hakkatten aile ortamı burası yaa..beni merak edenler olmuş konum eskidiği halde durumlar nasıl diye yazmışsınız :) çok sevindim çok tşk ederim hepinize..konuma pek bişi yazmadım ama hergün kk daydım diyebilirm..son konuları okudum yorum yazmaya çalıştım ama okadar yoğun çalışıyorum ki sadece sessiz sessiz aranızda oluyorum okadar..gelelim bize;
olaylar arapsaçına dönmeden benim iş amaçlı yurtdışı seyahatim çıktı 5 günlüğüne ayrı kaldık eşimle...bu kısa süreli ayrılık her ikimizede çok ii geldi sakin kafayla kavga olmadan düşündük tanıştık eşim beni dönüşte havaalanoından almaya geldiğinde bana ilk sölediği lafı"sensizlik çok kötü,sensiz yaşayamadım ben" oldu..şimdi eskisi gibi katı konuşmuyor iş konusunda..kariyerim için çırpındığımın yorulduğumun farkında..sadece çok yoruluyosun diye üzülüo bu kadar..bunda benim kesin ne net tavrımında etkisi var..çünkü hiç geri adım atjmadım bebek ve işim konusunda..önceki vukuatının yaraları geçtimi derseniz asla geçmedi bi yanım hala kanıo içten içe..hala takipteyim hala gözüm üstünde ..şimdilik bi sorun yok yani...
hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn öpüorum kk nın prensesleri.....