Merhaba hanımlar, herkese iyi geceler
Eşimle ikimizin de ikinci evliliği,benim bir çocuğum yok ve eşimin ilk eşinden bir kızı var. Öncelikle burda çocuklu adamla evlilik düşünüp başlık açanlar asla ama asla düsünmeyin,arkaniza bakmadan kaçın.. adam iyi olsa şirret bi eski eş herşeyi mahvetmekte yetiyor.. kadın bana bir sürü hakaret etti,iftira attı ama sonra kalkıp kendi yazdıklarını silip ben hakaret etmisim gibi(yazdıklarına cevap vermiştim haliyle) şikayet etmişti.
1.5 yıldır bu şikayet konusu devam ediyor, başta takipsizlik verilmiş,bana tebliğ edilmedi.. Sonra buna itiraz etmişler o da reddedilmiş ama reddedilmiş olmasına rağmen 20 gün sonra ceza davası dosyası açılmış ve savcının yazdığı iddianameye göre ceza almam talep edilmiş.
Basta nasil olsa takipsizlik çıkar diye avukat düşünmeden sadece karakola gidip ifade vermiştim,tam tersi kendisinin hakaret ettiği mesajları sunmuştum ama iddianamede ben konusmalar bende yok demisim,öyle yazıyor
Hakaret konusunda dava süreci yasayan var mı bu nasıl bi süreç,pazartesi ilk isim avukat bulup bundan sonrasinda bi avukatla ilerlemek olacak ama hem takipsizlik verilip hem itiraz reddedilmiş olmasına rağmen nasıl dava açılıyor anlamıyorum.
Nişanlılık doneminde kurulan bi iletisimdi,kendisinin sorunlu biri olduğunu fark ettigimde zaten iletisim kurmadım evliliğim süresince de ama evlendikten sonra eski mesajları kullanarak şikayet etti. Normalde şikayet ettiği tarih baz alınırsa 6 aydan önce konuşmalar,bildigim kadariyla hakaret suçlarında 6 ay icinde açılmazsa zaten acılamıyor ama kadın takmis bir kereNeden siz eski eşle mesajlaşıyorsunuz? Bu kadının kavgacı bir tip olduğunu bilmiyor mu eşiniz? Sizi neden muhattap ediyor?
Sidik yarısı demeyelim ama söyle söyleyeyim mesela bana "sirius benim cirkin versiyonuma benziyorsun" yazmıştı,ben de " guzel olabilirsin ama beyin olmadiktan sonra bi anlamı yok" yazdım ama kendi yazdığını silmiş benimkini hakaret olarak eklemiş dosyaya,tüm konuşmalar böyle kısacası.Silinen mesajlar mahkeme kararıyla amel defteri gibi eksiksiz geri getirilir kaygınız olmasın. Bana hakaret edip kendi yazdıklarını silmiş ben hakaret etmişim gibi demişsiniz. Yani siz hiç etmediniz? Doğru mu anlamışım? Tamamen karşı tarafın algı oyunu? Yoksa karşılıklı sidik yarışı mı? Şeffaf olun ki iyi bir dönüt elde edebilin.
Cevap bile vermezdim ben eski eşe sanki musakkakın dediğine geliyor konu sahibi de yazmış ya kaçın çocuklu adamlardan diye eski eş rahatlık vermez diye musakkak ne diyordu bekar adam mı yok piyasadaNeden siz eski eşle mesajlaşıyorsunuz? Bu kadının kavgacı bir tip olduğunu bilmiyor mu eşiniz? Sizi neden muhattap ediyor?
Keske gelmiş olsaydı musakkacım,ben de baya takip etmiştim konuyuBizim musakkak'sa eger göz kırp anlarız.
Yani sizin bu yazdığınız da olmuş mu hiçSidik yarısı demeyelim ama söyle söyleyeyim mesela bana "sirius benim cirkin versiyonuma benziyorsun" yazmıştı,ben de " guzel olabilirsin ama beyin olmadiktan sonra bi anlamı yok" yazdım ama kendi yazdığını silmiş benimkini hakaret olarak eklemiş dosyaya,tüm konuşmalar böyle kısacası.
Kiz bir ara yeni es melda vardi. O mu dedim bi anBizim musakkak'sa eger göz kırp anlarız.
Basta iletisim kurdugumda nasıl olsa çocukları var ömür boyu iletisimiz olacak çocuk icin diye dusundum,hep iyi niyetle yaklaştım ama karşımdaki insandan kabul edilemeyeck seyler görünce artık benim de tahammül sınırlarım aştı.yoksa kesinlikle en güzeli boyke insanlarla hicbir sekilde muhattap olmamakmisCevap bile vermezdim ben sanki musakkakın dediğine geliyor konu sahibi de yazmış ya kaçın çocuklu adamlardan diye eski eş rahatlık vermez diye musakkak ne diyordu bekar adam mı yok piyasada
Valla inanın çok alttan aldim,nasıl olsa nisanlanmamizi kabul edecek, şimdi eski eşime öfkesinden bana çatıyor dedim ama yok ben de insanım bazen kaldıramadım inaninYani sizin bu yazdığınız da olmuş mu hiçonla aynı seviyeye inmişsiniz hiç muhattap olmamanız gerekiyordu
Eşiniz bile ayrılmış hayatından çıkarmış. Belli ki ikisini bağlayan tek şey evlatları. Siz neden muhatap oluyorsunuz? Eşiniz bu duruma nasıl müsamaha gösteriyor? Sorular sorular... Bence sizde de var bir şeyler. Eğer yoksa da tasalanmayın. Şeceresine kadar çıkarır mahkeme. Kimsenin gizlisi saklısı kumpası kalmazSidik yarısı demeyelim ama söyle söyleyeyim mesela bana "sirius benim cirkin versiyonuma benziyorsun" yazmıştı,ben de " guzel olabilirsin ama beyin olmadiktan sonra bi anlamı yok" yazdım ama kendi yazdığını silmiş benimkini hakaret olarak eklemiş dosyaya,tüm konuşmalar böyle kısacası.
Yok yok o da degilim :)Kiz bir ara yeni es melda vardi. O mu dedim bi anKonu sahibi melda olabilir misin sen acaba
Bi tane üye "Şirret karı seni. " demişti Musko'ya, ona epey gülmüştüm.Keske gelmiş olsaydı musakkacım,ben de baya takip etmiştim konuyu
Zaten evlilik öncesi iletisim hep,benden kaynaklı olanlari da söylüyorum zatenEşiniz bile ayrılmış hayatından çıkarmış. Belli ki ikisini bağlayan tek şey evlatları. Siz neden muhatap oluyorsunuz? Eşiniz bu duruma nasıl müsamaha gösteriyor? Sorular sorular... Bence sizde de var bir şeyler. Eğer yoksa da tasalanmayın. Şeceresine kadar çıkarır mahkeme. Kimsenin gizlisi saklısı kumpası kalmaz
Ayneenn,biraz dertlesme için açtım başlığı biraz da dediğim gibi süreç nasıl bisey anlayamadım belki yasayan vardır diye yazdim. Sinek küçük ama mide bulandırır hesabı herşey ortaya çıkar ama 2 yıldır bu kadının sorunları ile uğraşmak yoruyor insaniHer eski eş - yeni eş konusuna musakka yazılıyor valla dikkatim dağılıyor konuya odaklanamıyorum
Konuya geleyim yani bir hata edip bulaşmışsın konu sahibesş başa gelen çekilirSanırım sen de dertleşmek için konu açmışsın zaten. memlekette manyak çok valla bulaşınca belayı alıyorsun.
Bu arada musakka nerde, niye gelmiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?