eşimin siniri artık beni yoruyor

Ya bendede var aynisi. Gerci sevgilikteyiz biz daha 2 yil olcak nerdeyse ama bezdim bacilar. Sacma sapan seylere takiyor birden bagiriyor. Asla bana karsi kufur falan etmedi ama yinede zoruma gidiyor. Oyle cokta yumruklamaz etrafi ama ilerde neye doncegini simdiden tahmin ediyorum. Ve surekli napicam ne edicem diye dusunuyorum. Ayrilamiyorim kizamiyorum bile cunku 3 dakkalik ofkeden sonra saatlerce ozur diler hediyeler falan. Ikna ettim destek alicak ama yinede ise yararmi dusunmekteyim.:KK43:

Yok canım üzmemiş çok memnun oğlundan
gaza getir kvaldeyi cnm benim suçum ne de hemde hamileyim torun var işin ucunda de kvalden bakcaksa bebeğe belki bişiler der."yoksa hiç susmayan bi torun gelcek"de ayrıca üzmemiş filandediğine inanmadım ya kvalden işten güçten ilgilenememiş oğlu ile tanımıyo çocuğunu yada yoğurdum ekşi demiyor.

Esinizin bunu millet beklemesin diye yaptığına inanmıyorum.
Sadece öfkeliolmak kolay geliyor bence ona.
Bence tavrınızi net koyun ve öfke kontrol tedavisi görsün mutlaka.
Yazik size hamile halinizle yaptığı sey ayip !

Benimde zoruma giden başkaları yüzünden bize bunu yapması.
Artık kendimi umursamıyorum ki bebeğime bişey olacak diye korkum.
Olaydan beri durmadan hareket ediyor hiç böyle yapmazdı...

iki yıllık evliyim altı aylık da hamileyim
bu iki yıl boyunca ve nişanlı ikende
eşimle çok tartışmamız oldu.

Sorun şu ki çok sinirli bir yapısı var
Tartışmalarda kapıyı duvarları yumruklamalar artık alışkanlık oldu onda. Geçen yıl bu yüzden parmağını kırdı.

Artık benimde sayesinde korkmuş sinmiş bi psikolojim var. Her an nereyi kıracak diye bekliyorum.

Yaptıktan sonra pişman oluyor yalvarıyor görseniz aynı kişi mi inanmazsınız. Süt dökmüş kedi gibi.

Kaç kere söz verdi yapmamaya ama değişen bişey yok. Tartışma konusu ne derseniz her evlilikte olabilecek ufak şeyler. Ama o kadar büyüyüp nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.

Bende sinirli biriyim ama benim öfkem konuşmakla çıkıyor sürekli söyleniyorum. O duruyo duruyo ve birden patlıyor.

Sorun şu ki hamileyim ve artık bitsin istiyorum bu kavgalar. Bugün kurban kesme yerine beni götürmedi hamileyim diye sonra öğlen geldi alıp annesigile götürmeye. Yolda aradı hazırlan diye. Hazırlanırken birden Karnım ağrıdı wc girdim uzun süre çıkamadım. Çıkınca hemen giyinmeye başladım ama kapı çaldı geldi beni hazır görmeyince surat astı bende üzüldüm ama bişey demedim.

Yok insanlar bekliyor yok şu yok bu diyince sinirlendim bende beş dakka için laf etmesine. Ağladım oda iyice sinirlendi. Neyse arabaya Bindik sinirli kullandığı için birden frene bastı camdan çıkacaktım az kalsın. Yani kısacası bu tartışma uzadıda uzadı ve ben bu sinirli hareketlerden artık tiksindim.

Şimdide bana abartma diyor ben güzelce wc girdim beş dakkaya hemen hazır olurum deseymişim bunlar olmazmış. Çocuğunu bile önemsemeyip psikolojimi bu kadar bozması ağırıma gidiyor. Millet beklemesin diye yaptığı hak mı. Zaten ben hiç bi zaman onun akrabalarından değerli olamadım bundan tüm bu eziyet.

Sizden akıl istiyorum. O kadar kırıldım ki bayram günü beynim durmuş gibi. Sizce ne yapmalıyım. Benimde hatam varmı göremediğim. Canı yansın kıymetimi anlasın istiyorum. En çok da artık şu vurma kırma huyunu bıraksın istiyorum. Konuşmasam küssem adam yılışık yapışıyor gitmiyor peşimden barışana kadar. Nasıl bi tavır sergilemem lazım akıla ihtiyacım var.
Al benden de o kadar benim eşimde öyle olur olmadık şeylere sinirleniyor durduk yere ters ters konuşuyor.Aynen dediğin gibide annesi kardeşi ve kızı falan hepsi benden değerli.beni ve ailemi hiç tınlamıyor

Sevgilimle değil baska biriyle yasadim bu sorunu. En son cildirdim, sinir krizi gecirdim 3 saat falan sakinlesemedim. tabaklar, sandalyeler havada uçuştu, dolabi, kapiyi kolunu kirdim. Yaptigim kesinlikle yanlis hala vicdan azabı cekerim amaO kadar dolmusum iste. Bundan sonra karsi taraf sinirlerini aldirdi icine patlamaya basladi. Bazi insanlar konusmaktan anlamiyor. Soz versede ayni sinir ayni cirkin sozlere devam ediyor maalesef.

Kır bağır çağır gerekirse yeter artık katlanamıyorum tavrını bir de tatlı dille değil de onun dilinde de..
Baktın olmuyor evden uzaklas bi süreliğine ve düzelmezsen dönmicem de.. yani artık tatlı dille de bir şey olmuyorsa anca böyle

sinir kontrolu yok esinde..o ani fren yaptignda allah korusun bsey olsaydi hamilesin sen.insan once bebegini dusunur..bnm esim de ilk zamnlar boyleydi..ben tepki verdikce baktim iyice artiyo ofkesi..bnde o hale gelmeden tartistgmzda susuyrm.baska bseyle ugrasiyrm veya baska bi odaya geciyorum..cevp vermiyrm..o asamaya gelemiyo.sonra iyice sakinlestikten sonra veriyrm tepkimi.rahatsz oldugum seyleri o zaman soyluyrm..ben bu konuda careyi boyle bulmustum..

sinir kontrolu yok esinde..o ani fren yaptignda allah korusun bsey olsaydi hamilesin sen.insan once bebegini dusunur..bnm esim de ilk zamnlar boyleydi..ben tepki verdikce baktim iyice artiyo ofkesi..bnde o hale gelmeden tartistgmzda susuyrm.baska bseyle ugrasiyrm veya baska bi odaya geciyorum..cevp vermiyrm..o asamaya gelemiyo.sonra iyice sakinlestikten sonra veriyrm tepkimi.rahatsz oldugum seyleri o zaman soyluyrm..ben bu konuda careyi boyle bulmustum..

En mantiklisini siz yapiyorsunuz. Cunku hic kimsenin kocasi melek degil. Evlilik birbirini idare etmedir. Esler birbirini taniyacak ona gore hareket edecek. Rabbim tum evli olan bayanlarin yardimcisi olsun.

Inan çoğu zaman tekrar sinirlenmesin diye zoraki barışıyorum. Kedi gibi olup Sonra sıkılıp geri sinirleniyor çoğu zaman

Öfke kontrolü psikolojik destek şart. Normal değil, başkalarına yumuşak çünkü onlara Nazı geçmiyor, onlara duyduğu öfke de senden çıkıyor. Erkeklerin geneli böyle her dert her naz karısına.

o degilde eşin benim eşim olsa çoktan bıçak çekmiştik birbirimize yok bana çabuk hazırlan diye atar yapıcak filan doğru avukata giderim

Öfkesini kontrol edemiyor. Bunu hafife almamak gerek. Öfke kontrolü çok çok kötü birşey ileride doğuracağı sonuçlar felaket. Özelliklede hamilesin hiç mi karnındaki bebeği düşünmüyor ani frende bismillah allah'ım.. Allah kurtarmış.
Kesinlikle psikolojik destek şart.

iki yıllık evliyim altı aylık da hamileyim
bu iki yıl boyunca ve nişanlı ikende
eşimle çok tartışmamız oldu.

Sorun şu ki çok sinirli bir yapısı var
Tartışmalarda kapıyı duvarları yumruklamalar artık alışkanlık oldu onda. Geçen yıl bu yüzden parmağını kırdı.

Artık benimde sayesinde korkmuş sinmiş bi psikolojim var. Her an nereyi kıracak diye bekliyorum.

Yaptıktan sonra pişman oluyor yalvarıyor görseniz aynı kişi mi inanmazsınız. Süt dökmüş kedi gibi.

Kaç kere söz verdi yapmamaya ama değişen bişey yok. Tartışma konusu ne derseniz her evlilikte olabilecek ufak şeyler. Ama o kadar büyüyüp nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.

Bende sinirli biriyim ama benim öfkem konuşmakla çıkıyor sürekli söyleniyorum. O duruyo duruyo ve birden patlıyor.

Sorun şu ki hamileyim ve artık bitsin istiyorum bu kavgalar. Bugün kurban kesme yerine beni götürmedi hamileyim diye sonra öğlen geldi alıp annesigile götürmeye. Yolda aradı hazırlan diye. Hazırlanırken birden Karnım ağrıdı wc girdim uzun süre çıkamadım. Çıkınca hemen giyinmeye başladım ama kapı çaldı geldi beni hazır görmeyince surat astı bende üzüldüm ama bişey demedim.

Yok insanlar bekliyor yok şu yok bu diyince sinirlendim bende beş dakka için laf etmesine. Ağladım oda iyice sinirlendi. Neyse arabaya Bindik sinirli kullandığı için birden frene bastı camdan çıkacaktım az kalsın. Yani kısacası bu tartışma uzadıda uzadı ve ben bu sinirli hareketlerden artık tiksindim.

Şimdide bana abartma diyor ben güzelce wc girdim beş dakkaya hemen hazır olurum deseymişim bunlar olmazmış. Çocuğunu bile önemsemeyip psikolojimi bu kadar bozması ağırıma gidiyor. Millet beklemesin diye yaptığı hak mı. Zaten ben hiç bi zaman onun akrabalarından değerli olamadım bundan tüm bu eziyet.

Sizden akıl istiyorum. O kadar kırıldım ki bayram günü beynim durmuş gibi. Sizce ne yapmalıyım. Benimde hatam varmı göremediğim. Canı yansın kıymetimi anlasın istiyorum. En çok da artık şu vurma kırma huyunu bıraksın istiyorum. Konuşmasam küssem adam yılışık yapışıyor gitmiyor peşimden barışana kadar. Nasıl bi tavır sergilemem lazım akıla ihtiyacım var.
Canım eşin aynı benim eşim geçen gün biz kontrole gittiğimizde eşimde aynı hareketleri sergiledi eve gelirken karnımın ağrısından doğuracam sandım küçücük bir şeyi dağlar kadar büyütüp kavga çıkarıyor kavga ettiğimizde televizyonu yere atıp ayağını koltuklara vuruyor tabi bir ay boyunca ayak ağrısı da çekiyor:D yapacak bi şey yok canım bu saatten sonra değişmezler en iyisi sen kafana takıp üzme kendini akşama kadar konuşsun takma ben artık öyle yapıyorum sonra sakinleşince söylüyorum pişman oluyor tabi

Ben bunları 4 aydır yaşıyorum ve 4 aylık evliyim.. Seni çok iyi anlıyorum birde hamilesin. İşte sırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum ne diyim Allah sabır versin bizlere.. Keşke düzelme şansları olsa..

Ben bunları 4 aydır yaşıyorum ve 4 aylık evliyim.. Seni çok iyi anlıyorum birde hamilesin. İşte sırf bu yüzden çocuk düşünmüyorum ne diyim Allah sabır versin bizlere.. Keşke düzelme şansları olsa..
Duzelme sanslari var arkadaslar. Doktora gidip ofkesinin nedenini ve buna bagli cozumunu bulacaksiniz.
Bunlarin cevabini burada degil tipta bilimde bulabilirsiniz.
Sevgiyle..

Duzelme sanslari var arkadaslar. Doktora gidip ofkesinin nedenini ve buna bagli cozumunu bulacaksiniz.
Bunlarin cevabini burada degil tipta bilimde bulabilirsiniz.
Sevgiyle..

Kesinlikle katiliyorum size. Benim nisanlimda sinirli ama diger zamanlar pesimde pervane. Bizde iliskimiz yipranmasin diye doktora gitmeye karar verdik ve gidecegiz.

Back
X