eşimin şartları ve tükenen evliliğimiz

rosechine durumlarin düzelmesine inan cok sevindim....bazen böyle kücük de olsa ayriliklar ise yariyor umarim kalici olur bu durum ve yaralarini esin sarar...

size mutluluklar diliyorum

kesinlikle ekonomik özgürlüğünüzden vazgeçmeyin üstüne basa basa diyorumm.....sizi siz oldugunuz için aldı bu değiştirme çabası nedir anlam veremedim heleki türkiye şartlarında tek maasla hayat zor olucaktır.ilerde ilişkinizdeki pürüzler kalkarsa çocuk düşenbilirsiniz ona güvenmeye başalrsanız karşılıklı şart ve istekle olabilecek birşey değil güven olmassa hiç birşey olmas yuvada bi binanın sağlam olması temellerinin sağlam atılmasıyla orantılıdır bana görede bi evlilikte sadakattir temel bununla başlar siz ayaklarınızı üzerinde durtmaktan asla vazgeçneyin bu en büyük hatanız olur ilerde kafanızı vurursunuz iş işten geçer.

çok tşk ederim tekrar hepinize...kariyerime devam ediyorum merak etmeyin:)

diğer Konularını bilmiyorum ama yurt dışı seyahatleri vs olunca sanırım uzun soluklu bir iş. Ben de kariyerle çocuk arasına sıkışıp kalan biriyim de dikkatimi çekti. Herşeyin süt liman olması çok güzel umarım daha da iyiye gider. Erkekler birkaç çeşittir. Bir kısmının egoları çok baskındır kadının daha çok kazanmasını istemez bir kısmı gurur duyar eşinin başarısından. Egolarının altında ezilmeye meyilli erkek de değişik yollara baş vurur ama sinema olayı kötü olmuş. Umarım kendi de çok pişmandır. Eşin kariyerinden vazgeçiremez ama bir meleğin olunca onun gözlerine feda edersin dünyayı… Sana hem çocuklu hem kariyerli güzel bir hayat diliyorum.

evladın için fedakarlık elbette yapılır hiç düşünmem bile pişmanlık hissetmem ama egosu tavan yapmış birdeb bire huy değiştirn koca için diretmek zorundayım çünkü üniv.de verdiğim emekler,yüksek lisansım iş arama telaşımdan sonra sırf kocam istiyo diye bikalemde silemezdim herseyi..öncelikle zaten evliliğimiz sarsıntıya ugradı çocuk hersekilde ertelenecekti bu durumda..yeniden güven ve sağlam bi evliliğim için bu zaman şart..ha çocuk olduktan sonra şartlarım evladım için işime ara vermei gerektirirse seve seve ara veririm..hiçde gocunmam

Ben eşin için vazgeç asla demedim. Bir kadın olarak “kendi paranın” ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Evliliğimde şart para vs yoktur ama kendi paranın tadı da bir başkadır daha bir hovarda harcarsın…. Ayrıca Türkiye’de bir ton işsiz ordusu varken arkanda ve para kazanmanın böylesine kıymetli ve özel olduğu durumda
İşi bırakman sular durulunca pişmanlığı getirir. Ben 2 yıldır acaba acaba diyerek emekli olacağım galiba. Meleğim bile vazgeçiremedi, en nihayetinde onun için çalışıyorum.

kendınden asla tavız verme ve gercekten esının ruh halı ıcıne sınmedıkce cocuk dusunme cunku cocugada yazık...

Sakın ama sakın işini bırakma bence bu fedakarlığı eşin hak etmiyor seni kendine muhtaç edip ne haltlar karışırdığını bilmeni istememiyor çocuk bahane bende hamileyim kazandığım tüm parayı bakıcıya vereceğimi bilsem bile doğumdan sonra çalışacam asla evde oturmam hayat bu kimseye güven olmaz hiç değilse sigortam yatar ilerde emekli olurum seni ezmek bütün kozları eline almak istiyor çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…