Eşimin Saygısızlığı

B
Ben sizi çocuklu misafir konusu da dahil olmak üzere haklı buldum. Ev sizin özel alanınız. Her ay gelip, bir de kapıyı çalmadan anahtarla girmek özel alanın ihlali ve sizin yok sayılmanızdır. Misafir gelmesi ok ama yatılı misafir hele ki çocuklu gerçekten çok zor. Benim de dünyanın ücra bir köşesine kaçasım geliyor yatılı misafirde ki diğer türlü misafiri ağırlamayı severim. Çocuk sevmiyorsanız neden çocuk yaptınız diye soran olmuş ama bu ikisi bambaşka şeyler. Barışırsanız çocuktan sonra maalesef oğul özlemine torun özlemi de eklenecek ve bu kalışlar uzayacaktır

Konuşarak çözülebilecek sorunlardan dolayı,kalkıp annenizin evine gitmek neden?Eşiniz sizi almaya geldiğinde,annenden anahtarı almazsan eve dönmeyecegim diyecek misin?

Haklısınız muhtemelen öyle olacak, sınırı koyacak olan kişi eşim ama o da ailesine asla bişey söyleyemiyor

Konuşmuyor ki dün de yatmış uyumuş sabah da hiç arayıp sormadı konuşma girişimi bile olmuyor
Çünkü nasılsa geleceksiniz gözüyle bakıyor erkeklerde bide genel olarak ilk zamanlar aşırı bir rahatlık oluyor sonradan geliyor ben ne yaptım/yapıyorum kafası. Taviz vermeyin aman. Size bunu yapamaz.

Çünkü nasılsa geleceksiniz gözüyle bakıyor erkeklerde bide genel olarak ilk zamanlar aşırı bir rahatlık oluyor sonradan geliyor ben ne yaptım/yapıyorum kafası. Taviz vermeyin aman. Size bunu yapamaz.
Doğru söylüyorsunuz, inşallah o kafaya gelebilir çünkü bu sefer adım atmaya hiç niyetim yok

Benim eşimin ailesi de sürekli gelip kalmak istiyorlar henüz bi çare bulamadım bulursan banada söyle demeye geldim bacım

İçimden bir ses daha öncede eşiniz ve ailesinin bu gereksiz yakınlık içinde olduklarını ama umursamayıp çocuk için uğraştığını söylüyor. Neyse değişmez eşiniz onu söyliyim. Ama tabi sizde değişmez diye taviz vermeyin. Yaşasın anasıyla uzun bi sürede görsün ne kadar zor olduğunu. Ama siz aramayın. Ben bekar halimle çocuk çocuğa uzun süre katlanamıyorum hamilelik gibi stresli bir dönemde hiç kaldıramam şahsen.

Nerden buluyosunuz bu terbiyesiz herifleri

Çozum basit. Ailesi gelsin 1 haftami ne kadar kalacaklarsa kalsinlar. Onlar gittikden sonra getir anneni babani onlar kalsin. Eşin rahatsiz olursa onlar da benim ailem diyin. O zaman anliycak herkesin tahammulu bir yere kadardir diye. Yoksa agzinizdam çika her lafi hakaret olarak algiliycaklar. Ya da diger yol donmeyin gelip ozur dileyene kadar kalin annenlerde.

Eşinizin yaptığı yanlış evet ama küçük çocuklu misafir gelmesin demişsiniz bu çocuk sonuçta bu adamın yeğeni tabi ki gelecek bir diğeride kardeşi gelmiş. Şöyle düşünün eşiniz aynı şeyi size yapsa kardeşiniz ve yeğeninizi istemese ne hissedersiniz? Valla benim eşim ablam ve yeğenim için böyle birşey dese gözünün yaşına bakmadan boşardım herhalde diyelim boşamadım burnundan getirirdim hayatı. Tavrınız çok yanlış ama tabi ki belki size kötüde davranıyor olabilirler bilemiyorum ama yinede küçücük çocuğu istememek yanlış.

Her ay gelselerdi böyle anlayışlı olur muydunuz bilemem, sizin görüşünüz tabiki

Bundan sonra öyle yapıcam, benin ailem çalıştığı için daha hiç gelemediler ama onunkiler her ay bize bi de zararları yok ki sana diyor ama evim de küçük rahat rahat oturamıyorum hamile halimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…