Eşimin Saygısızlığı

insan benim neyim eksik diyor değilmi
Allah iyilerle karşılaştırsın ya...

Aynen.. keske herkes boyle yapsa

Eve iki misafir gelcek diye panik yaratan, vir vir soylnen tiplere bende katlanamiyorum. Ama kadinlarin bicogu boyle bi misafir agirlayacaklar eziyet gibi... Haksiz diyemicem kendim bile katlanamam.

çok haklısınız. hep aman karşımdaki mutlu olsun incinmesin kırılmasın dedikçe kendimizden ödün veriyoruz....
eşinin boşanma lafı da blöf olduğuna göre ona yokmuş gibi davranmaya başlayabilirsin. hatta ısrar eder de bir gün neden diye sorarsa, sensiz hayata ön hazırlık yapıyorum dersen yer de düzelir belki

valla okurken cinlerim tepeme çıktı. hem misafir iyi ağırlansın istiyor hem elini hiçbir şeye sürmüyor. oh ne ala memleket! üstüne üstlük şiddet de uyguluyor. boşan gitsin derim çok net.

Eve iki misafir gelcek diye panik yaratan, vir vir soylnen tiplere bende katlanamiyorum. Ama kadinlarin bicogu boyle bi misafir agirlayacaklar eziyet gibi... Haksiz diyemicem kendim bile katlanamam.

tabii canım kadın vır vır yapmasın ama erkek de otursun ps oynasın oyalansın hiçbir şeye yardım etmesin onda bir sorun yok. çok mantıklı

ben misafir gelecek diye sizin tabirinizle vır vır söylenmedim hanımefendi. misafirlerin emrivaki son dk haber vermesine sinirlendim ki çok haklıydım yani çalışan insana bu yapılmaz. demekki siz şiddetten hoşlanıyorsunuz hak verdiğinize göre.

valla okurken cinlerim tepeme çıktı. hem misafir iyi ağırlansın istiyor hem elini hiçbir şeye sürmüyor. oh ne ala memleket! üstüne üstlük şiddet de uyguluyor. boşan gitsin derim çok net.
şimdide facebookta cem karacadan çok yorgunum'u paylaşmış. Kendimi lise yıllarıma dönmüş gibi hissediyorum.

Ben kolunuza vurmasina haksiz desem nolucak? Sen siddete cok karsiysan ve siddet gordugunu dusunuyorsan boşanirsin zaten ama konunda boşanmanın b si geçmiyor. Ne diyeyim?
Emrivakiye bende sinirlenirim hemde çok fazla ve sirf bu yuzden misafiri geri cevirmisligim vardir. Ama hem kabul edip hemde soylene soylene hazirlanmak ne oluyor? Esinizde demis zaten her misafir öncesi bunu yapiyorsun diye, siz kendiniz yazmışsınız. Yapiyorsunuz demekki farkinda degilsiniz??? Hayir birde okadar sinirlenip, misafir gelince gülücüklerle rol keserek agirlamak ayrı bir başarı.

bende senın kadar stresliyim misafir gelecegı zaman eşimde senın kocan kadar rahat bir de çok büyütüyorsun der ,

kanları ağır bunların , o nekadar surat yapıyorsa sen ondan daha fazlasını yap canım ,

eşşek gibi pişman olacak mecbur

ben o misafiri geri çevirsem başım ağrıyacak. bu eşimden de kaynaklı bana yardım etmiyor adam ne yapayım elbette stresli olurum. evin içinde terör estirmiyorum sadece acele ediyorum çok fazla okadar. yorumlarıma bakarsanız boşanmasının b sini görürsünüz. neyse buda sizin düşünceniz tabiki. herkes aynı fikri savunmak zorunda değil.ancak konumu iyi okursanız ılımlı konusmalarımdan yola çıkarsınız.

O zaman misafir agırlamasın. Bu kadar basit. Yardım etmiyorsun ve yoruluyorum diyip bastan kabul etmeyebilir. Hem kabul edip hem soylenmek anlamsiz.
hanımefendi tekrar edeyimmi? misafir kabul ettiğim için değil adamlar saat 8 de hazırlayacağım yemeği 2-3 saat kala önceden geleceklerini haber verdikleri için stres yaptım. baska hangi dilde yazayım size?

hiç sanmıyorum birde teepeme çıkar bu adam böyle giderse... birde facebbookta anlamsız anlamsız şarkılar paylaşmış. iyi valla hem vur hem bağır hem hakaret et bide üstüne sanki sana huzur vermiyormuşum gibi ergen davranıslar yap.... yazık vallahi emeklerime

hanımefendi tekrar edeyimmi? misafir kabul ettiğim için değil adamlar saat 8 de hazırlayacağım yemeği 2-3 saat kala önceden geleceklerini haber verdikleri için stres yaptım. baska hangi dilde yazayım size?

Pardonda noluyor ??? O mesajimi beni alintilayan farkli bir arkadaşa yazdım ben. Sanki mesajınızın üzerine tekrar size yazmisim gibi tavirlara da girmeyin. Diger arkadasin dusuncesine göre yazdim ben onu. Naparsaniz yapin yok geri cevirsem esim kızar, sunu yapsam olmaz, beni bile darladınız iki dakikada.

Misafir geç haber vermişse vermiş sanki dünyanın sonu, geri cevirmekte istemedigine göre ağirlayacaksın sonucta dimi, yetişmezsede kusura bakmayın bu saatte geleceğinizi bilmiyordum dersiniz. Sanki dünyanın sonuymuş gibi hareket etmenin ne manası var. Yetişmezse nolur yani?
Ben anlayamiyorum bu kafayi neyse.

çünkü size açıklama yapmama rağmen hala misafir ağırlamasın diye bol keseden salladığınız için ve konusu geçen kişi ben olduğumdan dolayı doğal olarak cevap hakkı doğuyor. ayrıca bende zaten deli danalar gibi gezinmedim ortalıkta konuyu gerçekten anlamak için mi okudunuz yoksa sert eleştiri yapıp ego tatmini yapmak için mi okunuz bilmiyorum ama gayet ılımlı bir şekilde konuştum ve kendi halimde küçük bir stres içindeydim doğal olarak. yani bu şekle gelmemizdeki sorun eşimin büyük tepki vermesiydi. siz sanki ben çığlıklar ve bağırmalar eşliğinde hazırlık yapıyormuşum gibi sert sert eleştiri yapıyorsunuz. emin olun eleştirilere açığım ancak sizinki boş tenekeden çıkan bir ses gibi adeta. çünkü konu baska yerde sizin yorumunuz baska yerde.dünyanın sonu değilde oruç tuttukları için mecburi bir acele bu..

m
mutfakta ne varsa başına geçir evi başına yık mesela.hakkediyor.

Benim esim böyle bir sey asla yapamaz.. zira onu o evde hiçbirşey hazırlamadan misafirleriyle g.t gibi birakip gidecegimi adı gibi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…