- 23 Ocak 2023
- 175
- 26
- 18
- Konu Sahibi Constantinodino
-
bu adamı ısrarla baba yapma nedeniniz nedir ?8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Kendi çocuğum başka olur diye düşünüyorum. Bi de şu an bi ilaç bıraktım onun etkisi var. Normalde daha tahammülü biriyim.bu adamı ısrarla baba yapma nedeniniz nedir ?
adam daha hamileliğinizin sorumluluğunu almıyor
çocuk olunca ilgilenecek mi sanıyorsunuz?
küçük çocuklu insanlara sabriniz yoksa kendi çocuğunuza sonsuz sabri nasıl sağlayacaksınız ?
valahi başka olacağını hiç sanmıyorumKendi çocuğum başka olur diye düşünüyorum. Bi de şu an bi ilaç bıraktım onun etkisi var. Normalde daha tahammülü biriyim.
Kayınvalidenizde anahtar olduğuna göre yakın oturuyor galiba8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Vahh diyorum sadece. Burnu iyice surtup hatasini anlamadan donmeyin Eve. Herhalde çocuk olacak diye ona muhtacsiniz saniyor
evet çalışıyorumİşiniz var mı?Çalışıyormusunuz?
Haklısınız ama inanın elimde olmuyor bazen, yola gittiğimi annesigil de biliyordu ve biri bile vardın mı diye sormadıÖnemli değil tekrarlayın bunu
Sizin önceliğiniz stresiz bir hamilelik süreci olmalı
SAkin olun bu süreçte
İlk 3 4 ay risklidir
Eşiniz öküz anladığım kadarıyla
Evinizde olmak istiyorsanız gidin evinize
Annenizde olmak iyi gelecekse annenize nazlanın gülün eğlenin
Unutmayın öncelik siz ve bebeğinizsiniz eşinizin öküzlükleri değil
Başka şehirdeler, ama anahtarları varKayınvalidenizde anahtar olduğuna göre yakın oturuyor galiba
Kızı niye size kalmaya geliyor,annesinde kalır
O zaman sürekli girip çıkamaz ki niye dert ediyorsunuzBaşka şehirdeler, ama anahtarları var
Haklısınız ama inanın elimde olmuyor bazen, yola gittiğimi annesigil de biliyordu ve biri bile vardın mı diye sormadı
Ama habersiz giriyorlar geldiklerinde, kapıyı da çalabilirler biz evdeyiz kiO zaman sürekli girip çıkamaz ki niye dert ediyorsunuz
Burnu sürter mi onu bile bilmiyorumVahh diyorum sadece. Burnu iyice surtup hatasini anlamadan donmeyin Eve. Herhalde çocuk olacak diye ona muhtacsiniz saniyor
Arayıp sorup özür dileyip kendi gelip götürene kadar gitmicem. Ama yapı olarak da hiç bunları yapan biri değilBence sürtmez.Dönerseniz o kazanacak.
Hamile olabilirsin antidepresan kullanıp birakmis olabilirsin ama hamilelik bitene kadar küçük çocuklu misafir gelmesin demen yanlış, kırıcı olmus. Bunu daha güzel şekilde ifade edebilirdin. Bide esinizin yeğeni bu küçük çocuk kim olsa kırılır tabi. Evine geri dönüp eşinle sakince konuşabilirsin8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?