Eşimin şirret eski eşi

Şikayete sebep olacak nasil bir mesaj attiniz o zaman?
Yukarıda da belirttim, hatta farklı bir örnekte vereyim, attığı mesajda "bi erkek seviyorum demiyorsa yatakta bazı şeyler yapmıyorsa sevgisine inanma.." yazdı ve devaminda kendi yatak odasıyla ilgili bazı şeyler yazdi.. cevap vermedim,sonra kalkıp eşime mesaj atmış "allahtan belanı bulmuşsun,bana yatak odasina kadar soru soran biriyle evleneceksin" yazmış.. bu konuşma telefonla sözel olsa tamam yalan söyle geç,ama yazışma ile konustuk. Bunun üzerine "sen nasıl bi ruh hastasısın,yalanmayı sevgi diye anlatıp kalkıp böyle bir mesaj atmışsın" yazdım.. bunun gibi tüm konusma

Burda esim benimle tek basina isteyip evlendi diye anlatmisim sanki ben de istedim

Biz evlenince çocuğu hemen getirdi bize bıraktı o yaz,1 ay kaldı esimin kızı, aramız cok çok iyiydi. Zaten öğretmenim,çocukları genel olarak severim esimin kızı da Allah var cookk iyi bir çocuk,onunla alakalı sorun yok ama artik kadından o kadar bıktım ki şu an evliliğimi sorgular hale geldim

E bisey cikmaz bu tur mesajlardan. Ama hata ustune hata yapmışsın.

Evet bisey çıkmıyor aslında,takipsizlik verildi üzerine itiraz kesin olarak reddedildi ama bugün yine uyaptan bakayım dedim ceza iddianamesi hazırlanmış,nasıl bir isleyistir anlamadim

Evlilikleri neden bitmiş şimdi belli oldu
Allah size sabır versin

Keşke hiç muhatap olmasaydınız. Amabir şey çıkacağını sanmıyorum.
Zaten bin pişman oldum muhattap olduğuma... 7 yıl olmuş ayrilali,arada bir kız çocuğu var ömür boyu iletişim zaten olacak diye dusundum ama yok ne kadar iyi niyetle iletişim kurmuş olsamda benim de tahammülün aştığı zamanlar oldu

Evlilikleri neden bitmiş şimdi belli oldu
Allah size sabır versin
Amiin inşallah sağolun.. Benim çocuğum yok anne degilim,ama kadın çocuğu getirip kedi yavrusu gibi bırakıp gittiğinde şok olmustum. çocuk küçükken ayrılmışlar,eşimle cook uzak mesafese yaşadıkları için tatilden tatile görmüş çocuğu ve son 1 2 yıldır baba kavrami oluşmuş çocukta,öncesinde küçükmüş,eşimle bile yalniz kalmamış çocuğu biz evlenince hırsıyla bıraktı gitti.. Benim çocuğum olsa hic tanımadığım bir kadinin yanina asla birakamazdim,yaninda babası da olsa

Allah sabır versin, bizde de var bir eski eş ama ben bu zamana kadar hiç muhatap olmadım.

Baska ceza davaniz var mi? Yoksa bu isten bisey cikmaz. Yinede avukatla konusun , yanlis hatirlamiyosam memurdunuz, sıkıntı çıkmasın. Bundan sonra 2.kez hakaret ederseniz ve sikayetci olursa sıkıntı yaşarsınız.
Kim ne derse desin eger cocugunuz yoksa cocuklu adamla evlenmeyin kızlar. Arada belki normal 1-2 kisi vardır, tenzih ediyorum onlari.

Hayır yok,hayatım da hiç şikayet,dava gibi konularım olmadi bu yüzden süreçte acemice ilerledim sanırım,pazartesi ilk isim avukata gitmek olacak zaten.Buarada evet öğretmenim.

Hayır yok,hayatım da hiç şikayet,dava gibi konularım olmadi bu yüzden süreçte acemice ilerledim sanırım,pazartesi ilk isim avukata gitmek olacak zaten.Buarada evet öğretmenim.

Bisey cikmaz bu isten. Muhatap olmayin kadinla bidaha. Hatta size israrla yazarsa engellemnize ragmen baska numaradan ulaşırsa siz sikayetci olun. Ne diyeyim Allah yardimciniz olsun

Bisey cikmaz bu isten. Muhatap olmayin kadinla bidaha. Hatta size israrla yazarsa engellemnize ragmen baska numaradan ulaşırsa siz sikayetci olun. Ne diyeyim Allah yardimciniz olsun
Yok artik yazmıyor şikayet hukuki boyuta geçtiği icin,eşime yazıyor beni kışkırtmak için o kadar. Basta takipsizlik bana da tebliğ edilmiş olsaydı itiraz ederdim aslında,sürekli uyaptan takip ediyordum

Valla inanın çok alttan aldim,nasıl olsa nisanlanmamizi kabul edecek, şimdi eski eşime öfkesinden bana çatıyor dedim ama yok ben de insanım bazen kaldıramadım inanin

Ortak çocukları olanlar eşiniz ve eski eşi. Sizin henüz evlilik dahi gerçekleşmemişken; gecenin 2'sinde kadınla sosyal medyadan iletişim kurmanızın, ortak çocuklarıyla hiçbir ilgisi yok.

2 tarafta hakaret ettiyse; mahkeme, 2 tarafa da ceza verir zaten.

Insanlar cok tuhaf ya.
Esiniz ne diyor bu duruma?
Esim rahat biridir,merak etme bisey cikmicak diyor ama beni rahatsız eden şey böyle bir süreci bile yaşamış olmak,şimdi bu dava bitecek baska bisey bulacak bu kadin, sonuçta arada çocuk var ve ömür boyu iletisim kurmak zorunda.
Mesela esime de ziynet davası açtı,boşanalı 7 yıl olmuş,o zaman maddi manevi tazminat davasi acmis hak edememiş ama biz evlenince ziynet davası cıktı.. yani sürekli davalarla uğraşıyoruz,bu da beni huzursuz ediyor yoksa dava sonucundan korkmuyorum

Burada yeni eşe ikide bir "bnm çocuğuma eşşek gibi bakacaksn" diyen eski eş kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…