- 21 Temmuz 2011
- 442
- 1.514
- 313
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Ben sizi çocuklu misafir konusu da dahil olmak üzere haklı buldum. Ev sizin özel alanınız. Her ay gelip, bir de kapıyı çalmadan anahtarla girmek özel alanın ihlali ve sizin yok sayılmanızdır. Misafir gelmesi ok ama yatılı misafir hele ki çocuklu gerçekten çok zor. Benim de dünyanın ücra bir köşesine kaçasım geliyor yatılı misafirde ki diğer türlü misafiri ağırlamayı severim. Çocuk sevmiyorsanız neden çocuk yaptınız diye soran olmuş ama bu ikisi bambaşka şeyler. Barışırsanız çocuktan sonra maalesef oğul özlemine torun özlemi de eklenecek ve bu kalışlar uzayacaktır8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Haklısınız muhtemelen öyle olacak, sınırı koyacak olan kişi eşim ama o da ailesine asla bişey söyleyemiyorB
Ben sizi çocuklu misafir konusu da dahil olmak üzere haklı buldum. Ev sizin özel alanınız. Her ay gelip, bir de kapıyı çalmadan anahtarla girmek özel alanın ihlali ve sizin yok sayılmanızdır. Misafir gelmesi ok ama yatılı misafir hele ki çocuklu gerçekten çok zor. Benim de dünyanın ücra bir köşesine kaçasım geliyor yatılı misafirde ki diğer türlü misafiri ağırlamayı severim. Çocuk sevmiyorsanız neden çocuk yaptınız diye soran olmuş ama bu ikisi bambaşka şeyler. Barışırsanız çocuktan sonra maalesef oğul özlemine torun özlemi de eklenecek ve bu kalışlar uzayacaktır
Konuşmuyor ki dün de yatmış uyumuş sabah da hiç arayıp sormadı konuşma girişimi bile olmuyorKonuşarak çözülebilecek sorunlardan dolayı,kalkıp annenizin evine gitmek neden?Eşiniz sizi almaya geldiğinde,annenden anahtarı almazsan eve dönmeyecegim diyecek misin?
Çünkü nasılsa geleceksiniz gözüyle bakıyor erkeklerde bide genel olarak ilk zamanlar aşırı bir rahatlık oluyor sonradan geliyor ben ne yaptım/yapıyorum kafası. Taviz vermeyin aman. Size bunu yapamaz.Konuşmuyor ki dün de yatmış uyumuş sabah da hiç arayıp sormadı konuşma girişimi bile olmuyor
Doğru söylüyorsunuz, inşallah o kafaya gelebilir çünkü bu sefer adım atmaya hiç niyetim yokÇünkü nasılsa geleceksiniz gözüyle bakıyor erkeklerde bide genel olarak ilk zamanlar aşırı bir rahatlık oluyor sonradan geliyor ben ne yaptım/yapıyorum kafası. Taviz vermeyin aman. Size bunu yapamaz.
8 haftalık hamilesiniz kesinlikle gelecek ama sizinde dik duruşunuzu asla bozmadan devam ettirmeniz lazım. Ha oldu da gelmedi kendisi kaybeder.Doğru söylüyorsunuz, inşallah o kafaya gelebilir çünkü bu sefer adım atmaya hiç niyetim yok
Nerden buluyosunuz bu terbiyesiz herifleri8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Çozum basit. Ailesi gelsin 1 haftami ne kadar kalacaklarsa kalsinlar. Onlar gittikden sonra getir anneni babani onlar kalsin. Eşin rahatsiz olursa onlar da benim ailem diyin. O zaman anliycak herkesin tahammulu bir yere kadardir diye. Yoksa agzinizdam çika her lafi hakaret olarak algiliycaklar. Ya da diger yol donmeyin gelip ozur dileyene kadar kalin annenlerde.8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Her ay gelselerdi böyle anlayışlı olur muydunuz bilemem, sizin görüşünüz tabikiEşinizin yaptığı yanlış evet ama küçük çocuklu misafir gelmesin demişsiniz bu çocuk sonuçta bu adamın yeğeni tabi ki gelecek bir diğeride kardeşi gelmiş. Şöyle düşünün eşiniz aynı şeyi size yapsa kardeşiniz ve yeğeninizi istemese ne hissedersiniz? Valla benim eşim ablam ve yeğenim için böyle birşey dese gözünün yaşına bakmadan boşardım herhalde diyelim boşamadım burnundan getirirdim hayatı. Tavrınız çok yanlış ama tabi ki belki size kötüde davranıyor olabilirler bilemiyorum ama yinede küçücük çocuğu istememek yanlış.
Başta böyle davranışları yoktu ama sanki çok dolmuş gibi annesinin babasının yanında nasıl bıktım diye bağırıyor. Şeytan diyor çocuğu aldır bi daha da dönmePeki böyle saygısız sevgisiz bir adamı neden baba yapmak istediniz?
Başta hiç böyle değildiNerden buluyosunuz bu terbiyesiz herifleri
Bundan sonra öyle yapıcam, benin ailem çalıştığı için daha hiç gelemediler ama onunkiler her ay bizeÇozum basit. Ailesi gelsin 1 haftami ne kadar kalacaklarsa kalsinlar. Onlar gittikden sonra getir anneni babani onlar kalsin. Eşin rahatsiz olursa onlar da benim ailem diyin. O zaman anliycak herkesin tahammulu bir yere kadardir diye. Yoksa agzinizdam çika her lafi hakaret olarak algiliycaklar. Ya da diger yol donmeyin gelip ozur dileyene kadar kalin annenlerde.
Dilemeyecek eminimÖzür dileyip gönlünüzü almadan eve dönmeyin. Bu sizin ilişkinizin dönüm noktası olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?