- 3 Şubat 2018
- 25.815
- 111.026
- 598
- Konu Sahibi Constantinodino
-
Ama habersiz giriyorlar geldiklerinde, kapıyı da çalabilirler biz evdeyiz ki
Taviz vermeyin. Aramıyorsa sakın aramayın.Haklısınız ama inanın elimde olmuyor bazen, yola gittiğimi annesigil de biliyordu ve biri bile vardın mı diye sormadı
Keşke başta hiç anahtarınızı vermeseydiniz ama işte şartlar bazen öyle gerektiriyor ses çıkarılmıyor. Eşiniz ailesinin gelip gitmesinden memnun olmasa dahi siz dile getirince elbette ters teper, kimse tavuğuna kış dedirtmez hesabı. bana eşim annenler gelmesin istemiyorum dese bende bozulurdum haklı dahi olsa. Önemli olan o yetişkin ebeveynlerin oğullarının huzurunu önemseyip doğru mesafeyi koruması ama belli ki ince düşünce yok. Hiçbir zaman eşinizin ailesiyle sizin aranızda kalmasında kazanan ya da huzurlu olan taraf olamıyorsunuz, aksine daha çok üzülen taraf olunuyor. Hamile halinizle bu tavrı görmenize üzüldüm ama burada sergileyeceğiniz duruş önemli, geri adım atmayın ve eşiniz pişman olup gelirse de şikayetlerinizi ailesini rencide etmeden dile getirin tabii anlarsa... bol şans8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Evinize gidin eşinizi de eve almayın sizin hamile hamile boşanamayacağınızı bildiği için şov yapıyor yemeyin8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Çok haklısınız, anahtarı eşim önceden vermiş, eşimin tekken yaşadığı evde yaşıyoruzKeşke başta hiç anahtarınızı vermeseydiniz ama işte şartlar bazen öyle gerektiriyor ses çıkarılmıyor. Eşiniz ailesinin gelip gitmesinden memnun olmasa dahi siz dile getirince elbette ters teper, kimse tavuğuna kış dedirtmez hesabı. bana eşim annenler gelmesin istemiyorum dese bende bozulurdum haklı dahi olsa. Önemli olan o yetişkin ebeveynlerin oğullarının huzurunu önemseyip doğru mesafeyi koruması ama belli ki ince düşünce yok. Hiçbir zaman eşinizin ailesiyle sizin aranızda kalmasında kazanan ya da huzurlu olan taraf olamıyorsunuz, aksine daha çok üzülen taraf olunuyor. Hamile halinizle bu tavrı görmenize üzüldüm ama burada sergileyeceğiniz duruş önemli, geri adım atmayın ve eşiniz pişman olup gelirse de şikayetlerinizi ailesini rencide etmeden dile getirin tabii anlarsa... bol şans
Allah yardımcınız olsun en kritik dönem siz kendinizi üzmeyin inanın değmez. Kıymetinizi bilmiyorsa bilmesin kendi başınıza da her şeyin üstesinden gelirsiniz. Şu an önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınızÇok haklısınız, anahtarı eşim önceden vermiş, eşimin tekken yaşadığı evde yaşıyoruz
Allah yardımcınız olsun en kritik dönem siz kendinizi üzmeyin inanın değmez. Kıymetinizi bilmiyorsa bilmesin kendi başınıza da her şeyin üstesinden gelirsiniz. Şu an önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınızacaba çok mu güzel ağırlıyorsunuz da çıkıp çıkıp geliyorlar
Başka şehirde mi eş ailesi? Niye gelip kalırlar sürekli evleri mi yok anlamıyorum bu insanları nasol rahat ediyorlar gerçekten pes.8 haftalık gebeyim. Eşimin ailesi her ay bize bir bahane bulup gelip kalıyor. Bu sefer görümcem ve küçük oğlunu da getirmiş. Eşime artık bundan rahatsız olduğumu söyledim. 7 sene antidepresan kullandım ve çocuk sahibi olmak için 3 ay önce bıraktım. Gerçekten çok zorlanıyorum.dün eşime hamilelik bitene kadar küçük çocuklu birinin gelmesini istemediğimi söyledim. Ters tepti. Çok sert çıktı. Annesigilin yanına taşıdı benden bıktığını ettiğini söyledi bi kaç hakaret etti. Ben de bugün çıktım annemlere geldim. Ne aradı ne soru bugün. Sizce ne yapmalıyım ? Üstelik annesinde bizim evin anahtarı da var kafasına göre girip çıkıyor
Nasıl yani anahtarla direkt giriyorlar mıAma habersiz giriyorlar geldiklerinde, kapıyı da çalabilirler biz evdeyiz ki
Size katılıyorum şu an için kimseye tahammül edemiyorum biraz anlayışlı olunabilirdi. Ama kendi çocuğum için bir sürü şey çekiyorum ona daha farklı olur tahammül seviyem tabikiYa şimdi şu konuda bazı arkadaşlar yazmışlar başkasının çocuğuna tahammül edemiyorsun kendi çocuğuna nasıl tahammül edeceksin diye kesinlikle başkasının çocuğu bizim çocuğumuzdan üstün değil zaten o tahammül bence hormonlardan gelen bir durum olacaktır kendi çocuğumuza çünkü ben de böyleyim..
Aslında konu sahibini anlayabiliyorum ben bebegimi kaybettim hamileyken hamileliğin ilk haftalarında hiçbir şeye tahammül edemiyordum çocuk sesine ve aslında bana da aynı lafları söylüyorlardı daha da sinir oluyordum bizzat yaşadığım için bu yorumu yapmak istedim. Konu sahibi haklısın Hamilesin ve eşinin biraz alttan alması iyi olurdu, orta yol bulunabilirdi bu konuda konu sahibini haksız çıkaramıyorum benzer durumlar yaşadım çünkü
Hiçbir şey dediğim gibi şuan ki durumundan daha önemli değil. Eşinin bu konuda denge kurması ailesinin de daha anlayışlı olması gerekir tüm kalbimle güzel enerjiler yolluyorum umarım pişman olur, doğru dengeyi de kurar.eşim tek oğlu 3 tane de kızı var sürekli oğlunh görmek istiyor
Özellikle bu konularda yorum yazmaktan kaçınırım ama o gelmezse gitmeyin. Yani sırf geldi diye de gitmeyin ama aman evim,aman yuvam demeyin. Bir tek sizin eviniz bir tek sizin yuvanız değil.Arayıp sorup özür dileyip kendi gelip götürene kadar gitmicem. Ama yapı olarak da hiç bunları yapan biri değil
Kesinlikle katılıyorum.Özellikle bu konularda yorum yazmaktan kaçınırım ama o gelmezse gitmeyin. Yani sırf geldi diye de gitmeyin ama aman evim,aman yuvam demeyin. Bir tek sizin eviniz bir tek sizin yuvanız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?