçmüş olursun böylelikle...yoksa ben sana güvenmiyorum
senden çocuk yapmam demek onun açısından da çok onur
kırıcı olsa gerek..en uysal adamın içinde bile çoşmamış
bir panter vardır mutlaka...hatta aynı şey kadın için de
geçerli..
Bu değişimin nedeni, eşinizin sizin gözündeki değeri.
Siz kapatsanızda, eşiniz sizin kapatmadığınızı biliyor..Ona güvenmediğinizi biliyor ki bunuda dile getiriyorsunuz.
Amacı tekrar kendine bağlamak, güveninizi kazanmak..
Bunun içinde önce sizin bağımlı olmanız ve kendinize olan güveninizi yitirmeniz gerekiyor.
Aile ortamını belkide yeniden sizi kazanmak için istiyor. Bunu zorbalıkla yapmaya çalışıyor.
......
Siz eşinize nasıl davranıyorsunuz o olaydan sonra ?
Kapattım diyorsunuz ama acaba sevgiden yoksun mu kalıyor ki bu kadar agresif ?
İki tarafında hayatı altust oluyor böyle durumlarda..Gerçi biri hak ediyor ama ne olursa olsun eğer kalınıyorsa, unutulmaya karar veriliyorsa eskiyi yakalamak için çok çabalamak gerekiyor. Bu çabayı en çok eşiniz göstermeli fakat sizinde kalbinizi biraz ayıklamanız lazım.
Yoksa mutsuzluğunuz artarak devam eder..
İnşaallah çok mutlu olursunuz.
eşime güvenmiyorum hemde hiç..son olaydan sonra güvenim eskisi gibi olmadı aslda olmayacak..kendişni geri çekmiş gözüksede bi gece konuşmuşlar telefonda öyle duydum eminimde bundan..güvenmediğim birinden nasıl çocuk yaparım eşimin amacımını tüm arkadaşlar özetlemiş beni kendine bağımlı bırakmak ..oysa ki bağımlılık dururumum asla olmaz tahsilim var hersekilde çalışırım ben..bu değişim nedir onu anlamaya çalışıyorum ben..
Eşinizdeki değişimin sebebi, hevesinin kursağında kalmış olması.
Büyük ihtimalle, sinemaya gidilen o gece bir şeylerin başlangıcı olacaktı.
Ama Allah'ın sopası yok misali, teşebbüsü ayağına dolandı.
Telefonda konuşmuşlar demişsiniz;
o konuşma, büyük ihtimalle kız tarafından yapılan bir veda konuşmasıydı.
"Senden çok hoşlanıyorum ama sen evlisin, bu iş olmayacak, o yüzden ben de evleniyorum" minvalinde bir konuşma gerçekleşmiş olabilir.
Eşiniz de sizi, kızla birlikte olamamasının önünde bir engel olarak görüyor ne yazık ki.
Size öfkesinin ve hınç çıkarma gayretlerinin altında bunun yattığını düşünüyorum.
Yoksa siz hâlâ onun evlendiği kadınsınız, tahsilli ve çalışan.
Zaten evliliğinizin başından beri de gündemde böyle bir sorun yokmuş.
Dolayısıyla bu sorunlarınızın başlamasının,
eşinizin ihanet teşebbüsü ertesine denk gelmesi, tesadüf olamaz.
Biraz suların durulmasını beklemelisiniz.
Eşinizi kendi haline bırakın;
sakın pohpohlamaya, özür dilemeye kalkmayın.
Pohpohlanması, yüreğinin soğutulması gereken birisi varsa, o da sizsiniz.
Eşinizin gerçek derdi de yakında belli olur nasılsa, sabretmelisiniz.
çok mantıklı ve deneyımlı bırısıne benzıyorsunuz,sizden öğrenılecek cok sey var gibi
Rose, olaylar yatistigina gore ve esin kesinlikle o kizla bir sey yasamadigini diyorsa bence sen bir git goster kendini is yerine. Kocana iyi davran, gulumse, mutlu ve asikis biz sinyaleri ver. Ve o kizi izle, odadan cikarsa,eli kolu baglanir ya da titrerse, senin ve esinin gozlerinin icine bakamiyorsa bir sey var demek.hatta Ona bir seyler sor gulumseyerek , bakalicek mi yuzune gozune. Eger cok rahat ve sakinse,bakabiliyorsa gozlerinizin icine , demek ki senin endiselenmen suphelenmen gerekmiyor.giderken de kocani op onunde , gule gule de cik git ve izle sadece :))
kendine güven canım hesap sordukca daha beter kayar aklı başka tarafa..mutlu ol kendin için ..
ruhun sağlıklı olsun, daha mantıklı kararlar alman için bu şart..öpüyorum..
Eşinin canı sıkkın kendine oyuncak arıyor. Şartla şurtla çocuk mu yapılırmış?
Sakın arkadaşım, işten falan çıkayım deme. Şartların olgunlaşmadan çocuk fikrinden uzak dur.
canım gittim iki kez..eşimin pc de işi vardı yanındaki başka bi arkadaşı..kız ben oturduktan 2 dk sonra kalkıp uzaklaştı gitti yani odadan..rahatsız oldu anlayacağın..buda beni daha çok tetikledi....
Ben de merak ettim rose yazmadı bir daha umarım sorunları halletmişlerdir.
sen nasilsin dranas sende hic yazmiyorsun?
rose durumlar nasil?
Ben de merak ettim rose yazmadı bir daha umarım sorunları halletmişlerdir.
Konunuzu hatırladım o zaman da yazmıştım hiç bir kadın böyle yüz bulmasa gece vakti evli bir adamı arayamaz heleki aramayı bırakın birlikte sinemeya gitme cesareti bulamaz. Eşinizin hiç masum olduğuna inanmıyorum heleki önceden çalışmanıza ,bakımınıza bir şey demiyorsa şimdi bu konular ona ters geliyorsa ters giden bir şeyler var belli sakın çocuk yapmayın asla da böyle bir eşe muhtaç olacak konuma kendinizi sokmayın.
bu güvensizlik ortamında ne işini burak nede çocuk yap.Allah yardımcın olsun
hakkatten aile ortamı burası yaa..beni merak edenler olmuş konum eskidiği halde durumlar nasıl diye yazmışsınız :) çok sevindim çok tşk ederim hepinize..konuma pek bişi yazmadım ama hergün kk daydım diyebilirm..son konuları okudum yorum yazmaya çalıştım ama okadar yoğun çalışıyorum ki sadece sessiz sessiz aranızda oluyorum okadar..gelelim bize;
olaylar arapsaçına dönmeden benim iş amaçlı yurtdışı seyahatim çıktı 5 günlüğüne ayrı kaldık eşimle...bu kısa süreli ayrılık her ikimizede çok ii geldi sakin kafayla kavga olmadan düşündük tanıştık eşim beni dönüşte havaalanoından almaya geldiğinde bana ilk sölediği lafı"sensizlik çok kötü,sensiz yaşayamadım ben" oldu..şimdi eskisi gibi katı konuşmuyor iş konusunda..kariyerim için çırpındığımın yorulduğumun farkında..sadece çok yoruluyosun diye üzülüo bu kadar..bunda benim kesin ne net tavrımında etkisi var..çünkü hiç geri adım atjmadım bebek ve işim konusunda..önceki vukuatının yaraları geçtimi derseniz asla geçmedi bi yanım hala kanıo içten içe..hala takipteyim hala gözüm üstünde ..şimdilik bi sorun yok yani...
hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn öpüorum kk nın prensesleri.....
hakkatten aile ortamı burası yaa..beni merak edenler olmuş konum eskidiği halde durumlar nasıl diye yazmışsınız :) çok sevindim çok tşk ederim hepinize..konuma pek bişi yazmadım ama hergün kk daydım diyebilirm..son konuları okudum yorum yazmaya çalıştım ama okadar yoğun çalışıyorum ki sadece sessiz sessiz aranızda oluyorum okadar..gelelim bize;
olaylar arapsaçına dönmeden benim iş amaçlı yurtdışı seyahatim çıktı 5 günlüğüne ayrı kaldık eşimle...bu kısa süreli ayrılık her ikimizede çok ii geldi sakin kafayla kavga olmadan düşündük tanıştık eşim beni dönüşte havaalanoından almaya geldiğinde bana ilk sölediği lafı"sensizlik çok kötü,sensiz yaşayamadım ben" oldu..şimdi eskisi gibi katı konuşmuyor iş konusunda..kariyerim için çırpındığımın yorulduğumun farkında..sadece çok yoruluyosun diye üzülüo bu kadar..bunda benim kesin ne net tavrımında etkisi var..çünkü hiç geri adım atjmadım bebek ve işim konusunda..önceki vukuatının yaraları geçtimi derseniz asla geçmedi bi yanım hala kanıo içten içe..hala takipteyim hala gözüm üstünde ..şimdilik bi sorun yok yani...
hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn öpüorum kk nın prensesleri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?