- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
bu beyefendi çok çirkef. aman bir dediği olmasın o suratı asılır tripler suratlar... bende acayip salağım yani. aman mutlu olalım huzurlu olalım kafasıyla ömrümü heba ediyorum.Ahh ah kocamın ilk ayımızdaki yardım etmekten nefret eder halleri.Pazara bile gelmem ben sen yapacaksın derdi
O sizinki kadar saçmalayamadı zavallıcığımKüçükken ezdim başını.Töbe töbe .
Şimdi her türlü işi istiyorsa yapmasın.
Hem de tek bir ricayla.
Cadıyım ama iyi ki öyleyim.
Sizinkinden daha beter olmaya çok müsait bir kocam vardı çünkü.
ben olsam herseyı oldugu gıbı bırakır esıme de soyle gelmesınler ben kımseye hızmet edemem cok ıstıyorsan kendın agırla mısafırlerını der , gıder yatardım.....Merhaba hanımlar tam da düzenimi kurdum artık evliliğimle ilgili bdv ye değilde hamilelik bölümüne konu açarım derken dün aslında hiç bir şeyin düzelmediğini gördüm....(hamilelik işin şakası zaten düşünmüyorum şuan için) Çalışan biriyim ve neredeyse 2 aya yakındır bütün pazarlarım dolu oluyor.Ya sınavlara giriyorum ya da mecburi bir işim oluyor... Geçen hafta pazar akşamı eşime dedimki bir dahaki hafta yayacağım valla hiçbir kuvvet beni balkona bile çıkartamaz,dinlenmeyi özledim sende evdesin beraber pinekleriz film izleriz akşama kadar dedim. O da tamam dedi.Velhasıl kelam cuma günü eşim aradı; canım ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım bu akşam diye bende tamam dedim.. Birde pazar gününe dayımlar gelsin mi? ddedi. Canım ben yoruldum artık vs. desemde yoğun ısrarları üzerine mecburen çağırdık... Neyse ctesi akşamdan temizlik yaptım eşim o gün gecede çalışıyordu. Kv ile konustuk o balıkları kendi evinde kızartacaktı bende tatlı çorba salata yapıp sofrayı hazırlayacaktım. Bu arada biz misafirleri akşam yemeğine yani 7-8 e bekliyoruz. Saat dörtte dayısı aradı yengen oruç tutuyor ona göre hazırlanınBen şok oldum tabi hiç birşey hazır değil ve 1.5 saat var. Evde temiz ama dağınık tabi. Alalacele kv bize çıktı balıkları aldı surat beş karış tabi nasıl yetişcek önceden haber verselerdi tek başıma nasıl yapcaksam dedi gitti.Ben de bir yandan kendimi hazırlıyorum bir yandan evi topluyorum bir yandan tatlıyı yapmaya çalışıyorum eşimde oturmuş pes oynuyor tabi ben son dakika haber verildiği için çok stresliym ve sürekli söyleniyorum haliyle en azından sabah haber verilebilirdi diye. buda her misafir öncesi bunu yapıyorsun falan dedi. yani normal bir telaş bu kendisi gelip muhalefet olmasa ben kendi kendime halletcem.dedimki güzelce canım hadi markete git alıncakları al (ekmek,kola,tuz alcaktı) bu da niye strese sokuyorsun beni demez mi bende sinir oldum iyice sonra bi baktım digitürkle ilgili müşteri hizm. arıyor onla oyalanıyor birkez daha ama bu sefer daha sinirli birşekilde canım bak insanlar sen marketteyken gelebilir ve ben mutfakta işlerimi halledemem geç kalırız en azından sen onlarla oturursun bir an önce git ve gel dedim.. neyse bu arada tatlının bir kısmı fırında yanmış ben ay Allah kahretsin ya dedim ve hemen çıkarttım eşimde geldi bunu niye yaktın diyor. bende fantezi olsun diye yaktım dedim bu iyice bozuldu sonra dedimki canım bu tatlı olmadı sen 20 tl lik tatlı al dedim almıyorum ya almıyorum olduysa oldu, olmadıysa yemesinler dedi bende çıkarken tekrar tatlı al dedim çocuk gibi almıycam dedi gitti. sonra geldi annesine indi balıkları almak için ben o arada sofrayı hazırladım (salon soğuk diye masayı oturma odasına getirdim azcık sıkışık oldu) . sonra eşim geldi ben mutfaktayken bu masa olmamış dedi (sandalyelr sıkışık olmuş) bende napayım ya olduğu kadar dedim. sanki tek basına yapamıyor sonra dedimki canım turşuları koyarmısın ellerim dolu dedim. içerden bir hışımla geldi sandalyeyi fırlattı resmen. turşular nerde diye bağırdı bende git şurdan ya dedim. aaayyyyy demez olaydım adam koluma vuruverdi. bende hoop noluyoruz sen napıyosun ya dedim bana gerizekalı aptal deyince kapıyı çaaatt diye kapattım. sonra gelmiş bana hala el kol yapıyor. pardon sen biraz duracağın yeri bil şiddet uyguluyorsun sen kimsin ya dedim. sen bu dilden anlıyorsun dedi bende yok canım ben ayı dili bilmiyorum dedim ve bağıra bağıra saygısızsın dedim birkaç kere . ne misafir sevmezmişsin be kadın okadar balık kızarttı senin attığın tribi atmadı dedi. bende annenden allah razı olsun ama bunu kıyaslayamazsın bile dedim... misafirleride gayet güleryüzlü ağırladım. dün akşamdan beri konusmuyoruz. bide o bana küstü şaka giibi. ben şimdi bu adama nasıl davranayım?
bende sırf ben arayıp çağırdım diye birşey diyemedim... dün kandildi ya ondan tutmuşlar.. ya tutabilirler de insan 1.5 saat önce mi haber verir? sabah yada öğlen haber verilebilirdi. bende haliyle sizin gibi tavır gösterdim adam da coştu iyice.demekki sizin dediğiniz gibi yapmam gerekmiş.ben olsam herseyı oldugu gıbı bırakır esıme de soyle gelmesınler ben kımseye hızmet edemem cok ıstıyorsan kendın agırla mısafırlerını der , gıder yatardım.....
kımseyede ne hızmer eder ne guler yuz gosterırdım ..
gelenlerde ayrı bır cıns oruc tutacak gunu mu bulmus oruclu ısede evde atıstırıp az bısey oyle gelselermıs.....
Başta ben de öyleydim.Sonra huzurun sadece ona özel bir durum olmadığını benden daha kıymetli hiçbir canlının olmadığını tekrar hatırladım.Onun huzuru benim huzursuzluğuma bağlı olacaksa başlarım öyle huzura.bu beyefendi çok çirkef. aman bir dediği olmasın o suratı asılır tripler suratlar... bende acayip salağım yani. aman mutlu olalım huzurlu olalım kafasıyla ömrümü heba ediyorum.
misafirlere de sinir oldum zaten. insan bir çayı bile kalkıp alamaz mı? bu kız yarın işe mi gitcek napcak hiiiç. ay zaten misafirliğe gitmktende ağırlamaktanda nefret ediyorum.Boş yere kendinizi heba etmişsiniz. En azından tatlıyla uğraşmayabilirdiniz. Çalışan bir kadının evine pazar günü misafirliğe mi gidilir üstelik son anda erken geliyoruz diyorlar
çok haklısınız.. bundan sonra bende bu şekilde davranacağım. ikimizde çalışıyorsak evde aynı şartlarda iş bölümü yapılmalı ki adam gündüzleri hep evde gece çalışıyor ben daha çok yoruluyorum..Başta ben de öyleydim.Sonra huzurun sadece ona özel bir durum olmadığını benden daha kıymetli hiçbir canlının olmadığını tekrar hatırladım.Onun huzuru benim huzursuzluğuma bağlı olacaksa başlarım öyle huzura.
Ki bunu aynı bu şekilde ona da söyledim.
Yapabileceği her şeyi yapmak ZORUNDA olduğunu bir güzel empoze ettim.
Müşterek hayat??? Hayat ortaklığı??
Evlilik kadının köle olup adamın da keyif yaptığı bir müessese değil,k.çı o kadar nazikse gidecek kendine köle alacak.
zaten en çok vurması beni sinirlendirdi. ama olayın soğumasını bekleyip bana şiddet uyguladığını ve bu yüzden ayrılmayı düşündüğümü ona bu konuda güvenmediğimi söyleyeceğim.. gayette ayaklarım üzerinde duruyorum yani. seven insan dokunmaya kıyamaz adam beni hizmetçi sandı sanırımeşiniz olgun bir insan değil. böyle biriyle yaşam çok yorucu oluyor, deneyim ettiğim için biliyorum. yalnız bir detay daha mühim, kolunuza vurmuş. fiziksel bir itip kakma vs olaya girdi mi ben buz gibi oluyorum. bilmiyorum ne desem. bir evlilik nasıl başlarsa öyle gider. bir insanın karakteri neyse odur, değişmez. böyle yaşayabilir misiniz? cevaplamanız gereken soru bu.
çok haklısınız bende hata ettim ama her zamanki gibi elleri boş gelecek sandım. sanırım ben kendimden başka herkesi memnun etmeye çalışan bir insan oldum evlendikten sonra... inanın bende şok oldum adam birde kendini haklı sanıyor ya deliriyorum.
farkettiyseniz vurduğu kısmı gülerek anlatmadım. ne yapayım zırıl zırıl ağlayayımmı? vurmasını kabul etseydim burada akıl danısmazdım. adamın şiddete eğilimi var aptalmıyım hayatımı heba edeyim? olay soğuduğunda kendisinden soğuduğumu ve şiddetinin artacağını .güvenmediğimi söyleyeceğim.. ister ayrılık konusması olarak algılasın ister kendisini uyarma konusması.Size vuruyor ve siz gülerek anlatıyorsunuz?
"Canım" diye hitap etmeniz de o gıcıklıktaki bir adama çok trajik gerçekten. Ne kadar saygısız birisi ile evlenmişsiniz. İnsan kalkar siz demeden alır eder eksikleri, iki sandalye koyar, masaya çatal bıçak koyar ne bileyim. Böyle miydi sonradan mı böyle oldu? Bile bile lades diyorsunuz sanki.
farkettiyseniz vurduğu kısmı gülerek anlatmadım. ne yapayım zırıl zırıl ağlayayımmı? vurmasını kabul etseydim burada akıl danısmazdım. adamın şiddete eğilimi var aptalmıyım hayatımı heba edeyim? olay soğuduğunda kendisinden soğuduğumu ve şiddetinin artacağını .güvenmediğimi söyleyeceğim.. ister ayrılık konusması olarak algılasın ister kendisini uyarma konusması.
Vurma ve hakaretler olmasa tartışma yaşanabilir derdim.o stresle o da sinirlenebilir siz de ,sizin stresiniz ona yansır falan ama sonradan abartmis eşiniz .bu vurmalar devam ederse kotu olur.hic misafire yardım etmeme konularına falan girme bu vurma işini vurgula ve abart.cok etkilendiğini anlasin.duzeltmezse kendini ne yaparsın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?