- 17 Ocak 2022
- 375
- 926
- 33
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bence çoğumuzda bu bakış açısı olduğu için,gerçekleri göremiyoruz... Onları temiz,iyiniyetli ve özel bir yere yerleştirip, hayat arkadaşı olarak seçiyoruz .O yüzden imzalar atıldıktan sonra gerçek kişiliklerini gösteriyorlar çekinmeden .Ne yapalım bu hayatta iyilerde olmalıydı sonuçtaBenim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm
Sanırım genlerine kodlanmış bu öküzlük,cidden artık pesYedi senedir sevgiliyiz diyor,hayır tanıyamıyor insan.Aynı evin içinde yaşamadan tanıyamıyorsun işte.Evlendikten sonra öküze bağlamış klasik Türk erkeği modeli.
Ben bu durumun evliliğin oturması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 10 yıl da geçse karısı hamile olunca çoğu erkeğe bir şeyler oluyorHep söylüyorum,hepte söyleyeceğim;Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın!.Burada okuduğum bilmem kaçıncı,eşim evlendikten sonra çok değişti konusu bu.
Evlilik maalesef böyle oluyor.
Sevgililik dönemiyle kıyaslamayın .
Asıl önemli olan elde ettikten sonra erkeğin davranışları .
Fabrika ayarlarına o zaman dönerler.
İstersen 10 sene ol anlayamazsın.
E
Bu nasıl çirkin bir bakış açısı . İnsanların problemleriyle nasıl bu kadar kolay dalga geçecek kadar acımasızsınız?Gerçekten konuyu anlatma şekli seçilen kelimeler insanlar hakkında o kadar çok ipucu veriyor ki şu girişten anladım bebek büyütür gibi ay ay saymak nedireşiniz sizi havaya atıp tutsa bile size yaranamaz siz belli çok minnoş birisiniz ama eşiniz zaten eskiden de böyleymiş gayet bilerek evlenmişsiniz yani konu açarken kendinizi kandırıyorsunuz bizi kandırmayın bari
Sanki annene nazlaniyorsun ya yeter demesinden acaba sitem mi var dedim ama değilmiş.Ben de böyle durumlarda elimi etegimi çekiyorum o kişiden.Ben mi hep düşüneceğim biraz da o düşünsün diyorum.Giderse de gitsin.Genelde iyi gelir ilişkilere,karşı tarafı toparlar.Toparlamazsa da zaten inceldigi yerden kopsun.
Dalga geçmedim ki komik geldi 17 aylık evliyiz nedir ? Bu cümleden sizin çok ilgi isteyen biri olduğunuz belli e adam da ilgili değil yanlış mıyım ? bu adam sevgililik ve nişanlılık döneminde de böyleymiş dedim bunun neresi acımasızlık bu adam daha önce yıldönümü unutan yine arkadaş düşkünlüğü olan evlenme teklifini bile ittire kaktıra yapan biriymiş siz böyle biriyle evlenirken kendinize acıdınız mı yooo ben gerçekleri söylerken niye acımasız oluyorumBu nasıl çirkin bir bakış açısı . İnsanların problemleriyle nasıl bu kadar kolay dalga geçecek kadar acımasızsınız?
selin karacehennem izle, olumlama yap. Niye yapmıyorsun tripleri ters tepiyor. Desene adama, ne güzel ilgilendin bugün benimle bayıldımmmm veya sohbetin çok hoşuma gidiyor. Bu ara benimle çok ilgilisin fark ettim. Babalık sana yakıştı, beni el üstünde tutuyorsun aşkım çok teşekkürler…17 aylık evliyiz 32 haftalık hamileyim. Eşimle 7 yıldır birlikteyiz. Birbirimizi çok severek ve isteyerek evlendik. Benim sevgilim bambaşkaydı, bizim ilişkimiz çok farklı çok özeldi. Ben hep böyle düşünürdüm. Evliliğimizin ilk zamanlari da çok güzeldi. Sonra eşim değişti. Eski nezaketi, ilgisi, şefkati azaldı. Arkadaş bağımlılığı oluştu. Sürekli onlarla olmak istiyor. Bana karışma diyor. Ben hamileyim ve ona her zamankinden çok ihtiyacım var. Bazen çok zoruma gidiyor ağlıyorum ağladığım için kızıyor ya. Bugün de sitem ettim ya elinde telefon ya başkaları bize ilgi yok dedim.. Sana naz bile yapamıyorum yalnizliga o kadar alistirdin ki ve yardım isteklerimi reddettin şu halinle her şeye kendim yetişmeye calisiyirum dedim. Annene nazlaniyorsun ya yeter dedi. Bu çok zoruma gitti kalbim acıdı o an. Sen de kocamsin dedim bişey demedi. Güya onu bu hale ben getirmişim. Söyle o zaman ne yaptım diyorum somut bişey yok. Annem bile farkında. Seni hiç önemsedigi ilgilendiği yok diye . Ona yok anne öyle değil falan diyorum üzülmesin diye ama içim paramparca . İçim acıyor zorda çıkmazda hissediyorum napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?