Eşimin seni, beni sevdiğinden daha az seviyorum demesi

Çok iyi biri beni kırmaz gayet Nazik ve kültürlüdur nasıl öyle bir cevap verdi aklım almıyor daha çok yeniyiz çocuk düşünüyoruz her zorluğa beraber göğüs geriyoruz bilmiyorum çok uzgunum
7 aylık ve ayrı evlerde yaşanılan bir evlilikte çocuk düşünmeyin lütfen. Kazmaca bir laf söylemiş ama muhtemelen doğru. Hayatta en çok kendinizi sevin.

Cicim aylarınız bile geçmemişken böyle bir söz söylemesi bilemedim. Sanırım sevginizi çok yoğun hissettirdiğiniz için kendini sizin karşınızda ezik hissetmiş ve saçmalamış

Yaş 16 mı 17 mı?

yapman gereken bundan sonra senin onu daha az sevmen.

yapman gereken bundan sonra senin onu daha az sevmen.
Haklısınız 1 haftadır normalde öğle arası gelir ise gitmez öğleden sonra(izni olmadığı için) bende kahvaltı hazırlarım onun gelmesini beklerim bugün öyle yapmadım bulaşıkları dahi yıkamadım kahvaltı falanda hazırlamadım heralde çok üzerine düşüyorum

İlişkilerde hep böyle olur zaten. Ama gözlemlendiğim kadarı ile, erkeğin daha çok sevdiği ilişkiler daha uzun soluklu oluyor gibi. Yani biraz özlemden üstüne mi düştünüz acaba kendini bi halt zannetmiş gibi de. Çok da üzülmeyin. Her ilişkide konuşulmmayan gerçeklet vardır. Herkes de kendinden sorumludur.

Haklısınız erkeğin çok sevdiği ilişkiler çok mutlu sürüyor ve uzun sürüyor biraz kendimi geri cekmeliyim çok özlemiştim ondan oldu galiba

O bişi yapmadan siz yapmayın o sevgisini göstermeden göstermeyin mesela. Bırakın sabah kendisi zıkkımlanıp gitsin. Jestleri de o yapsın.

Tabii ki bunu duyan her kadın kırılır kadını geçin erkek de kırılır yani. Öküzlük etmiş ama işte bir insana böyle çok değer verince sanki siz onu daha çok seviyormuşsunuz gibi hissetmiştir. Sevgi ölçülemez bunun kararını da o veremez belki siz gerçekten sevginizi göstermeyi çok iyi biliyorsunuz ama o bilmiyor belki de o daha çok seviyor bunu kimse bilemez...

Siz de bence biraz kendinizi çekin bu kadar ilgilenmeyin kendini çok değerli hissediyor insanlar böyle sevgi gösterilince keşke böyle olmasa da herkes doya doya sevgisini gösterebilse.

Ben romantik biriyim sevilmek tutku özlem bunlari çok derinden yaşamak isterim şiirlet şarkılar hep bunlardan beslenirim ondan oluyor galiba

Ben romantik biriyim sevilmek tutku özlem bunlari çok derinden yaşamak isterim şiirlet şarkılar hep bunlardan beslenirim ondan oluyor galiba
Hayır tabiki insan sevildiğini bilse de sevdiği kişiden bunu duymak ister. Gayet normalsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…