- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Hayır ben ilk bebegime hamileyimSiz bu konuyu dün açmadınız mı?Hatta 1 çocuğunuz daha vardı.Hamileydiniz.
Net bir zaman diyemiyorum da galiba özellikle son 2 aydır falanNe zamandır böylesiniz?
O kadar çok eşinin ilgisizliğinden yakınan kadın var ki.Eşiniz ne zaman değişti?Daha önce arkadaşlarıyla sürekli çıkmaz mıydı?Sizin hormonlarınızdan da kaynaklı olabilir tepkileriniz.Hayır ben ilk bebegime hamileyim
Ben de hep dejavu hissi.Hep söylüyorum,hepte söyleyeceğim;Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın!.Burada okuduğum bilmem kaçıncı,eşim evlendikten sonra çok değişti konusu bu.
Yedi senedir sevgiliyiz diyor,hayır tanıyamıyor insan.Aynı evin içinde yaşamadan tanıyamıyorsun işte.Evlendikten sonra öküze bağlamış klasik Türk erkeği modeli.Ben de hep dejavu hissi.
Bu kadar sık çıkmıyordu ve eve geç geliyor. Ben bi yardım istesem söyleniyor veya yapmıyor. hani kıyamama durumu yok . İlla ki daha hassasimdir ama o bu durumu sen de her şey e ağlıyorsun deyip kızıyorO kadar çok eşinin ilgisizliğinden yakınan kadın var ki.Eşiniz ne zaman değişti?Daha önce arkadaşlarıyla sürekli çıkmaz mıydı?Sizin hormonlarınızdan da kaynaklı olabilir tepkileriniz.
Net bir zaman diyemiyorum da galiba özellikle son 2 aydır falan
Yokk kendi ailesi daha yakın. Çünkü ben sana nazlanamiyorum bile dedim anneGebelikte hormon değişimi ile insan bir tık daha fazla ilgi, sevgi bekliyor, sizi çok iyi anlıyorum.
İlgi eksikliği harici size karşı yanlış bir hareketi oldu mu?
Bazı erkekler baba olmaya hazır değil ve süreç ilerledikçe korku sarıyor ondan uzak duruyor olabilir.
Bir de anneniz size yakın mı oturuyor yani neden farklı bir şey değil de direkt annenizi söyledi merak ettim.
Kendi ailesi daha yakın oturuir. Ben sana nazlanamiyorum bile dedim o da annene nazlaniyorsun ya dedi çünkü sadece anneme nazlaniyorum hatta ona da nazlanamiyorum ama anne işte o kiyamiyor nazlandiriyor.cocugu da benden çok o istemişti bilemiyorumGebelikte hormon değişimi ile insan bir tık daha fazla ilgi, sevgi bekliyor, sizi çok iyi anlıyorum.
İlgi eksikliği harici size karşı yanlış bir hareketi oldu mu?
Bazı erkekler baba olmaya hazır değil ve süreç ilerledikçe korku sarıyor ondan uzak duruyor olabilir.
Bir de anneniz size yakın mı oturuyor yani neden farklı bir şey değil de direkt annenizi söyledi merak ettim.
Hormonlardan kaynakli olabilir mi bende hamile iken böyle olmus du, eşim her dakka ilgilensin istiyordum, esimde degisme yokdu, bana öyle gelmisdi, sizinde ayni olabilir mi17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum
Cicim ayları bitiyor.Ama her evlilikte bu kadar keskin dönüşler olmuyor.Kimseye zorla bir şey de yaptıramazsınız ki.Siz böyle yapınca daha çok kaçar.Bu kadar sık çıkmıyordu ve eve geç geliyor. Ben bi yardım istesem söyleniyor veya yapmıyor. hani kıyamama durumu yok . İlla ki daha hassasimdir ama o bu durumu sen de her şey e ağlıyorsun deyip kızıyor
HayırAnneniz de mi sizinle kalıyor?
Gerçekten konuyu anlatma şekli seçilen kelimeler insanlar hakkında o kadar çok ipucu veriyor ki şu girişten anladım bebek büyütür gibi ay ay saymak nedir17 aylık evliyiz
Gülüm cicim ayının bittiğini kabullenin. Odağınızı değiştirin17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?