- 30 Kasım 2019
- 12.746
- 40.969
- 598
7 aylık ve ayrı evlerde yaşanılan bir evlilikte çocuk düşünmeyin lütfen. Kazmaca bir laf söylemiş ama muhtemelen doğru. Hayatta en çok kendinizi sevin.Çok iyi biri beni kırmaz gayet Nazik ve kültürlüdur nasıl öyle bir cevap verdi aklım almıyor daha çok yeniyiz çocuk düşünüyoruz her zorluğa beraber göğüs geriyoruz bilmiyorum çok uzgunum
öküz işte hem de katkısızındanÇok iyi biri beni kırmaz gayet Nazik ve kültürlüdur nasıl öyle bir cevap verdi aklım almıyor daha çok yeniyiz çocuk düşünüyoruz her zorluğa beraber göğüs geriyoruz bilmiyorum çok uzgunum
Selam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Yaş 16 mı 17 mı?Selam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Hayır 28Yaş 16 mı 17 mı?
yapman gereken bundan sonra senin onu daha az sevmen.Dun zaten kalktım yanından odaya geçtim geldi peşimden defalarca özür diledi dansa zorla kaldırmaya çalıştı ellerimi öptü ben seni çok seviyorum şımarıklık ettim dedi ama hala içim soğumadı gece gözüme gram uyku girmedi
Haklısınız 1 haftadır normalde öğle arası gelir ise gitmez öğleden sonra(izni olmadığı için) bende kahvaltı hazırlarım onun gelmesini beklerim bugün öyle yapmadım bulaşıkları dahi yıkamadım kahvaltı falanda hazırlamadım heralde çok üzerine düşüyorumyapman gereken bundan sonra senin onu daha az sevmen.
İlişkilerde hep böyle olur zaten. Ama gözlemlendiğim kadarı ile, erkeğin daha çok sevdiği ilişkiler daha uzun soluklu oluyor gibi. Yani biraz özlemden üstüne mi düştünüz acaba kendini bi halt zannetmiş gibi de. Çok da üzülmeyin. Her ilişkide konuşulmmayan gerçeklet vardır. Herkes de kendinden sorumludur.Selam kızlar dün geceden beri gözüme uyku girmedi. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin dolayısıyla birkaç ay sonra tayinimiz olacak ve birleşecegiz inşallah.Bu hafta eşimin yaşadığı şehre geldim 7 aylık evliyiz aramızda bir problem yoktur gayet iyi anlaşırız eşimi çok severim her eve geldiğinde sarılır öper seni çok seviyorum derim oda aynı şekilde, dün akşam uzanıyordu bende uzandım öptüm seni çok seviyorum dedim oda bende dedi ben dedim peki ne kadar seviyorsun oda senin beni sevdiğinden daha az seviyorum bilmiyorum yani dedi bu söz o kadar ağrıma gittiki kalbim çok kırıldı sonrasında çok özür diledi ama ben çok üzüldüm sizce kırılmakta haklımiyim yoksa abartıyor muyum hala konuşmuyorum onunla
Haklısınız..yapman gereken bundan sonra senin onu daha az sevmen.
Haklısınız erkeğin çok sevdiği ilişkiler çok mutlu sürüyor ve uzun sürüyor biraz kendimi geri cekmeliyim çok özlemiştim ondan oldu galibaİlişkilerde hep böyle olur zaten. Ama gözlemlendiğim kadarı ile, erkeğin daha çok sevdiği ilişkiler daha uzun soluklu oluyor gibi. Yani biraz özlemden üstüne mi düştünüz acaba kendini bi halt zannetmiş gibi de. Çok da üzülmeyin. Her ilişkide konuşulmmayan gerçeklet vardır. Herkes de kendinden sorumludur.
+1S.ktrir git o zaman derdim ya ben.
Ben romantik biriyim sevilmek tutku özlem bunlari çok derinden yaşamak isterim şiirlet şarkılar hep bunlardan beslenirim ondan oluyor galibasevginizi sürekli söyleyerek durum bildirimi yapmanıza gerek yok ya kocaman kocaman insanlarız. Sevildiğimi düşünüldüğümü hareketlerden anlamaya tercih ederim. Düşüncesiz birinden kuru kuru seni seviyorum ü duymanın benim için bi anlamı yok
Hayır tabiki insan sevildiğini bilse de sevdiği kişiden bunu duymak ister. Gayet normalsiniz.Ben romantik biriyim sevilmek tutku özlem bunlari çok derinden yaşamak isterim şiirlet şarkılar hep bunlardan beslenirim ondan oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?