kendimiz ödedik öylede düşünerek başlamştık.ama ailenn eşimn üstüne çektiği kredi borçalrndan haberim yoktu.biz ödicez dediler dedi eşim ama halada biz ödüyrz.eşim evinn kirasını ödemeyi bırakın bir fatura dahi ödemiyoken o borçları ödemiş.dekontları sonra buldum cüzdanndaBirincisi zaten evlilik borcunuzu kendiniz ödemeniz gerekiyor.
O konuda aileye neden yardım etmiyor siteminde bulunmanız saçma olur.
Geri kalan kısmı için mesafe mesafe mesafe.
Eşinizde durumun farkındaysa kimseye kuruş vermeyin.
Yoksa içinden çıkamazsınız.
altınları vemedik ama parnn hepsini aldılaryardım etmemelerini anlarım da altınlarını neden verdin onu anlamadım?
benimkide gitmeyince surat yapıyo arıyo sessiz sessiz konusuyo sanki gitmedigimiz icin üzülmüş gibi.aylarca onlardan arayıpda bir kuruş istemedim kiracıyım evlenrken 20 bin tl kredi çektik benim üstüme.eşimn üstüne araç kredi vardı kredi çıkmadı ona.ev kirası kredi elde nakit kalmayınca sonuna kadar kullnılan kredi kartları sağa sola olan borçlar eld avuçta ne varsa gitti birde başka borçalr çıktı.eşim bir ay evde durdu işsiz ailesi ne aradı ne sordu.ama şuan eşimin maddi imkanı olsa eminm defalarca ararlar.ben parada değilim çok şükü halimize ama o süreçte o kdr yoruldumki şuan da eşşek gibi çalışyrm yıllık izin bile kullanmadım izin paramı aldım ama hala benim pazar tatilime göz dilmiş kaynanam oraya gitmediğim için küsüyo
benimki aramıyoda başlarda arıyordum telefonda bana kin kusmaya başlayınca daha aramıyorum.herkesi arar bana gelince hep bi bahanesi vardır.evine gitsek hiç bir zman yemek olmaz bütün gün yan gelir yatarbenimkide gitmeyince surat yapıyo arıyo sessiz sessiz konusuyo sanki gitmedigimiz icin üzülmüş gibi.
Vermeseydin ozaman. Veripte niye aglanir onuda anlamam.selam kızlar
20 aylık evliyim.bırakın evililik borcunu fazlasıyla ödemeyi birde eşimin bekarlıktan ailesiyle beraber biriktirdiği borçları ödedim halada ödüyrum.takılarımdan bile alıp düğün salonu parasını bile vermeyip cebe atan eşimin erkek kardeşleri düğünde 5 kuruş faydası olmayıp takılardan alan kaynanam sorumsuz kp canımı yakmaktan zevk aldılar sanki.maddi birşey istememiştim ama bende onlara vermeye söz vememiştim.gelin beni isteyinm herşey bizden ailmele ben öderiz gibi bişey oldu bizimkisi.tabiri caizsse anamı ağlattılar derler ya onun gibi bir hissiyattayım.evlilğinde bu durumlarda olanlar var mı ?
selam kızlar
20 aylık evliyim.bırakın evililik borcunu fazlasıyla ödemeyi birde eşimin bekarlıktan ailesiyle beraber biriktirdiği borçları ödedim halada ödüyrum.takılarımdan bile alıp düğün salonu parasını bile vermeyip cebe atan eşimin erkek kardeşleri düğünde 5 kuruş faydası olmayıp takılardan alan kaynanam sorumsuz kp canımı yakmaktan zevk aldılar sanki.maddi birşey istememiştim ama bende onlara vermeye söz vememiştim.gelin beni isteyinm herşey bizden ailmele ben öderiz gibi bişey oldu bizimkisi.tabiri caizsse anamı ağlattılar derler ya onun gibi bir hissiyattayım.evlilğinde bu durumlarda olanlar var mı ?
ağlamıyorum.kimseyede cebimden çıkarığ al demedim.ama eşimle ortak ödememiz gereken ne varsa sadece bana kalınca eşşek gibi ödedim.ortak derkende ben yatak odasını peşin almştım onun dışındada almam gerekneı fazlasıyla aldım.evnize icra maaşınıza haciz edilsin istermsnz bunların olaması için bir yerlerden bulup ödedim.çevrem çok geniş heryerde kredim var çok şükür ama alıp geri ödemek zorundayım mecburen heryere borçlandım.ben ailemden en önce paran varsa mecburi ihtiyaçları karşılamayı öğrendim.en önce faturalar borçlar ödenir kalırsa diğerleri yapılır.ama bunlar herkese borçlanıp çarşı pazar gezmeyi tercih ediyolar.Vermeseydin ozaman. Veripte niye aglanir onuda anlamam.
evet siz biraz daha iyiymşssnz :) umarım o durumuada gelirim zamanlasizleri cokkkkk iyi anlıyorum
hayat bir noktadan sonra dönüyor
ben cok isyan ettim benimki sizinkilerden biraz farklı
eşim borcları kendi yaptı kendi ödüyor ben hiç calısmadım simdi 1 yıl olucak işe girdm
biraz daha rahatladık bende kredi cektim araba aldım onu ödüyorm hep senmi yapacan al dedim
en azından rahatca gezip cocugumu kimseye muhtac etmeden büyüttüyorm
kendinin borcunn bitmesine 1 yıl kaldı 600 tl ödüyor onuda bitince alıp ben hesaba atacam o bize zamanında yedirmediklerini alıp yiyecegm evladımla
cok cektim kızlar ama inanaın simdi b,n sükür bu günüme cok agladım sinir krizleri geçirdm daha iyiyim
allah sizede yardım etsin yol göstersin rabbim su cuma günü
basa gelince içinden cıkmak zor buda bir maddi sınav öyle düşünün
saglıkla sınamasın
zorluklardan uzak durup oğlunu evlendirmekten anladığı tek şey takılar olan biri benim kaynanam .takılarda zaten benim ailemden gelenlerdi ona bile göz dikti gurusuzcacanım maalesef böyle şeyler yaşanıyor, kiminin ailesi her şeyi önüne seriyor kimininki kendini kurtarma derdine düşüyor.
bizde eşimle her şeyi ikimiz yaptık neyseki benim eşimin maaşı iyi. düğün salonunun parasını kayınpeder ödeyecek diye biliyodum ben ki bize yemekli salon tutun demişti kayınpeder ben pahalı olur diye istemedim. düğün günü takılar takıldı kayınvalide geldi düğün salonu için para istedi. ben yemekli tutsaydım salonu, ne olacaktı?? neyse salonda çıkardım verdim o konuyu da bir daha açmadım ama altınlarımı alır diye saydım keseye koydum kayınvalideye verdim, tatil dönüşü geri aldım. içinden alsaydı gerçekten sorun çıkarırdım.
sen eşinle aranı bozma zaten bu olaylar insanı yıpratıyor. hiçbir şey anlamıyorsun. mesafeni koy, her şeyini anlatma. gidince samimi olmana gerek yok. suratsız gelin ol, kötü gelin ol ama kocanla aran iyi olsun gerisi boş
Tek kurus beklemedim. Canim sikilmadi.selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?