• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin soğuk yapısı

Umutsuz ev kadini

Hejarimin ve ahmedimin annesi eminimin sultaniyim.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
48
33
3
38
Meraba kendi dunyamin yüzünü gormedgm güzel insanları benim bı sorum olacak benim eşim beni canindan çok sevdiğini hep söyler biliyorum da sevdgni ama 13 yıllık evliliğimiz var adam kendi goreneklerinden yola çıkıp bana soğuk sevgisini hiç belli etmez ben kusunce kizincada hayatım seni canımdan çok seviyorum diyo ben anlamıyorum sözde seviyo göstermeye gelince elimde diil gösteremiyorum ne olur kızma diyo bende bilmiyorum artık

Yani güzel dostlarım bazen artık bende ona olan sevgimden şüpheye düşüyorum yani sorsan benim için ölür öyle diyo ama iş göstermeye gelince sıfır :KK43::sinirli:

Benim eşimde oyledir. Gosteremıyor sevgısını. 2de bır vıc vıc seni seviyorum oluyorum dıyemem kı dıyo. Sen kadınsın sana yakışıyor ama bakışmaz dıye. Bırde yapısındann galıba dışardakiler onu çok sert olarak biliyor. Ama ben benı sevdiğini bilirim. O yuzden artık alıştım aramıyorum. Oyle çiçeği felan ozel gunde alır anca. Daha suprız yaptıgını hıc gormedim. ;)

Benim eşimde oyledir. Gosteremıyor sevgısını. 2de bır vıc vıc seni seviyorum oluyorum dıyemem kı dıyo. Sen kadınsın sana yakışıyor ama bakışmaz dıye. Bırde yapısındann galıba dışardakiler onu çok sert olarak biliyor. Ama ben benı sevdiğini bilirim. O yuzden artık alıştım aramıyorum. Oyle çiçeği felan ozel gunde alır anca. Daha suprız yaptıgını hıc gormedim. :KK66:
İnan güzel arkadaşım ben hediye falan di ottu bocekti hiç istemedim sadece biraz sıcak davran sevgini göster diyorum o ise hayatım ben senin için canımı veririm ama valla huyum bu degistiremiyorum eee madem benim için canını verirsin o zaman canin sana kalsın huyunu değiştir yemin ederim 13 yıldır böyle en son dün gece dedim ya ben ya bu soğuk yapın yeter ben dünya malı istemiyorum sevgi merhamet şefkat başkasında gözüm yok

İnan güzel arkadaşım ben hediye falan di ottu bocekti hiç istemedim sadece biraz sıcak davran sevgini göster diyorum o ise hayatım ben senin için canımı veririm ama valla huyum bu degistiremiyorum eee madem benim için canını verirsin o zaman canin sana kalsın huyunu değiştir yemin ederim 13 yıldır böyle en son dün gece dedim ya ben ya bu soğuk yapın yeter ben dünya malı istemiyorum sevgi merhamet şefkat başkasında gözüm yok
Ama oda onun yapısı degıştıremezsin ki sadece torpuleyebilirsin. ;) sen biraz sırnaşsan mesela yıne mı aynı?

Ama oda onun yapısı degıştıremezsin ki sadece torpuleyebilirsin. :KK66: sen biraz sırnaşsan mesela yıne mı aynı?
Ah bacim ah daha naapcam valla soğuk bı halt bilmez aptal bı kadın diilim herşeyi yaptım ve artık birikti gerçekten birikti inan aklına gelebilecek herşeyi yaptım seviyo biliyorum ama soğuk buz gibi ya ben cıvıl cıvıl bı kadınım o ise eve gelir kapıdan içeri ilk adım aşkım seni çok seviyorum sonra kumanda NTV spor sonra derin bı sessizlik

Back
X