Eşimin seni, beni sevdiğinden daha az seviyorum demesi

Kendini geliştirme değil de mutlu etmen için.

Güzel giden bir evliliğimiz var buna dayanarak çocuk düşündük benim yumurtalıklarımda problem var amh değerim düşük ve doktor çok geç kalmadan çocuk yapmamızı söyledi nasip bakalım

Eşiniz tam bir hödük! O laf söylenir mi yahu?! Gerçek duygularını öğrenmiş oldunuz konu sahibi. Demek ki bu adamı bu kadar sevginiz ve ilginizle pohpohlamamanız gerekiyormuş. Adam şımarmış ve totosu kalkmış. Bu kadar sevgiyi belli etmemek gerekiyormuş. Hiç hoşlanmam ilişkilerde taktiksel olaylardan ama bu TC erkekleri başka yol bırakmıyor. Evet bence çoğu ilişkide bir taraf daha çok seven taraf olur ama bu da öyle dan diye söylenmez, karşıdaki kişi kırılır mı diye düşünür insan olan. Yani böyle cevaba da benim aklıma sanırım bu adam beni sevmiyor mu, benim aşkım, sevgim, ilgim için mi birlikte diye düşünceler gelirdi. Çünkü insan daha az seven olsa bile şu lafı etmez. Ya fazla dürüst ve ne dediğini bilmeden konuşan biri ya da size karsi sevgi anlamında pek duygusu yok. Umarım birincisidir.
Bu arada naçizane tavsiyem, aynı evin içine girip en azından 1 sene birlikte yaşamadan çocuk yapmayın.

Yani bilemedim kırıcı bir laf ama dürüst bir laf aynı zamanda. Sevgisi her zaman ona ait birşey ve kimse birbirini genelde eşit şekilde sevemiyor. Belli ki ilişkide en çok seven taraf sensin.

Güzel giden bir evliliğimiz var buna dayanarak çocuk düşündük benim yumurtalıklarımda problem var amh değerim düşük ve doktor çok geç kalmadan çocuk yapmamızı söyledi nasip bakalım
Sizinki daha evlilik bile sayilmazki guzel gitsin once bir ayni evde yasamaya baslayin evliligi bir anlayin. Hemen cocuk yapip ne yapacaksiniz evliliginizi tam yasamadan? Adam sizin onu sevdiginizi goruyor kendi sevgisi yetersiz geliyor demek ki. Belkide sizinle zamani geldi diyerek evlenmis siz yerine herhangi biride olabilirmis. Cocuk isini erteleyin.

Sizin tayin durumunuz yokmus
Esinizin de gelmesini istemiyormussunuz istanbul pahali diye
Hamile kalsaniz zor olmayacak mi adam orda siz burda?
Maddi durumum cok iyi demissiniz
Idare etmeyi ogrenirsiniz bence esiniz istanbula gelsin
Bunu teklif edin bakalim ne tepki verecek?
Acik acik ben senden az seviyorumdur diyen adam bana pek tekin gelmedi
Bakalim dogudan gelmek isteyecek mi
Ona gore altinda yatan bi sebep var mi ogrenmis olursunuz hem
Henuz oturmamis bi evlilik icin de acele etmeyin derim

Ben sadece pahalılık için değil istanbul çok yoruyor çalıştığım hastane fazlasıyla yorucu nefes alacak vakit bulamıyorum ve işten çıktığımda neredeyse 1.30 saat yolgidiyorum istanbulda yaşamanın zorluklarını az çok bilirsiniz ondan dolayı birkaç ay sonra ben tayinimi aldirabilecegim kesinleşti tabi o zamana kadar ne olur bilinmez

Çocuk yapmamanızı öneririm.
Açıkça belirtmiş işte duygularını..

Krndinizi biraz gero cekin. Bunalmis olabilir?
Bunaltacak birsey olmadı daha ayda bir görüşüyoruz ve bir hafta kalıyoruz yanyana o kaldığımız günlerde gayet güzel geçiyor yemek yapar evi temizler benimle çok ilgilenir her yerde beni over fazlasıyla iyidir dün neden öyle oldu ben anlamadim

Çocuk yapmamanızı öneririm.
Açıkça belirtmiş işte duygularını..
Beni çok sever aslında gün içerisinde defalarca arar maddi manevi hep destek sağlar evde yemek yapar her işi yapar yani sevmemem için bir sebep yok gibi görünüyor sadece dün neden öyle dedi anlamış değilim dün sabaha kadar uyumadım o da gece hiç uyumadı sürekli sarıldı öptü seni seviyorum dedi bilmiyorum kafam patlıcak gibi

Ben romantik biriyim sevilmek tutku özlem bunlari çok derinden yaşamak isterim şiirlet şarkılar hep bunlardan beslenirim ondan oluyor galiba
Benimd bahsettiğim tutku Özlem nezaket saygı düşünce. Ama harekette görmem lazım. Sabah ben uyanmadan kahvaltımı hazırlamış portakal suyumu sıkmış, yada hastayken basımdan ayrılmamışsa seni seviyorum demedi diye hiç sorun etmem.

Kafasının pek çalışmadığı bir ana denk gelmiş... O an kafası çalışsa "Her ne kadar senin kadar güzel sevmeye çalışsam da kendimce buna kanaat getiremiyorum. Öyle güzel beni sevdiğini hissettiriyorsun ki. O yüzden öyle dedim karıcığım. " falan toparlayabilirdi. Bence uzatmayın ya, yazık bu erkeklere de. Bizim kadar detaylı düşünüp konuşamıyor çoğu. Belki cidden içten içe sizin kadar sevemediğini de düşünmüş olabilir. O an kaba geldi belki size ama bir de bu yönden bakın. Erkeklerde devreler çabuk yanıyor. Biz taramalı tüfek gibiyiz.

Ayrıyken böyleyse birleşip zaman ilerledikçe yıllar içinde ne halde olur bilemedim.Zaten ayrısınız üstelik yeni evlisiniz onun sizin pesinizden deli gibi kosması lazımken dediği lafa bak.Hödük işte.Birleşip bir süre yaşamadan çocuk yapmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…