- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Eşinin yaptiği kabalık. O kadın eşi eşi. neden gizlisi saklısı olsun.bakın şnsanlar aile kuruyır ama aileleri yüzünden kendi yuvaları olamıyor maalesef. gizli saklı olmaz eşletin arasında.bu samşmşyeti götürür.yanlış.eşinin eşiyle paylaşması lazım.ne demek silmek. ne olabilir yani.miras mı.dedikodu mu.dedikoduysa doğru bişey mi kocasının yaptiği.kocanın mahal vermemesi lazım eşiyle ilgili konusulanlara.saçmalıkHer zaman herşeyi bilmek iyi olmaz
Bu kadar meraklı olmayım derim
Bende ailemle konuşmalarımı silerim. Bunu sormak kimseye düşmezKızlar esimin telefonu samsung note 3 . bazen annesi kardeşi babası mesaj atıyor siliyor esim ve bu yesil telefon logosuna basınca orda silindi silindi silindi şeklinde bi sürü mesaj oluyor . Bu mesajlar geri gelir mi sildirecek kadar ne yazıyorlar anlamıyorum .
Aaaa derdiniz ne.neden siliyorsunuz ki. O zaman eşiniz arkadaşıyla mesahını silince de onu sorgulamak kimseye düşmez.özel özeldir.yarın bi kadınla mesajını silince de sorgulamak kimseye düşmez.tek taraflı düşğnmeyin.zaten aileler de hata..Bende ailemle konuşmalarımı silerim. Bunu sormak kimseye düşmez
Pardon? Konumda sizin ailenizle ilgili bi soru sorduğumu göremedim . Sizin aileniz beni ilgilendirmez. Ben esimin telefonu ile ilgili bişey sordum . Bu konu hakkında bilginiz varsa yazın boş yoruma lüzum yokBende ailemle konuşmalarımı silerim. Bunu sormak kimseye düşmez
Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Eşinin yaptiği kabalık. O kadın eşi eşi. neden gizlisi saklısı olsun.bakın şnsanlar aile kuruyır ama aileleri yüzünden kendi yuvaları olamıyor maalesef. gizli saklı olmaz eşletin arasında.bu samşmşyeti götürür.yanlış.eşinin eşiyle paylaşması lazım.ne demek silmek. ne olabilir yani.miras mı.dedikodu mu.dedikoduysa doğru bişey mi kocasının yaptiği.kocanın mahal vermemesi lazım eşiyle ilgili konusulanlara.saçmalık
Evet her şeyi anlatmasını beklemiyorum . Ama mesela şöyle düşünün siz annenizle bütün gün birliktesiniz ve kapıdan çıkar çıkmaz bip bip mesaj atmaya başlıyor 10 a yakın mesaj atiyor eşiniz size sormaz mı ya da sorsa ve bu benim özel hayatım deyip mesajları silecek misiniz bu normal mi yani.Evlilik demek insanın herşeyini ama herşeyini anlatacağı anlamına gelmez
İnsanların özeli diye birşey olmalı
Farkında mısınız kadınlar aynı şeyi şeyleri yapsa ortalığı ayağa kaldırır özelime müdahale diye ama erkek yapınca e ama evliler saklı olmaz!!!
Oldu ki ailesi negatif şey yazdı ama eşi üzül esin diye silmiş olamaz mı
Bence fazla müdahaleci olmak iyi birşey değil
Benim bir oğlum var zaten :) siz eşi olarak kendinizde msjları okuma hakkı bulursanız ben annesi olarak tabi ki msj atarım. Eğer cvp veriyorsa problem yoktur kocaman evli barklı adam rahatsız olup olmadığına karar veremiyor mu :)) mesajla özel hayata saygı arasında ki bağıda kuramadım, özel hayatın msjdan rahatsız olacağını düşünen tlfnu kapatır sesini kısar yada cvp vermez.Bu arada çok ilginç sizde demek bir oğlunuz olsa gece 12 de ona arka arkaya mesaj atma hakkını kendinizde bulacaksınız . Aile içinde özel bi mesele varsa özel hayata saygısı olan bi insan gece gece mesaj atmaz
Evet her şeyi anlatmasını beklemiyorum . Ama mesela şöyle düşünün siz annenizle bütün gün birliktesiniz ve kapıdan çıkar çıkmaz bip bip mesaj atmaya başlıyor 10 a yakın mesaj atiyor eşiniz size sormaz mı ya da sorsa ve bu benim özel hayatım deyip mesajları silecek misiniz bu normal mi yani.
Nerden bu kaniya vardınız. Daha önceki konumu okumuş orda beni anlamıştınız kv ve esim konusunda . Ben kv o kadar iyi davrandım ki bu konuda icim rahat inaninAilesine kötü davranıyosun demekki senden dem vuruyolar
Ben de okudum aynısını bana da oldu ondan bana daAman Allah'ım neler okuyorum. Yani ben oğlumu ilerde evlendirsem gece mesaj atmak haddim olmayacak öyle mi? Piii ne günlere kaldık ya rabbelalemin
Nerden bu kaniya vardınız. Daha önceki konumu okumuş orda beni anlamıştınız kv ve esim konusunda . Ben kv o kadar iyi davrandım ki bu konuda icim rahat inanin