iki yıllık evliyim altı aylık da hamileyim
bu iki yıl boyunca ve nişanlı ikende
eşimle çok tartışmamız oldu.
Sorun şu ki çok sinirli bir yapısı var
Tartışmalarda kapıyı duvarları yumruklamalar artık alışkanlık oldu onda. Geçen yıl bu yüzden parmağını kırdı.
Artık benimde sayesinde korkmuş sinmiş bi psikolojim var. Her an nereyi kıracak diye bekliyorum.
Yaptıktan sonra pişman oluyor yalvarıyor görseniz aynı kişi mi inanmazsınız. Süt dökmüş kedi gibi.
Kaç kere söz verdi yapmamaya ama değişen bişey yok. Tartışma konusu ne derseniz her evlilikte olabilecek ufak şeyler. Ama o kadar büyüyüp nasıl bu hale geliyor anlamıyorum.
Bende sinirli biriyim ama benim öfkem konuşmakla çıkıyor sürekli söyleniyorum. O duruyo duruyo ve birden patlıyor.
Sorun şu ki hamileyim ve artık bitsin istiyorum bu kavgalar. Bugün kurban kesme yerine beni götürmedi hamileyim diye sonra öğlen geldi alıp annesigile götürmeye. Yolda aradı hazırlan diye. Hazırlanırken birden Karnım ağrıdı wc girdim uzun süre çıkamadım. Çıkınca hemen giyinmeye başladım ama kapı çaldı geldi beni hazır görmeyince surat astı bende üzüldüm ama bişey demedim.
Yok insanlar bekliyor yok şu yok bu diyince sinirlendim bende beş dakka için laf etmesine. Ağladım oda iyice sinirlendi. Neyse arabaya Bindik sinirli kullandığı için birden frene bastı camdan çıkacaktım az kalsın. Yani kısacası bu tartışma uzadıda uzadı ve ben bu sinirli hareketlerden artık tiksindim.
Şimdide bana abartma diyor ben güzelce wc girdim beş dakkaya hemen hazır olurum deseymişim bunlar olmazmış. Çocuğunu bile önemsemeyip psikolojimi bu kadar bozması ağırıma gidiyor. Millet beklemesin diye yaptığı hak mı. Zaten ben hiç bi zaman onun akrabalarından değerli olamadım bundan tüm bu eziyet.
Sizden akıl istiyorum. O kadar kırıldım ki bayram günü beynim durmuş gibi. Sizce ne yapmalıyım. Benimde hatam varmı göremediğim. Canı yansın kıymetimi anlasın istiyorum. En çok da artık şu vurma kırma huyunu bıraksın istiyorum. Konuşmasam küssem adam yılışık yapışıyor gitmiyor peşimden barışana kadar. Nasıl bi tavır sergilemem lazım akıla ihtiyacım var.