- 23 Ocak 2016
- 35.107
- 51.061
- 598
Vpn si açık kalmış kapatırsa gelebilirmiş ancakHer eski eş - yeni eş konusuna musakka yazılıyor valla dikkatim dağılıyor konuya odaklanamıyorum
Konuya geleyim yani bir hata edip bulaşmışsın konu sahibesş başa gelen çekilirSanırım sen de dertleşmek için konu açmışsın zaten. memlekette manyak çok valla bulaşınca belayı alıyorsun.
Bu arada musakka nerde, niye gelmiyormuş?
Basta iletisim kurdugumda nasıl olsa çocukları var ömür boyu iletisimiz olacak çocuk icin diye dusundum,hep iyi niyetle yaklaştım ama karşımdaki insandan kabul edilemeyeck seyler görünce artık benim de tahammül sınırlarım aştı.yoksa kesinlikle en güzeli boyke insanlarla hicbir sekilde muhattap olmamakmis
Zaten evlilik öncesi iletisim hep,benden kaynaklı olanlari da söylüyorum zatenevet mahkemede hepsinij çıkacağına eminim ama dediğim gibi süreç cok garip geldi,takipsizlik cıkmış,ona itiraz etmisler o reddedilmiş kesin olarak ama bir baktım bugün ceza dosyası görünüyor
2.evlilik olunca insan riske atmak istemiyor,o yüzden cevap vermiştim çocuk için de olsa iletişimleri nasıl eşimle barışmayı düşünmüş mü falan.. ama evlerden ırak biriymiş,davadan bisey cikmaz ama insanın canını sıkıyor yine de.Bende eşimin eski eşiyle bir kaç kez iletişim kurdum.
Aramızda büyük büyük kavgalar olmadı ama kendi yazdiklarini silip cemos bana kaba konuştu diye doldurmuslugu var
Hiç muhattap olmamak en iyisi ama kadınlık içgüdüsü mü merak mı aksiyon arayisimi neyse bı şekilde cevap veriliyor yani
Ben davadan bişey çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben artık cevap vermem zaten çok yıllardır yazmıyor çok şükür siz de uzak durun bosverin eski eskide kalmış sonuçta.
Ilk iletişim sosyal medya,instagram üzerinden. Eşime kızdığım bi gün(o zaman nişanıydık tabi)kadinin hesabina arkadaşlık isteği attim ama anında çektim,gece 2 falan.. kadında uyumuyormuş zaten hemen mesaj attı,ordan iletişim başladı telefon numarasını verdi,eşimle biz görüşürken de sevgili olarak görüştüklerini iddia etti falan derken öyle konusmustuk,tabi bu da yalanmışEvli olmadığınız dönemde; adamın eski eşiyle, birbirinizde nasıl ve neden telefon numaralarınız vardı ?
Kadınla ilk iletişimi siz mi kurdunuz ?
Ilk iletişim sosyal medya,instagram üzerinden. Eşime kızdığım bi gün(o zaman nişanıydık tabi)kadinin hesabina arkadaşlık isteği attim ama anında çektim,gece 2 falan.. kadında uyumuyormuş zaten hemen mesaj attı,ordan iletişim başladı telefon numarasını verdi,eşimle biz görüşürken de sevgili olarak görüştüklerini iddia etti falan derken öyle konusmustuk,tabi bu da yalanmış
Yalan söyleyip iftira atan biri sizce normal mi? Eğlendiğimizi öğrenir öğrenmez kayınpederimi arayıp "onlara asla huzur vermicem" diye tehditler etti.. Evet söylediğim seyler var kadina,damarıma bastığı için fakat iddialarının en az yarısı yalan,söylemediğim seyler... esimin attığı mesajları dahi benim attığımi iddia etmiş.Siz bunları yaparken; eski eş neden "şirret" oldu ?
Eşiniz, bu olayların tamamını ve ne zaman olduklarını biliyor mu ?
Eşim tabiki de biliyorSiz bunları yaparken; eski eş neden "şirret" oldu ?
Ha elbette rahatsız olup şikayet etme hakkı var,karşılıklı olarak.. ancak evlenmesek şikayet etmeyecek olup evlendikten sonra en az 7 8 ay önceki konuları şikayet konusu etmekteki amaçta belliSiz bunları yaparken; eski eş neden "şirret" oldu ?
Nişanlılık doneminde kurulan bi iletisimdi,kendisinin sorunlu biri olduğunu fark ettigimde zaten iletisim kurmadım evliliğim süresince de ama evlendikten sonra eski mesajları kullanarak şikayet etti. Normalde şikayet ettiği tarih baz alınırsa 6 aydan önce konuşmalar,bildigim kadariyla hakaret suçlarında 6 ay icinde açılmazsa zaten acılamıyor ama kadın takmis bir kere
Sidik yarısı demeyelim ama söyle söyleyeyim mesela bana "sirius benim cirkin versiyonuma benziyorsun" yazmıştı,ben de " guzel olabilirsin ama beyin olmadiktan sonra bi anlamı yok" yazdım ama kendi yazdığını silmiş benimkini hakaret olarak eklemiş dosyaya,tüm konuşmalar böyle kısacası.
Esimin ilk esi bana da sarmisti, numara değiştirsem yine buluyordu, bir de mesleğimden ötürü yillardir degistirmedigim ikinci bir numaram var ona bile arada sirada mesaj atar, engellerim baska numaradan atararada bir sikayet etmeyi dusundum ama bosverdim, hic cevapta yazmadim, cunku neden yazayim? Neden onun seviyesine ineyim de küfür edeyim?
Sizin yanlisiniz bu olmuş. Şirretlik tek tarafli olmamis.
Ay daha neler!Burada sizin olayın tam tersi yaşanmış.Konu sahibi adamla sevgiliyken, adamın eski eşine sosyal medyadan arkadaşlık isteği göndermiş, birbirlerine telefon numaralarını vermişler.
Adam da bu saçmalıkta benim ne işim var dememiş.
Keşke biraz daha anlayıp yorum yapmayı deneseniz..kadının nasil biri olduğunu anladıktan sonra kaç kez numaramı degistirdim yine ulaştı kadın,upcall diye bir uygulama varmış sayesinde öğrendim,ordan numaramı bulupBurada sizin olayın tam tersi yaşanmış.Konu sahibi adamla sevgiliyken, adamın eski eşine sosyal medyadan arkadaşlık isteği göndermiş, birbirlerine telefon numaralarını vermişler.
Adam da bu saçmalıkta benim ne işim var dememiş.
Küfür etmiş iftira atmış olsam şirret kelimenizi hak etmiş olabilirdim ama tam tersini yasadim malesef.Esimin ilk esi bana da sarmisti, numara değiştirsem yine buluyordu, bir de mesleğimden ötürü yillardir degistirmedigim ikinci bir numaram var ona bile arada sirada mesaj atar, engellerim baska numaradan atararada bir sikayet etmeyi dusundum ama bosverdim, hic cevapta yazmadim, cunku neden yazayim? Neden onun seviyesine ineyim de küfür edeyim?
Sizin yanlisiniz bu olmuş. Şirretlik tek tarafli olmamis.
Keşke biraz daha anlayıp yorum yapmayı deneseniz..kadının nasil biri olduğunu anladıktan sonra kaç kez numaramı degistirdim yine ulaştı kadın,upcall diye bir uygulama varmış sayesinde öğrendim,ordan numaramı bulup
Size göre şirret mi??Kadına ilk ulaşan sizsiniz. Bu sizi nasıl biri yapıyor ?
Şikayete sebep olacak nasil bir mesaj attiniz o zaman?Küfür etmiş iftira atmış olsam şirret kelimenizi hak etmiş olabilirdim ama tam tersini yasadim malesef.
Aslinda bu yanlis. Kadinin ne dusundugunden sizene ki, isterse halâ deli divane seviyor olsun sonucta adam sizinle evli.2.evlilik olunca insan riske atmak istemiyor,o yüzden cevap vermiştim çocuk için de olsa iletişimleri nasıl eşimle barışmayı düşünmüş mü falan.. ama evlerden ırak biriymiş,davadan bisey cikmaz ama insanın canını sıkıyor yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?