- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
çok haklısınız. ben düzeldi sanıyordum halbuki.Eski konularinizi bilmiyorum ama kocaniz bes para etmez. bosa vakit harcamayin.
bende sırf misafirleri bizzat ben çağırdığım için güleryüzümü korudum.. hatta kandilin hatırına ona bile iyi davrandım onların yanında. buna dua etmiyorda yüzsüz.Iy çocuk gibi ya. O koşuşturmanızı hayal ettim de yaşadığınız stresi. Resmen her dediğinizde düşman gibi bi muhalefet. Kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ben erkek diye eve koymazdım böylesini çocuk gibi.
Bir de utanmadan o kadar saygısızlığına kolunuza vurmuş. Ben olsam daha ne ilk adımı atarım konuşmaya ne daha misafirini ağırlarım onun.
şuan konuşmuyorum ama salak gibi onada güleryüzlü davrandım misafirlerin yanında..Ben olsam kınuşmazdım. 1 haftaysa 1 hafta. Fazla inadım ben de. Şimdi konuşmuyorum mesela akşam beni sinirlendirdi.
yani inanın artık üzülecek halim kalmadı.resmen ağlanacak halime gülüyorum...Ne kadar rahat anlatmışsınız. Ben bile gerildim burada. Eşiniz çok düşüncesiz ve kaba
sürekli istiyor ama burda okudğum konularda sorunlu adamların hepsi öcne çocuk çocuk diye ölüp biten sonra da kadını eve kapatıp bekar hayatı yaşayan adamlardan dolayı. o istedikçe ben hazır değilim diye erteliyorum..ömür törpüsü bu adamdan sakın çocuk yapma.
Siz de konuşmayın ve tepkinizi gösterin.yani inanın artık üzülecek halim kalmadı.resmen ağlanacak halime gülüyorum...
saat 7 ye çok rahat yetişirdi o yüzden bende dörtte başladım zaten. arada 2-2.5 saat oluyor ve bu düşünceyle rahattım. birde insanların oruç olması onların geç açmaması için telaşlandım. kuru bir telaş değildi ki... birde salonu açmak istedim eşim ısrarla açmayalım diyince mecburen oturma odasını açtım...Boş yere bir dolu tantana yaşanmış .
Misafir geleceğini son dk . öğrensen eyvallahta ...
Zaten akşam 7 de yemeğe misafir bekliyorsan ve yapı olarak bu kadar stresli isen ... saat 4 e pek iş kalmaması gerekti .
Salonda soğuksa sanırım sende benim gibi salon peteğini kapalı tutuyorsun ... onlar aradığında açar ... geniş salonda ağırlardın .
Ha yok ben gamsızım ... son dk hazırlarım ... oturma odasında sıkışırım ... hiç dert etmem diyorsan da ... bu kadar stres yapmayacaktın .
Ama gereksiz yere elin ayağına fazla dolanmış gibi geldi .
Eşin de bir çeşit erkek modeli gibi bu gerginliğinde destek olmak yerine köstek olmayı seçmiş.
her evliligin dinamikleri farklidir. ben kendi evliligim acisindan bakıyorum, böyle bir hafta sonu yasasak... bir ikincisi olmazdi. esiniz sanki 19 yasinda gibi geldi okurken. siz de sert davrandiginizi sanıyorsunuz ama yeterince kararli degilsiniz. esiniz de bu defectinizi iyi yakalamis, kullanıyor bana kalirsa.çok haklısınız. ben düzeldi sanıyordum halbuki.
haklısınız..öyle yapacağım artıkSiz de konuşmayın ve tepkinizi gösterin.
ah birde bunları anlayabilecek anlayışa sahip olsa....Dayi esinizin dayisi mi? Evet
Misafirlige cagiran kendisi mi? Evet
Trip yapmaya hakki var mi? Hayir
Konu kapanmistir
Benim deminki mesaji okutunah birde bunları anlayabilecek anlayışa sahip olsa....
Kendi eşi dostu akrabası emrivaki bir şekilde misafirliğe gelecek adam şu işlerin bir kısmına ben de el atayın diyeceğine pes atıyor,trip atıyor dayak atıyor.Bu adam böyle devam ederse ömür geçmez.pardon da çocuğu nesine güvenerek istiyor ki.Tüm sorumluluğu sana bırakıp o totosubj yayacak bir tip gibi.Ne diyeyim kolay gelsin size.sürekli istiyor ama burda okudğum konularda sorunlu adamların hepsi öcne çocuk çocuk diye ölüp biten sonra da kadını eve kapatıp bekar hayatı yaşayan adamlardan dolayı. o istedikçe ben hazır değilim diye erteliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?