Eşimin Saygısızlığı

boşanacağım derse olur de, anasına gönder. blöf yapıyorsa geri adım atar. değilse seni sevmiyor demektir. ona göre düşünür karar verirsin.
zaten daha öncede boşancam diyince hay hay demiştim 1 hafta annesine gidip tıpış tıpış dönmüştü.

ben normalde bu kadar stresli olmuyorum misafirlerin terbiyesizliği düşüncesizliği beni sinirlendirdi. tepkilerimde çok aşırı değildi halbuki çok ılımlı yaklaşmıştım. eskiden bende çok aşırı stres olurdum ama bir süre sonra daha ılımlı yaklaşmaya basladım yani ben deil benim eşim sinir bozucu derecede stresli... size faydam olduysa ne mutlu bana. Allah ağzınızın tadını bozmasın...

Gelip vuran kocaya,yorgunum dediğim halde misafir çağıran kocaya(kabul etmemeliydin)
Hiç bir işin ucundan tutmayan kocaya...
bilmiyorum yaa.Bi de o küstü diyorsun ya,ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yüzgöz olunmuş iyice

Öfke kontrol sorunu var anladıgım kadarıyla her zaman mı böyle bilmiyorum ama eger öyleyse bi dr gitmeyi deneyebilirsiniz

Gelip vuran kocaya,yorgunum dediğim halde misafir çağıran kocaya(kabul etmemeliydin)
Hiç bir işin ucundan tutmayan kocaya...
bilmiyorum yaa.Bi de o küstü diyorsun ya,ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yüzgöz olunmuş iyice
çok haklısınız. eğer ben böyle devam edersem hem eve para getiren hemde evde kölelik yapan bir kadın olcam.

sizi üzdüysem çok özür dilerim.... sanırım eskileri hatırladınız inanın boşanmaktan korkmuyorum ve boşanırsak daha özgür olacağıma eminim... yoksa bu adam değişmez...

evet çoğu zaman böyle.güya evlilik terapistine gidecektik o da yalan oldu.
Bizim erkekler biraz karşidir oyle şeylere. misafirinde payi var. hani davet edersin su su saatte gelirler o ayrı. ama eşinizin dayımlar gelsin mi demesinden kendilerinin yemege gelmelerini anlam cikardim.hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için...

sizi üzdüysem çok özür dilerim.... sanırım eskileri hatırladınız inanın boşanmaktan korkmuyorum ve boşanırsak daha özgür olacağıma eminim... yoksa bu adam değişmez...
ben bir kere daha ruh hastası bir erkeğin yine bir hemcinsimi üzüp yine kendini suçlu hissettirmesine çok üzüldüm
evet değişmiyorlar çok üzgünüm ben elimden geleni yaptım ama değiştiremedim

Ne sacma sapan bir insan. Bi zahmet ortaklaşa yapmayaalissin sen de çalışıyorsun sonuçta.yardim demiyorum o yuzden. onun da görevi. Niye cekiyorsun ki boyle birini ? Bi de koluna vurması..

ben bir kere daha ruh hastası bir erkeğin yine bir hemcinsimi üzüp yine kendini suçlu hissettirmesine çok üzüldüm
evet değişmiyorlar çok üzgünüm ben elimden geleni yaptım ama değiştiremedim
bazen diyorumki varmı sevgilisini eşini prenses gibi değerli hissettiren saygı duyan seviyeli biri... ne bileyim ben hiç göremedim böyle birini çevrem hep böyle...eşiminde böyle olması ihtimali inancını yitirdim artık

Bence önemli olan hazirliga saat kacta başladığın degil. esinin de birseyler yapmasi gerektigi. ben hazirlik yapcam adam pes oynayacak ve bi ekmek tatli alacak diye de bu malliklari yapacak..

Ne sacma sapan bir insan. Bi zahmet ortaklaşa yapmayaalissin sen de çalışıyorsun sonuçta.yardim demiyorum o yuzden. onun da görevi. Niye cekiyorsun ki boyle birini ? Bi de koluna vurması..
annesi ingiltere prensi gibi yetiştirmiş... oğlum yakışıklı oğlum birtane oğlummm oğlumm çıldırcam artık. her seferinde kendilerini övmeleri kişilik ve karakter olarak onlardan daha iyisi yokmuş gibi davranmaları bütün aile bireylerinin kendilerini kraliyet ailesinden gelmiş gibi hissetmesine ve etrafındaki insanların onların emrine amade olmak zorundaymış gibi hissetmelerine neden oluyor...

Zaten hep anneler bu hale getiriyor erkekleri dogruya doğru.

işin komik tarafı beni strese sokma ya diyor.

Trajikomik gercekten ya

var arkadaşım var
ben gözümle hem erkek tarafını hem kadın tarafını gördüm
emin ol var
bende aynen düşünüyordum yok ki bana da farklı renklisi denk geldi diyordum
zaten görüp tam anlamı ile eşindeki sorundan emin olsan benim aşamaya gelirsin
insanların eşlerini nasıl güzel davrandıklarını görünce nasıl gönül alındığını görünce ağzın açık kaldığında
iki elinin arasına başını alıosun

Zaten hep anneler bu hale getiriyor erkekleri dogruya doğru.

Trajikomik gercekten ya
büyük konusmayayım ama erkek evladım olursa elimden geldiğince anlayışlı yetiştirmeye ve kız çocuklarından hak ve eşitlik anlamında bir farkının olmadığını empoze edeceğim... kızım olursa da rest çekmeyi ve ondan kıymetli hiçbirşeyin olmadığını öğreteceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…