• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin sildiği mesajlar

Böyle kendinize daha çok zarar vermiyor musunuz?
Geçmiş konunuzu hatırlıyorum, muhtemelen annesi hasta diye eşiniz bir şey diyemiyor ama bu gidişle siz kendinizden olacaksınız.
Ya eşinizle oturup konuşup adam akıllı yanınızda olmasını istediğini söyleyeceksiniz; ya da bu gidişatı kabul edeceksiniz.
Ben attığı mesajları şu yüzden öğrenmek istiyorum açıkcası. Neye takıldı yine neye bozuldu .bileyim ki bi daha eşime böyle daha arabaya biner binmez 10.tane yazacak mesajı kalmasın takıldığı her ne ise o.davranisi yapmayayım. Üzülmek konusuna gelince yüzüme karşı da hakaret ettiği için bilmiyorum mesajı çok uzer mi

Bu arada çok ilginç sizde demek bir oğlunuz olsa gece 12 de ona arka arkaya mesaj atma hakkını kendinizde bulacaksınız . Aile içinde özel bi mesele varsa özel hayata saygısı olan bi insan gece gece mesaj atmaz
Aman Allah'ım neler okuyorum. Yani ben oğlumu ilerde evlendirsem gece mesaj atmak haddim olmayacak öyle mi? Piii ne günlere kaldık ya rabbelalemin

Öğrenseniz ne yapacaksınız ? Zaten eşinizin tarafını sevmiyorsunuz.. Okuyunca da sevmemeye devam edeceksiniz..

Eşinizin tavrı nasıl ailesi konusunda. Onlar seni kötülediklerinde bunu sana yansıtıyor mu? Kötü davranıyor mu?

Aman Allah'ım neler okuyorum. Yani ben oğlumu ilerde evlendirsem gece mesaj atmak haddim olmayacak öyle mi? Piii ne günlere kaldık ya rabbelalemin
Kv eşinize mesaj atsın gece 12 de sizden çıkar çıkmaz durup durup 10 tane . Esinizde bu mesajları silsin hızlıca ve cevap yazmasin . Eminim siz de tabi hakkı ya annesi atar niye atmasın dersiniz gece gece 10 12 tane diye hic merakta etmezsiniz . Butun gun birlikteydik gece 12 de ayrıldık ve mesaj atmaya başladı sorun orda ve esimin mesajı silmesinde . Yoksa merak etmeyin diğer zamanlar bişey demedim eşim annesiyle düğünümüzün ertesi gününden itibaren her gün doyasıya vakit geçirdi konuştu mesajlasti hiç yanından ayrılmadık.

Son düzenleme:
Öğrenseniz ne yapacaksınız ? Zaten eşinizin tarafını sevmiyorsunuz.. Okuyunca da sevmemeye devam edeceksiniz..

Eşinizin tavrı nasıl ailesi konusunda. Onlar seni kötülediklerinde bunu sana yansıtıyor mu? Kötü davranıyor mu?
Bana yansıtmaz ama kendi kendine üzülür bi hallere girer

Kv eşinize mesaj atsın gece 12 de sizden çıkar çıkmaz durup durup 10 tane . Esinizde bu mesajları silsin hızlıca ve cevap yazmasin . Eminim siz de tabi hakkı ya annesi atar niye atmasın dersiniz gece gece 10 12 tane diye hic merakta etmezsiniz . Butun gun birlikteydik gece 12 de ayrıldık ve mesaj atmaya başladı sorun orda ve esimin mesajı silmesinde .
Hiç de umrumda olmaz.

Tabi tabi inandık tamam
Kediyi merak öldürür derler. Beni ilgilendirmeyen şeyleri merak etmem. Bir olay varsa ailesiyle ilgili eşime bir kere sorarım cevap verirse verir. Gerisini kendi bilir. Büyük ihtimal sizi çekiştiriyorlar. Bilseniz ne yapacaksınız ki? Annesi yani he annesi diye başka bir kadını kaydetmiştir onunla yazisiyordur onu bilemem.

Aman boşverin ne atarsa atsın kaynana işte ne beklersin ? Konuşalar eline ne gecicek boşanacakmısın ? Ki bilsen bile onun istediği gibi mi davranacaksın ? Umursama hayat geçmez böle zehir etme kendine senin arkandan konuşması kendi terbiyesizliği...

Kediyi merak öldürür derler. Beni ilgilendirmeyen şeyleri merak etmem. Bir olay varsa ailesiyle ilgili eşime bir kere sorarım cevap verirse verir. Gerisini kendi bilir. Büyük ihtimal sizi çekiştiriyorlar. Bilseniz ne yapacaksınız ki? Annesi yani he annesi diye başka bir kadını kaydetmiştir onunla yazisiyordur onu bilemem.
Annesinin numarasını biliyorum bu nasıl olabilir :)
ben şu yüzden merak ediyorum kv ben her gun onlara gitmedim haftada 2 3 kez gidiyorum diye hasta oldu . depresyon tedavisi görüyor neye takıldı neyi yine kendine dert etti bileyim onu yapmayayım o da bu konuyu ikide bir mesaj atmasın istiyorum . Ama neyse zaten mesajlar geri gelmiyormuş bi arkadaş yazmis

Ben attığı mesajları şu yüzden öğrenmek istiyorum açıkcası. Neye takıldı yine neye bozuldu .bileyim ki bi daha eşime böyle daha arabaya biner binmez 10.tane yazacak mesajı kalmasın takıldığı her ne ise o.davranisi yapmayayım. Üzülmek konusuna gelince yüzüme karşı da hakaret ettiği için bilmiyorum mesajı çok uzer mi
Neye takılıp üzülüyorsa bırakın anne oğul cebelleşip halletsinler. Siz neden kayınvalidenizin hoşuna gitmiyor diye davranışınızı değiştiresiniz ki?

Annesinin numarasını biliyorum bu nasıl olabilir :)
ben şu yüzden merak ediyorum kv ben her gun onlara gitmedim haftada 2 3 kez gidiyorum diye hasta oldu . depresyon tedavisi görüyor neye takıldı neyi yine kendine dert etti bileyim onu yapmayayım o da bu konuyu ikide bir mesaj atmasın istiyorum . Ama neyse zaten mesajlar geri gelmiyormuş bi arkadaş yazmis
Ne bileyim salladım. Siz bana bakmayın. Bırakın eşiniz çözsün onu demek istiyorum. Şimdi konunuzu hatırladım. Saplantılı bir insanmış gözünüzün üstünde kasiniz var diye bile dertlenebilir. Size musallat olmasın da oğluyla ne yapıyorsa yapsın. Siz kafaya taktikca kendinize zarar.

Ilk evlendigimizde bizimki de oyleydi :)) Basta gicik oluyordum. Sonra dusundum ben de yapiyorum bazen. Eminim bol bol sizin hosunuza gitmeyecek seyler konusuyolardir siz ve aileniz hakkinda vs.. Amaan it urur kervan yurur dedim ve rahatladim. Artik ne ben bakiyorum o kadar siklikta ne de o siliyor. Basta hergun onlarca mesaj arama vs olurken simdi 3 gunde 1 gorusuyolar.. Siz takmayin onlari. Ikiniz arasi iliskiye bakin..

Ya nasil bisey telefonunu karistiramazsin eşinin ...ya eşler arasında gizli saklı mi olur istediği zaman bakar bende bakarım bu karıştırmak mi oluyormuş yani..Allahim ya ...

Ya nasil bisey telefonunu karistiramazsin eşinin ...ya eşler arasında gizli saklı mi olur istediği zaman bakar bende bakarım bu karıştırmak mi oluyormuş yani..Allahim ya ...
Bilmiyorum canım ben eşinin telefonuna gece 12 de 10 tane mesaj gelecek ve ben saygılı bir insanım esimin ayrı bi hayatı o da ayri bir birey bakmam diyen bir kadın tanımıyorum.

Back
X