Eşimin şirret eski eşi

Vpn si açık kalmış kapatırsa gelebilirmiş ancak

Evli olmadığınız dönemde; adamın eski eşiyle, birbirinizde nasıl ve neden telefon numaralarınız vardı ?

Kadınla ilk iletişimi siz mi kurdunuz ?

2.evlilik olunca insan riske atmak istemiyor,o yüzden cevap vermiştim çocuk için de olsa iletişimleri nasıl eşimle barışmayı düşünmüş mü falan.. ama evlerden ırak biriymiş,davadan bisey cikmaz ama insanın canını sıkıyor yine de.

Evli olmadığınız dönemde; adamın eski eşiyle, birbirinizde nasıl ve neden telefon numaralarınız vardı ?

Kadınla ilk iletişimi siz mi kurdunuz ?
Ilk iletişim sosyal medya,instagram üzerinden. Eşime kızdığım bi gün(o zaman nişanıydık tabi)kadinin hesabina arkadaşlık isteği attim ama anında çektim,gece 2 falan.. kadında uyumuyormuş zaten hemen mesaj attı,ordan iletişim başladı telefon numarasını verdi,eşimle biz görüşürken de sevgili olarak görüştüklerini iddia etti falan derken öyle konusmustuk,tabi bu da yalanmış

Siz bunları yaparken; eski eş neden "şirret" oldu ?

Eşiniz, bu olayların tamamını ve ne zaman olduklarını biliyor mu ?

Yalan söyleyip iftira atan biri sizce normal mi? Eğlendiğimizi öğrenir öğrenmez kayınpederimi arayıp "onlara asla huzur vermicem" diye tehditler etti.. Evet söylediğim seyler var kadina,damarıma bastığı için fakat iddialarının en az yarısı yalan,söylemediğim seyler... esimin attığı mesajları dahi benim attığımi iddia etmiş.

Ha elbette rahatsız olup şikayet etme hakkı var,karşılıklı olarak.. ancak evlenmesek şikayet etmeyecek olup evlendikten sonra en az 7 8 ay önceki konuları şikayet konusu etmekteki amaçta belli

Esimin ilk esi bana da sarmisti, numara değiştirsem yine buluyordu, bir de mesleğimden ötürü yillardir degistirmedigim ikinci bir numaram var ona bile arada sirada mesaj atar, engellerim baska numaradan atar arada bir sikayet etmeyi dusundum ama bosverdim, hic cevapta yazmadim, cunku neden yazayim? Neden onun seviyesine ineyim de küfür edeyim?
Sizin yanlisiniz bu olmuş. Şirretlik tek tarafli olmamis.

O hakaret etti
Siz de hakarete karşılık mo verdiniz ?

Ceza almazsınız
Zaten alsanız bile bunlar uzlaşmaya tabi suç olduğu için hapse girmezsiniz korkmayın.
İyi bir avukat bulun ve onun yazdıkları için asıl siz şikayetçi olun.

Bu arada kızıyla aranız nasıl ?
Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz ?
Eğer düşünürseniz kızdan dolayı bu kadınla kopmayacak bağınız olacak bunları düşündünüz mü ?

Sizin durumunuz tencere kapak olmuş. Kocanız kaos çıkaran kadınları beğeniyormuş demekki.

Bir şey çıkmaz davadan.

Buradaki olay, sizin olaydan oldukça farklı.

Konu sahibi adamla sevgiliyken, adamın eski eşine sosyal medyadan arkadaşlık isteği göndermiş, birbirlerine telefon numaralarını vermişler.

Adam da bu saçmalıkta benim ne işim var dememiş.

Ay daha neler!

Reactions: Cac
Keşke biraz daha anlayıp yorum yapmayı deneseniz..kadının nasil biri olduğunu anladıktan sonra kaç kez numaramı degistirdim yine ulaştı kadın,upcall diye bir uygulama varmış sayesinde öğrendim,ordan numaramı bulup

Küfür etmiş iftira atmış olsam şirret kelimenizi hak etmiş olabilirdim ama tam tersini yasadim malesef.

Kadına ilk ulaşan sizsiniz. Bu sizi nasıl biri yapıyor ?

Aslinda bu yanlis. Kadinin ne dusundugunden sizene ki, isterse halâ deli divane seviyor olsun sonucta adam sizinle evli.
Ben böyle dusundum yani.
Esim de ondan bosandi, beni istedi benimle evlendi sonuc olarak, karsi tarafin dusuncesinin ne onemi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…