Eşimin şefkatini ilgisini özledim

Sen biraz bebeğine odaklan canım. Bence bebiş doğduktan sonra ki ilgisi alakası ile sıkıntı olup olmadığına karar verirsin. Senin arkadaşların yok mu odağını biraz değiştirmeyi deneyebilirsin veya bebeği güzel büyütmek için kitaplar vs. Böyle durumlarda insanın üzerine gidince daha da itekliyo gibi olabiliyo istemeden

Belki kendim de hamile olduğumdan ve ben yaşamadığım için, bu hamilelikte ek ilgi beklentisini pek anlayamıyorum ben. Önceleri bu hamile kadın konularına gerçekten çok daha hassas yaklaşıyordum.

2 ay kısa bir süre. Arkadaş bağımlılığı değil de belki siz de farkında olmadan bunalttınız, o da daha fazla dışarıda vakit geçirmeye çalışıyor.

Yalnız ne olursa olsun, ağlayan hamile eşine, “sen de her şeye ağlıyorsun” diye kızan insanla “bizim ilişkimiz çok özeldi” ilişkisini yaşamanızı mümkün görmüyorum ben. Pek özel olmayan normal bir ilişkide kimsenin böyle gaddar olmaması lazım. İnsan en kötü “buna ağlanır mı canım” diye şaka yapar, güler ama kızmak çok saçma.

Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm
Bence çoğumuzda bu bakış açısı olduğu için,gerçekleri göremiyoruz... Onları temiz,iyiniyetli ve özel bir yere yerleştirip, hayat arkadaşı olarak seçiyoruz .O yüzden imzalar atıldıktan sonra gerçek kişiliklerini gösteriyorlar çekinmeden .Ne yapalım bu hayatta iyilerde olmalıydı sonuçtaŞuda bir gerçek ki öküzlük baki,odunluk ta ,çoğu erkeğin hammaddesi çünkü

Yedi senedir sevgiliyiz diyor,hayır tanıyamıyor insan.Aynı evin içinde yaşamadan tanıyamıyorsun işte.Evlendikten sonra öküze bağlamış klasik Türk erkeği modeli.
Sanırım genlerine kodlanmış bu öküzlük,cidden artık pes

Hep söylüyorum,hepte söyleyeceğim;Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın!.Burada okuduğum bilmem kaçıncı,eşim evlendikten sonra çok değişti konusu bu.
Ben bu durumun evliliğin oturması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 10 yıl da geçse karısı hamile olunca çoğu erkeğe bir şeyler oluyor

Evlilik maalesef böyle oluyor.
Sevgililik dönemiyle kıyaslamayın .
Asıl önemli olan elde ettikten sonra erkeğin davranışları .
Fabrika ayarlarına o zaman dönerler.
İstersen 10 sene ol anlayamazsın.
E

Evlilik maalesef böyle oluyor.
Sevgililik dönemiyle kıyaslamayın .
Asıl önemli olan elde ettikten sonra erkeğin davranışları .
Fabrika ayarlarına o zaman dönerler.
İstersen 10 sene ol anlayamazsın.
E

+1000 bi erkek elde ettikten sonra değişiyorsa karaktersizdir.

Karaktersiz bir insana da ‘ bana ilgi göster’ derseniz ‘ K.çı daha bir kalkar’

Hormonlarınız tavan hamilesiniz anlıyorum ama şefkat dilenmeyin karşıda Müşfik biri yok çünkü sinirleriniz daha çok bozulur Z Zorlumacera

Bu nasıl çirkin bir bakış açısı . İnsanların problemleriyle nasıl bu kadar kolay dalga geçecek kadar acımasızsınız?

6 aylık evliyim ve en çok bundan korkuyorum ilgimizi sevgimizi kaybetmekten, acaba sorun nedir tek eşlerle mi ilgilidir bizim dikkat etmemiz gereken şeyler var mıdır ? Mesela anneci erkek ne kadar kötüyse anneci kız da o şekildedir bence sizden böyle bir izlenim aldım. Ama bence hiç bir zaman ilgilenmesi için zorlanmamalı dile getirilmemeli benim fikrim ise erkeğin ilgisini kaybetmemesi için sizi kaybedebileceğini bilmesidir, asla gitmeyeceğinizi ona hissettirmeyin.

Eski konularına bir göz gezdirdim de bu adamdan zaten başka bir davranış beklenmez ki. Adama özel hastaneye götürsün diye bile yalvarıyorsun nerdeyse. Ailesiyle alt üst oturmayı da kabul etmişsin. 5 senedir birlikteydik demişsin orada. Koşa koşa çocuk yapmayacaktınız geçmiş olsun. Çocuğa odaklanın bari

Evliliginizin ilk baslarininda ozel oldugunu sanmiyorum ben ya gormek istemediniz ya da buraya boyle yazmaya karar verdiniz. Birde bu evlilige hemen cocuk fikrini hic bi zaman anliyamicam malesef. Bebeginize odaklanin sifir beklenti icinde olun cocuk dogunca da gerekli sartlari olusturup bosanin. Tabi sizin deyiminizle tekrar cok ozel evliliginize donus yapmazsa esiniz.

Onun bu davranışlarına karşı yaptırımlarınız neler ? Üzüldüm. Çünkü benzerini yaşadım. Yemek temizlik ütü yapmayın kirlilerini bile makineye atmayın. Hiç konuşmayın. Bir hafta bu halinizi takmazsa gelip konuşmak istemezse zaten bu acımasız adamı boşayın gitsin

Sanki annene nazlaniyorsun ya yeter demesinden acaba sitem mi var dedim ama değilmiş.Ben de böyle durumlarda elimi etegimi çekiyorum o kişiden.Ben mi hep düşüneceğim biraz da o düşünsün diyorum.Giderse de gitsin.Genelde iyi gelir ilişkilere,karşı tarafı toparlar.Toparlamazsa da zaten inceldigi yerden kopsun.

Evlilik böyle bir şey, cicim ayı bitti diyenleri anlayamıyorum kusura bakmayın. Evliliği geçtim sevgi böyle bir şey değil çünkü. Eşimle lisede tanıştık, 14 yıldır tanıyoruz birbirimizi, 4 yıldır evliyiz. Bir kere bile herhangi bir duruma ağladığım için azarlandığımı hatırlamıyorum. Bir kere bile ilgisine muhtaç bıraktığını hatırlamıyorum. Hala arkadaşlarıyla görüşür, ben de aynı şekilde. Ama bunu birbirimizden çalarak yapmayız, 1 hafta önceden belli olur bunun planı. Şu an hamileyim, o benden kat kat daha heyecanlı, ayakları yere basmıyor. Burada bakın ben çok şanslıyım güzellemesi yapmıyorum; zaten olması gereken bu. Sevginin normali bu. Herkes çok değerlidir, sizin değerinizi bilmeyen kimsenin hayatınızda yeri yok. Sevmek, yol arkadaşlığı hayatı kolaylaştırması gereken şeyler. Burada okuduğum çoğu başlıkta ise pırlanta gibi kadınlar inanılmaz korkunç durumlarla karşı karşıya kalıyor. Sırf bir adamı sevdiler diye... Bilemiyorum, amacım polemik yaratmak ya da birine ayrıl diye akıl vermek değil. Cidden çok üzülüyorum. Umarım kimse hak etmediği bu durumları yaşamaz.

6 yıl aşırı ilgili olan adam evlilik imzasını attığı anda 180 derece dönüp ilgisiz mi oldu?

Bence eskiden de böyleydi sadece aynı evde olmadığınız için kendinizi kandırıyodunuz, evlenirsek düzelir dediniz ve düzelmedi.

Hadi 1-2 sene deseniz neyse de, insan 6 yıllık ilişkideki adamı da çözer artık yani

İstenmeyen bi hamilelik miydi? Evlendikten bir sene sonra hamile kalmışsın bence erken. Acaba ondan mı böyle oldu artık hayatınız bitti çünkü her sohbetiniz çocuk üzerine olacak ona mı sıkılıyor?

Bu nasıl çirkin bir bakış açısı . İnsanların problemleriyle nasıl bu kadar kolay dalga geçecek kadar acımasızsınız?
Dalga geçmedim ki komik geldi 17 aylık evliyiz nedir ? Bu cümleden sizin çok ilgi isteyen biri olduğunuz belli e adam da ilgili değil yanlış mıyım ? bu adam sevgililik ve nişanlılık döneminde de böyleymiş dedim bunun neresi acımasızlık bu adam daha önce yıldönümü unutan yine arkadaş düşkünlüğü olan evlenme teklifini bile ittire kaktıra yapan biriymiş siz böyle biriyle evlenirken kendinize acıdınız mı yooo ben gerçekleri söylerken niye acımasız oluyorum

Seli
selin karacehennem izle, olumlama yap. Niye yapmıyorsun tripleri ters tepiyor. Desene adama, ne güzel ilgilendin bugün benimle bayıldımmmm veya sohbetin çok hoşuma gidiyor. Bu ara benimle çok ilgilisin fark ettim. Babalık sana yakıştı, beni el üstünde tutuyorsun aşkım çok teşekkürler…
Bunları söyle ki adam inansın. Daha da yapsın. Yapmadıklarını söyledikçe onlara inanıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…