- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.861
- 73
- 33
- Konu Sahibi Constantinodino
-
keşke sorun aramamasi olsa adam buna şeytan , aldır o çocuğu filan diyomusÇocuğu olan/olacak olan insanlar asla boşanamıyor mu?
Ben zaten boşanacağınızı düşünmediğimi belirttim. Boşanmayacaksanız da ömür boyu bu saygısızlıkları göreceksiniz hanımefendi bu çok net sizi üzmek için söylemiyorum ki. Siz hamilesiniz adam kalkmış gitmiş, siz annenize gitmişsiniz hala haklı gibi aramıyormuş bi de.
Ben aynı şeyleri yazsam sizin bana tavsiyeniz ne olurdu?
Ben onu kaçırmışımkeşke sorun aramamasi olsa adam buna şeytan , aldır o çocuğu filan diyomus
yani çocuğu illa istiyor ise doğursun ama bu lafların dönüşü olmamalı benceBen onu kaçırmışımvallahi ben artık bu kafa yapısında olan kadınlara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çünkü ne söylesen boş değişmiyorlar ki. Sonra mutsuz evlilikler, mutsuz çocuklar daha sonra dönüştükleri mutsuz yetişkinler sonra da onların yaptığı mutsuz evlilikler bu devran böyle dönüp gidiyor.
Ben biraz daha radikal düşünüyorum sanırım ben bunları görsem doğurmazdım sanırım yasal aldırma süresinin içinde hanımefendi. Çünkü doğacak çocuğun hiçbir suçu yok ama mutsuz olması garanti. Bu hanımefendi kocadan ayrılmaz adam kaçmazsa.yani çocuğu illa istiyor ise doğursun ama bu lafların dönüşü olmamalı bence
hanımefendi gücünü toplayıp güçlü bir kadın güçlü bir anne olursa çocuk mutsuz olmaz benceBen biraz daha radikal düşünüyorum sanırım ben bunları görsem doğurmazdım sanırım yasal aldırma süresinin içinde hanımefendi. Çünkü doğacak çocuğun hiçbir suçu yok ama mutsuz olması garanti. Bu hanımefendi kocadan ayrılmaz adam kaçmazsa.
Ben birlikte olup mutsuz olunmasına tamamen karşıyım. Ayrı ayrı olup mutlu olan çocuklar çok daha fazla. İnsanlar çocuğum için ayrılmıyorum diyor ama o evlilikte yetişen çocuklar genelde mutsuz ve yaralı oluyor. Ama ben bu hanımefendinin, üzülerek söylüyorum ki, dediğiniz gibi bir kadına dönüşeceğini düşünmüyorum maalesefl
hanımefendi gücünü toplayıp güçlü bir kadın güçlü bir anne olursa çocuk mutsuz olmaz bence
anne baba birlikte olmayıp çok mutlu olan çocuklar var
adım atsın diye bekliyor musunuz birde?3 gün oldu ne aradı ne sordu adım atmayacak :/
Geri adım atmayın.Haklısınız muhtemelen öyle olacak, sınırı koyacak olan kişi eşim ama o da ailesine asla bişey söyleyemiyor
hanımefendi sağlıkla ilgili bi sıkıntı varmış yani şimdiye kadar gelmişler gelmişler sanki durup durup çocuğun ameliyat olacağı zaman evde çocuk istemiyorum demişsiniz gibi olmuş, hepsini okumadım yorumların ama bu durumda bence biraz fevri davranmış hatta hamileliği kullanmış gibi görünüyorsunuz.Evet ama gelme sebepleri de çocuğu 5 senedir olan bi durumdan dolayı bizim olduğumuz şehirde ameliyat ettirmek istemeleri, ben hamileyim bulantı vs gibi durumlarla uğraşıyorum ve 5 kiloya yakın kilo verdim bi de ameliyat sonrası bir çocuğu hiç kaldıramam bunu düşünmüyorlar
adım atsın diye bekliyor musunuz birde?
adam size şeytan aldır o çocuğu falan demiş arkadaşların yazdıklarına göre nerde yazdınız göremedim de
ayrılacak olursanız aldıracak mısınız çocuğu gerçekten de
Başta böyle davranışları yoktu ama sanki çok dolmuş gibi annesinin babasının yanında nasıl bıktım diye bağırıyor. Şeytan diyor çocuğu aldır bi daha da dönme
hemen üstte alintiladim dediği mesajihanımefendi sağlıkla ilgili bi sıkıntı varmış yani şimdiye kadar gelmişler gelmişler sanki durup durup çocuğun ameliyat olacağı zaman evde çocuk istemiyorum demişsiniz gibi olmuş, hepsini okumadım yorumların ama bu durumda bence biraz fevri davranmış hatta hamileliği kullanmış gibi görünüyorsunuz.
eşiniz adım atmamış belki de o çocuğun ameliyatı ile ilgileniyorlardır? size aldırın dediğini yazmış arkadaşlar gerçekten var mı böyle bi durum?
teşekkür ederim :)
Kendi öz ablam ve yeğenim için bunu derse tabi ki gözünün yaşına bakmam. Ben bir erkek için değer verdiğim hiçbir şeyden vazgeçmem. Zaten benim aile bireylerime değer vermeyen istemeyen biri banada değer vermiyor demektir. Ve böyle bir insanı evet hayatımda tutmam asla.eşiniz yeğeniniz eve gelmesin derse bosar mısınız ?
yani düşününce ev adamnda evi olacak çocuk sevmyor olabilir
ben sevmiyorum mesela evlensem eşimin kardesi çocuğu her an bize gelsin istemeyebilirim , gelince uzun kalmalarını da istemeyebilirim
bunun için bosanmakta
hemen üstte alintiladim dediği mesaji
benim anladığım konu sahibi hanım; "şeytan diyor aldır çocuğu" diye düşünüyor, eşten böyle bi talep yok.Başta böyle davranışları yoktu ama sanki çok dolmuş gibi annesinin babasının yanında nasıl bıktım diye bağırıyor. Şeytan diyor çocuğu aldır bi daha da dönme
yani anne babasının yanında bıktım diye bağırıyor diyor sonrasını da bunu yazmışbenim anladığım konu sahibi hanım; "şeytan diyor aldır çocuğu" diye düşünüyor, eşten böyle bi talep yok.
konu sahibi görünce yazar heralde, iki türlü de anlaşılabilen bi cümle olmuş gerçekten.ni anne babasının yanında bıktım diye bağırıyor diyor sonrasını da bunu yazmış
bence eş diyo bunlari
yani kusura bakmayın da evlenince aileniz önce kocanız olmuyor mu ?Kendi öz ablam ve yeğenim için bunu derse tabi ki gözünün yaşına bakmam. Ben bir erkek için değer verdiğim hiçbir şeyden vazgeçmem. Zaten benim aile bireylerime değer vermeyen istemeyen biri banada değer vermiyor demektir. Ve böyle bir insanı evet hayatımda tutmam asla.
Benim için öyle olmuyor benim için hayatımda en önce anne babam ve ablam gelir. Benim için koca çokta önemli değil açıkçası. Öyle kocacı tiplerden biri değilim ve bana göre bana değer veren biri benim ailemede değer vermek zorunda. Siz öylesini kabul edebilirsiniz ama benim kabulum değil asla.yani kusura bakmayın da evlenince aileniz önce kocanız olmuyor mu ?
ben açıkçası eşimin aile üyelerimi sevmesini beklemiyorum , severse hoş olur ama sevmek zorunda değil.
ben kişisel olarak isteidgim gibi görüşürüm ama ev ortak alanımız olduğu için o olduğu zamanlarda eve almam sevmediklerini.
aynısı benim içinde geçerli tabiki eşimden de bu davranışı beklerim
kardeşimi sevmiyor diye de eşimi filan silmem niye sileyim yahu ?
paket halinde mi adam aldı bizi
e peki kocanizda sizin gibi olursa ne yapacaksınız ?Benim için öyle olmuyor benim için hayatımda en önce anne babam ve ablam gelir. Benim için koca çokta önemli değil açıkçası. Öyle kocacı tiplerden biri değilim ve bana göre bana değer veren biri benim ailemede değer vermek zorunda. Siz öylesini kabul edebilirsiniz ama benim kabulum değil asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?