- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
zaten daha öncede boşancam diyince hay hay demiştim 1 hafta annesine gidip tıpış tıpış dönmüştü.boşanacağım derse olur de, anasına gönder. blöf yapıyorsa geri adım atar. değilse seni sevmiyor demektir. ona göre düşünür karar verirsin.
ben normalde bu kadar stresli olmuyorum misafirlerin terbiyesizliği düşüncesizliği beni sinirlendirdi. tepkilerimde çok aşırı değildi halbuki çok ılımlı yaklaşmıştım. eskiden bende çok aşırı stres olurdum ama bir süre sonra daha ılımlı yaklaşmaya basladım yani ben deil benim eşim sinir bozucu derecede stresli... size faydam olduysa ne mutlu bana. Allah ağzınızın tadını bozmasın...sevgili konu sahibi,
ben de aynen sizin gibi sinir ve stres esliginde misafir hazirligi yaparim. esim de ayni esiniz gibi abes karsilar bu tutumumu. siz bana ayna oldunuz, bu vesile ben de disaridan gormus oldum durumumuzun bir nebze antipatik olabildigini.
esinize tebessumle yaklasin, bizim sahip oldugumuz gibi eslere istekler zorla-sert uslupla yaptirilmaz. tatli dili deneyelim.ShellShock
Gelip vuran kocaya,yorgunum dediğim halde misafir çağıran kocaya(kabul etmemeliydin)Merhaba hanımlar tam da düzenimi kurdum artık evliliğimle ilgili bdv ye değilde hamilelik bölümüne konu açarım derken dün aslında hiç bir şeyin düzelmediğini gördüm....(hamilelik işin şakası zaten düşünmüyorum şuan için) Çalışan biriyim ve neredeyse 2 aya yakındır bütün pazarlarım dolu oluyor.Ya sınavlara giriyorum ya da mecburi bir işim oluyor... Geçen hafta pazar akşamı eşime dedimki bir dahaki hafta yayacağım valla hiçbir kuvvet beni balkona bile çıkartamaz,dinlenmeyi özledim sende evdesin beraber pinekleriz film izleriz akşama kadar dedim. O da tamam dedi.Velhasıl kelam cuma günü eşim aradı; canım ben arkadaşlarımla dışarı çıkacağım bu akşam diye bende tamam dedim.. Birde pazar gününe dayımlar gelsin mi? ddedi. Canım ben yoruldum artık vs. desemde yoğun ısrarları üzerine mecburen çağırdık... Neyse ctesi akşamdan temizlik yaptım eşim o gün gecede çalışıyordu. Kv ile konustuk o balıkları kendi evinde kızartacaktı bende tatlı çorba salata yapıp sofrayı hazırlayacaktım. Bu arada biz misafirleri akşam yemeğine yani 7-8 e bekliyoruz. Saat dörtte dayısı aradı yengen oruç tutuyor ona göre hazırlanınBen şok oldum tabi hiç birşey hazır değil ve 1.5 saat var. Evde temiz ama dağınık tabi. Alalacele kv bize çıktı balıkları aldı surat beş karış tabi nasıl yetişcek önceden haber verselerdi tek başıma nasıl yapcaksam dedi gitti.Ben de bir yandan kendimi hazırlıyorum bir yandan evi topluyorum bir yandan tatlıyı yapmaya çalışıyorum eşimde oturmuş pes oynuyor tabi ben son dakika haber verildiği için çok stresliym ve sürekli söyleniyorum haliyle en azından sabah haber verilebilirdi diye. buda her misafir öncesi bunu yapıyorsun falan dedi. yani normal bir telaş bu kendisi gelip muhalefet olmasa ben kendi kendime halletcem.dedimki güzelce canım hadi markete git alıncakları al (ekmek,kola,tuz alcaktı) bu da niye strese sokuyorsun beni demez mi bende sinir oldum iyice sonra bi baktım digitürkle ilgili müşteri hizm. arıyor onla oyalanıyor birkez daha ama bu sefer daha sinirli birşekilde canım bak insanlar sen marketteyken gelebilir ve ben mutfakta işlerimi halledemem geç kalırız en azından sen onlarla oturursun bir an önce git ve gel dedim.. neyse bu arada tatlının bir kısmı fırında yanmış ben ay Allah kahretsin ya dedim ve hemen çıkarttım eşimde geldi bunu niye yaktın diyor. bende fantezi olsun diye yaktım dedim. bu iyice bozuldu sonra dedimki canım bu tatlı olmadı sen 20 tl lik tatlı al dedim almıyorum ya almıyorum olduysa oldu, olmadıysa yemesinler dedi bende çıkarken tekrar tatlı al dedim çocuk gibi almıycam dedi gitti. sonra geldi annesine indi balıkları almak için ben o arada sofrayı hazırladım (salon soğuk diye masayı oturma odasına getirdim azcık sıkışık oldu) . sonra eşim geldi ben mutfaktayken bu masa olmamış dedi (sandalyelr sıkışık olmuş) bende napayım ya olduğu kadar dedim. sanki tek basına yapamıyor sonra dedimki canım turşuları koyarmısın ellerim dolu dedim. içerden bir hışımla geldi sandalyeyi fırlattı resmen. turşular nerde diye bağırdı bende git şurdan ya dedim. aaayyyyy demez olaydım adam koluma vuruverdi. bende hoop noluyoruz sen napıyosun ya dedim bana gerizekalı aptal deyince kapıyı çaaatt diye kapattım. sonra gelmiş bana hala el kol yapıyor. pardon sen biraz duracağın yeri bil şiddet uyguluyorsun sen kimsin ya dedim. sen bu dilden anlıyorsun dedi bende yok canım ben ayı dili bilmiyorum dedim ve bağıra bağıra saygısızsın dedim birkaç kere . ne misafir sevmezmişsin be kadın okadar balık kızarttı senin attığın tribi atmadı dedi. bende annenden allah razı olsun ama bunu kıyaslayamazsın bile dedim... misafirleride gayet güleryüzlü ağırladım. dün akşamdan beri konusmuyoruz. bide o bana küstü şaka giibi. ben şimdi bu adama nasıl davranayım?
aksine ben misafir sevmem eşim bayılır ama hazırlık aşamasında destek olacağına üstüne köstek olur.Benim eşimde misafir gelecegi zaman arada bir böyle yapar ve didişiriz. Ama çogu zaman da gelir yardim eder yemekten sofra kurmasina. sanirim pek misafir sevmiyor kocalarimiz
Öfke kontrol sorunu var anladıgım kadarıyla her zaman mı böyle bilmiyorum ama eger öyleyse bi dr gitmeyi deneyebilirsinizen son konularımda vardı eşim boşanmak isteyince git aç davanı diyip bütün hakkımı hukukumu alacağımı söylemiştim. ve blöf yapmıyordum ciddiydim. kuyruğunu kıstırıp evliliğimize bir şans daha vermek istedim laflarıyla geri dönmüştü.ikimizde daha ılımlıydık ama adama ne oluyor bilmiyorum sinir patlaması yaşıyor en gereksiz olaylarda .
çok haklısınız. eğer ben böyle devam edersem hem eve para getiren hemde evde kölelik yapan bir kadın olcam.Gelip vuran kocaya,yorgunum dediğim halde misafir çağıran kocaya(kabul etmemeliydin)
Hiç bir işin ucundan tutmayan kocaya...
bilmiyorum yaa.Bi de o küstü diyorsun ya,ne diyeceğimi bilemiyorum.
Yüzgöz olunmuş iyice
evet çoğu zaman böyle.güya evlilik terapistine gidecektik o da yalan oldu.Öfke kontrol sorunu var anladıgım kadarıyla her zaman mı böyle bilmiyorum ama eger öyleyse bi dr gitmeyi deneyebilirsiniz
sizi üzdüysem çok özür dilerim.... sanırım eskileri hatırladınızkeşke en baştan ertesi pazar dinleneceğim dediğinizde bunu hatırlatsaydınız
evet prensipli olmak ve en başından böyle uygulamak çok önemli
yoksa sizin eşiniz gibi canavar kocalar ortaya çıkıyor
son paragraf iyice kötü olay
çoğu kişi o anda evi bile terkedebilirdi
şiddet varmış resmen
bilmiyorum siz didinirken oyun oynaması kendi akrabası ağırlanırken bile sizin kıymetinizi bilmemesi
sen bu dilden anlıyorsun demesi hepsi çok kötü cidden
bende yaşadım ve şu an bu yaşadıklarınızı okurken oturdum ağlıyorum
lütfen ya boşanmak isterse diye korkmayın
Bizim erkekler biraz karşidir oyle şeylere. misafirinde payi var. hani davet edersin su su saatte gelirler o ayrı. ama eşinizin dayımlar gelsin mi demesinden kendilerinin yemege gelmelerini anlam cikardim.hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.evet çoğu zaman böyle.güya evlilik terapistine gidecektik o da yalan oldu.
Bizim erkekler biraz karşidir oyle şeylere. misafirinde payi var. hani davet edersin su su saatte gelirler o ayrı. ama eşinizin dayımlar gelsin mi demesinden kendilerinin yemege gelmelerini anlam cikardim.hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.
ben bir kere daha ruh hastası bir erkeğin yine bir hemcinsimi üzüp yine kendini suçlu hissettirmesine çok üzüldümsizi üzdüysem çok özür dilerim.... sanırım eskileri hatırladınızinanın boşanmaktan korkmuyorum ve boşanırsak daha özgür olacağıma eminim... yoksa bu adam değişmez...
Ben de bir yandan kendimi hazırlıyorum bir yandan evi topluyorum bir yandan tatlıyı yapmaya çalışıyorum eşimde oturmuş pes oynuyortabi ben son dakika haber verildiği için çok stresliym ve sürekli söyleniyorum haliyle en azından sabah haber verilebilirdi diye. buda her misafir öncesi bunu yapıyorsun falan dedi.
bazen diyorumki varmı sevgilisini eşini prenses gibi değerli hissettiren saygı duyan seviyeli biri... ne bileyim ben hiç göremedim böyle biriniben bir kere daha ruh hastası bir erkeğin yine bir hemcinsimi üzüp yine kendini suçlu hissettirmesine çok üzüldüm
evet değişmiyorlar çok üzgünüm ben elimden geleni yaptım ama değiştiremedim
saat 7 ye çok rahat yetişirdi o yüzden bende dörtte başladım zaten. arada 2-2.5 saat oluyor ve bu düşünceyle rahattım. birde insanların oruç olması onların geç açmaması için telaşlandım. kuru bir telaş değildi ki... birde salonu açmak istedim eşim ısrarla açmayalım diyince mecburen oturma odasını açtım...
annesi ingiltere prensi gibi yetiştirmiş... oğlum yakışıklı oğlum birtane oğlummm oğlumm çıldırcam artık. her seferinde kendilerini övmeleri kişilik ve karakter olarak onlardan daha iyisi yokmuş gibi davranmaları bütün aile bireylerinin kendilerini kraliyet ailesinden gelmiş gibi hissetmesine ve etrafındaki insanların onların emrine amade olmak zorundaymış gibi hissetmelerine neden oluyor...Ne sacma sapan bir insan. Bi zahmet ortaklaşa yapmayaalissin sen de çalışıyorsun sonuçta.yardim demiyorum o yuzden. onun da görevi. Niye cekiyorsun ki boyle birini ? Bi de koluna vurması..
işin komik tarafı beni strese sokma ya diyor.Bence önemli olan hazirliga saat kacta başladığın degil. esinin de birseyler yapmasi gerektigi. ben hazirlik yapcam adam pes oynayacak ve bi ekmek tatli alacak diye de bu malliklari yapacak..
annesi ingiltere prensi gibi yetiştirmiş... oğlum yakışıklı oğlum birtane oğlummm oğlumm çıldırcam artık. her seferinde kendilerini övmeleri kişilik ve karakter olarak onlardan daha iyisi yokmuş gibi davranmaları bütün aile bireylerinin kendilerini kraliyet ailesinden gelmiş gibi hissetmesine ve etrafındaki insanların onların emrine amade olmak zorundaymış gibi hissetmelerine neden oluyor...
işin komik tarafı beni strese sokma ya diyor.
bazen diyorumki varmı sevgilisini eşini prenses gibi değerli hissettiren saygı duyan seviyeli biri... ne bileyim ben hiç göremedim böyle biriniçevrem hep böyle...eşiminde böyle olması ihtimali inancını yitirdim artık
büyük konusmayayım ama erkek evladım olursa elimden geldiğince anlayışlı yetiştirmeye ve kız çocuklarından hak ve eşitlik anlamında bir farkının olmadığını empoze edeceğim... kızım olursa da rest çekmeyi ve ondan kıymetli hiçbirşeyin olmadığını öğreteceğim...Zaten hep anneler bu hale getiriyor erkekleri dogruya doğru.
Trajikomik gercekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?