• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sildiği mesajlar

Ben bakarım canim oda bakar sıkıntı olmaz bizde telefonlarimiz ortada durur yani...ne bireyi bu ayrı bi bireyse herkes madem evlenmeyecekler birey birey takilacaklar dimi ama :))

Es olmussak artik biriz demektir ozelidir mozelidir bazi konularda olmaz bence. Konu anne mesaji degil de aldatma mesaji olsa yine ozelidir karistirilmaz mi diyecektiniz?

Konu sahibinin merak etmesi normal. Demekki kendisi sorun olacak bir davranis yapmamis ki acaba neye takildilar diye merak ediyor. Ayrica evden yeni ayrilmislar buyuk ihtimalle ya senin bilmeni istemedikleri bir seyi ( ki gece gece ne acelesi olacak) konusuyorlar ya da buyuk ihtimalle seni cekistiriyorlar.

Normal mesajlasmayi kimse silmez.

Yahu ne demek eşının telefonuna bakamazsın.Eşin o senın tabıkı de bakıcaksın.adı üstünde E-ŞİN .Eşler arasında tabıkı gızlı saklı olmaz.Ben istediğim zaman tabıkı eşimin telefonuna bakabilirim,Eşimde benım.KIRICI bır sekılde degıl tabıkı.Yanı telefonu dırek şuraya gırıcam dıyerek ıstemem .Zaten telefonunu devamlı bakan bırı degılım .yaklasık 1 yıllık evlıyım toplasanız 2 kere bakmamısımdır.Ama bakmak istesem bakarım neden bakmim??? Silinen mesajları görünce insan zaten ister istemez kendıne yorumlar.Benım kayınvalıdem bna gelıcek ve evın ıcınde mesajlasıcaklar eşimle..Tabıkı rahatsız olup öğrenmeye çalışırım.Zaten byuk ıhtımalle gelınle alakalı görüşmeler sağlanmıstır.yoksa adam neden silsin ?:sinirli:

Bu kesin birsey ki sizin hakkinizda bu mesajların icerigi. Hayatimi bir dönem alt üst ettim gormemem gereken bir mesaj gördüğüm icin dehset zor bir donemdi yuva yikar yani cinsten. Bazen bazi seyleri de cok desmemek lazim kendi akil saglimiz icin. Esinizin size bir ihaneti yoksa bosverin yazisip dursunlar..

Her zaman herşeyi bilmek iyi olmaz
Bu kadar meraklı olmayım derim
Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Eşinin yaptiği kabalık. O kadın eşi eşi. neden gizlisi saklısı olsun.bakın şnsanlar aile kuruyır ama aileleri yüzünden kendi yuvaları olamıyor maalesef. gizli saklı olmaz eşletin arasında.bu samşmşyeti götürür.yanlış.eşinin eşiyle paylaşması lazım.ne demek silmek. ne olabilir yani.miras mı.dedikodu mu.dedikoduysa doğru bişey mi kocasının yaptiği.kocanın mahal vermemesi lazım eşiyle ilgili konusulanlara.saçmalık

Kızlar esimin telefonu samsung note 3 . bazen annesi kardeşi babası mesaj atıyor siliyor esim ve bu yesil telefon logosuna basınca orda silindi silindi silindi şeklinde bi sürü mesaj oluyor . Bu mesajlar geri gelir mi sildirecek kadar ne yazıyorlar anlamıyorum .
Bende ailemle konuşmalarımı silerim. Bunu sormak kimseye düşmez

Alla
Aaaa derdiniz ne.neden siliyorsunuz ki. O zaman eşiniz arkadaşıyla mesahını silince de onu sorgulamak kimseye düşmez.özel özeldir.yarın bi kadınla mesajını silince de sorgulamak kimseye düşmez.tek taraflı düşğnmeyin.zaten aileler de hata..

Pardon? Konumda sizin ailenizle ilgili bi soru sorduğumu göremedim . Sizin aileniz beni ilgilendirmez. Ben esimin telefonu ile ilgili bişey sordum . Bu konu hakkında bilginiz varsa yazın boş yoruma lüzum yok

Nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Eşinin yaptiği kabalık. O kadın eşi eşi. neden gizlisi saklısı olsun.bakın şnsanlar aile kuruyır ama aileleri yüzünden kendi yuvaları olamıyor maalesef. gizli saklı olmaz eşletin arasında.bu samşmşyeti götürür.yanlış.eşinin eşiyle paylaşması lazım.ne demek silmek. ne olabilir yani.miras mı.dedikodu mu.dedikoduysa doğru bişey mi kocasının yaptiği.kocanın mahal vermemesi lazım eşiyle ilgili konusulanlara.saçmalık

Evlilik demek insanın herşeyini ama herşeyini anlatacağı anlamına gelmez
İnsanların özeli diye birşey olmalı
Farkında mısınız kadınlar aynı şeyi şeyleri yapsa ortalığı ayağa kaldırır özelime müdahale diye ama erkek yapınca e ama evliler saklı olmaz!!!
Oldu ki ailesi negatif şey yazdı ama eşi üzül esin diye silmiş olamaz mı
Bence fazla müdahaleci olmak iyi birşey değil

Evlilik demek insanın herşeyini ama herşeyini anlatacağı anlamına gelmez
İnsanların özeli diye birşey olmalı
Farkında mısınız kadınlar aynı şeyi şeyleri yapsa ortalığı ayağa kaldırır özelime müdahale diye ama erkek yapınca e ama evliler saklı olmaz!!!
Oldu ki ailesi negatif şey yazdı ama eşi üzül esin diye silmiş olamaz mı
Bence fazla müdahaleci olmak iyi birşey değil
Evet her şeyi anlatmasını beklemiyorum . Ama mesela şöyle düşünün siz annenizle bütün gün birliktesiniz ve kapıdan çıkar çıkmaz bip bip mesaj atmaya başlıyor 10 a yakın mesaj atiyor eşiniz size sormaz mı ya da sorsa ve bu benim özel hayatım deyip mesajları silecek misiniz bu normal mi yani.

Bu arada çok ilginç sizde demek bir oğlunuz olsa gece 12 de ona arka arkaya mesaj atma hakkını kendinizde bulacaksınız . Aile içinde özel bi mesele varsa özel hayata saygısı olan bi insan gece gece mesaj atmaz
Benim bir oğlum var zaten :) siz eşi olarak kendinizde msjları okuma hakkı bulursanız ben annesi olarak tabi ki msj atarım. Eğer cvp veriyorsa problem yoktur kocaman evli barklı adam rahatsız olup olmadığına karar veremiyor mu :)) mesajla özel hayata saygı arasında ki bağıda kuramadım, özel hayatın msjdan rahatsız olacağını düşünen tlfnu kapatır sesini kısar yada cvp vermez.

Evet her şeyi anlatmasını beklemiyorum . Ama mesela şöyle düşünün siz annenizle bütün gün birliktesiniz ve kapıdan çıkar çıkmaz bip bip mesaj atmaya başlıyor 10 a yakın mesaj atiyor eşiniz size sormaz mı ya da sorsa ve bu benim özel hayatım deyip mesajları silecek misiniz bu normal mi yani.

Benim de eşime ailemle ilgili anlatmadığım bir sürü şey var.
Bazen sorar hatta ısrar eder anlatmak istemiyorum derim
Tamam merak etmekte daha doğrusu şüphe etmekte haklısınız benle mi ilgili diye ama boşverin
Bazen bilmemek daha iyi
Ömer Seyfettin’in çok güzel bi kitabı var yüksek ökçeler:)
Bazen bilmek sadece üzer bizi

Nerden bu kaniya vardınız. Daha önceki konumu okumuş orda beni anlamıştınız kv ve esim konusunda . Ben kv o kadar iyi davrandım ki bu konuda icim rahat inanin

Önceki konunuzu hatırlamıyorum malesef cok fazla bir derdim var da takılıyorum sanırım

Nerden vardım cunku sadece annesi yazmıyor babası kardesi vs de yazıyor siliyor demişsiniz

Belki bilerek belki bilmeyerek surat bile yapıyor olabilirsiniz

Olay sıcagı sıcagınayken yazıyorlar bide siz gidince yada onlar gelince
Atıyorum bak gene surat yaptı bak gene tabagı onume vurdu cayım bitti doldurmadı vs vs

Back
X