- 21 Kasım 2017
- 29.204
- 127.431
- 598
Kaz ne durumda, yanmadı inşallah?tepkim esinizden yardim istemeniz veya eşinizin size yardım etmemesi dgl evliligi cocuk oyununa çevirmeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaz ne durumda, yanmadı inşallah?tepkim esinizden yardim istemeniz veya eşinizin size yardım etmemesi dgl evliligi cocuk oyununa çevirmeniz
Bizim evde sabah kalkilir eşim kahvalti hazirlarken ben evi toplarimYa ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
mesela yemek yenildi masadan kalkıldı (eşlerin yaptığı gibi)
Teli elinize alıp kanepe uzanıyorsunuz ve eşiniz masayı toplayıp bulaşıkları yerleştiriyormu?
Yada misafir geliyor siz süpürge yaparken eşiniz kısır börek vs...hazırlayıp misafirlere çay dağıtıyormu?
Ev işi yapacağına bi Türkçe öğrensen keşkeZaten yazdım özel bi nedeni varsa bilemem diye cariye takimi filan da dglm benim size olan tepkim esinizden yardim istemeniz veya eşinizin size yardım etmemesi dgl evliligi cocuk oyununa çevirmeniz burda senin suan acitigin konuyu onlarca bekar kız okuyor yeni nesili mahv ediyosunuz bende ha esinizin annenize şikayet etmesi hoş dgl neticede cocuk degilisiniz ki özür dilemiş ama siz uzaklaşıp sogudum gibi itamlarda bulunursaniz butun bi omrunuzu mahv edersiniz burdaki dangalaklara da bakma siz dert yaniyosunuz zan ediyosunuz ama kafaniza.busuru olumsuz yorum giriyor neymis yapmak zorundaymış diyorlar takma bu laflari evlilikte sorunlar çıkmasa zaten olgunlaşamazsin
Bizde kumandayı alıp kanepeye kimse geçmiyor, masayı beraber kaldırıyoruz, eşim bulaşık yerleştirme işini sevmez. Ben yerleştiririm. O arada çayı koyar eşim. Misafir geleceği zaman da ben mutfak işlerini hallederim . Temizliğe ihtiyaç varsa eşim süpürür gerekirse siler yerleri. Misafir de çay dağıtır,takibini yapar, hele ki gelenler kendi ailesiyse daha çok yardımcı olur.Ya ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
Teli elinize alıp kanepe uzanıyorsunuz ve eşiniz masayı toplayıp bulaşıkları yerleştiriyormu?
Yada misafir geliyor siz süpürge yaparken eşiniz kısır börek vs...hazırlayıp misafirlere çay dağıtıyormu?
Bu durumda da evi geçindirmek erkeğin görevi. Neden kendi kendine evi geçindiremiyor da eşini çalıştırıyor derler adama.Bu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük![]()
masadan tezhaha getırır tabakları ben makıneye yerlestırırım ama sofradan eline sağlık deyıp kalkmasına izin vermem zaten yardım tabiki edecek millet 5yaşındaki çocuga kız erkek farketmeden sofra kurarken ya da kaldırırken tabak taşıttırın diye tavsiye verirken koca adamın kenara gecmesi hoş olmaz zaten..mısafır geldıgınde ise yıne temızlıge yardım eder pasta,kısır yapmamarifetleri yoktur mesela hoş benimde yok..evimle işim arasında 1.5saat zaman farkı var evden eşimden erken cıkıp akşamda geç varıyorum eşim yemek seçen biri üstelik bazen pazar gününün yarım gününü evde bir haftalık yemek yapmakla gecırırım haftaıcıde sevdıgı pılav makarna vs yanına yapmaya calısırım ıkı arada bır derede onları ortaya koyarken kendı cıdden kanepede oturur ama toplanmasına yardımcı olması gerektıgını empoze ettım.İçten olmasa da yardım eder.Haftasonu da banyoyu yıkar market alısverıslerını yapar ütüleri yapar (bende. daha güzel ütülüyor ) çamaşır da yıkar asar bazen..ve zaten bunları yapmazsa hayatım okadar zor olur ki dışarda çalış eve gel evde de mesain devam etsin hayat müşterekse evde de yardımcı olması gerektıgını dusunuyorum.Etmezse de yardımcı kadın tut o temizlesin yemek yapsın derim hem evde çalış hem dışarda çalış birde kredi taksıdı oderken katkıda bulun bu kadın ne köle mi??Eğer sorunuzda bir ironi yoksa gereklli cevabı vermişimdir umarımYa ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
Ya ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
Yok estafurullahmasadan tezhaha getırır tabakları ben makıneye yerlestırırım ama sofradan eline sağlık deyıp kalkmasına izin vermem zaten yardım tabiki edecek millet 5yaşındaki çocuga kız erkek farketmeden sofra kurarken ya da kaldırırken tabak taşıttırın diye tavsiye verirken koca adamın kenara gecmesi hoş olmaz zaten..mısafır geldıgınde ise yıne temızlıge yardım eder pasta,kısır yapmamarifetleri yoktur mesela hoş benimde yok..evimle işim arasında 1.5saat zaman farkı var evden eşimden erken cıkıp akşamda geç varıyorum eşim yemek seçen biri üstelik bazen pazar gününün yarım gününü evde bir haftalık yemek yapmakla gecırırım haftaıcıde sevdıgı pılav makarna vs yanına yapmaya calısırım ıkı arada bır derede onları ortaya koyarken kendı cıdden kanepede oturur ama toplanmasına yardımcı olması gerektıgını empoze ettım.İçten olmasa da yardım eder.Haftasonu da banyoyu yıkar market alısverıslerını yapar ütüleri yapar (bende. daha güzel ütülüyor ) çamaşır da yıkar asar bazen..ve zaten bunları yapmazsa hayatım okadar zor olur ki dışarda çalış eve gel evde de mesain devam etsin hayat müşterekse evde de yardımcı olması gerektıgını dusunuyorum.Etmezse de yardımcı kadın tut o temizlesin yemek yapsın derim hem evde çalış hem dışarda çalış birde kredi taksıdı oderken katkıda bulun bu kadın ne köle mi??Eğer sorunuzda bir ironi yoksa gereklli cevabı vermişimdir umarım
Eşim ev işi yapmaz .Bizim evde sabah kalkilir eşim kahvalti hazirlarken ben evi toplarim
Aksam ben yemegi hazirlarken esim salata yapar
Esim tabaklari tezgaha koyar ben makinaya yerlestiririm
Misafir işinde mesela cay dagitimina yardim eder ( pasta börek yapmaz çünkü bilmiyor yapmayi) vs. vs.( çalışmıyorum bu arada ).
Sizde nasil ? Neden anlam karmaşası yaşadiniz ?
Bunu diyen hemcinsimiz olamazBu nasıl saçmalık ya eşin yapmıyorsa yapmasın senin görevin üstüne adam özür de dilemiş bence sen kal orda adamın kafası kulagı rahattır bide konu açıyor özrü kabahatinden büyük![]()
Masadan kalkınca toplamak istemiyorsak ikimizde bırakıyoruz, toplayacaksak eşim bi kaç bişeyi alıp mutfağa gider, bize kahve koyar. O arada ben diğer tabakları alıp onun boşalttığı bulaşık makinasına dizerim. Sonra oturur kahvemizi içeriz.Ya ben şuan anlam karmaşası yaşıyorum resmen ...
Zaten yazdım özel bi nedeni varsa bilemem diye cariye takimi filan da dglm benim size olan tepkim esinizden yardim istemeniz veya eşinizin size yardım etmemesi dgl evliligi cocuk oyununa çevirmeniz burda senin suan acitigin konuyu onlarca bekar kız okuyor yeni nesili mahv ediyosunuz bende ha esinizin annenize şikayet etmesi hoş dgl neticede cocuk degilisiniz ki özür dilemiş ama siz uzaklaşıp sogudum gibi itamlarda bulunursaniz butun bi omrunuzu mahv edersiniz burdaki dangalaklara da bakma siz dert yaniyosunuz zan ediyosunuz ama kafaniza.busuru olumsuz yorum giriyor neymis yapmak zorundaymış diyorlar takma bu laflari evlilikte sorunlar çıkmasa zaten olgunlaşamazsin