buna rağmen kaçıncı çocuğunuz? canım benim hadi birbirinizi düşünmüyosunuz neden hala çocuk yapmaya devam ediyorsunuz? özür dilerim belki haddim değil ama ilk önce düşündüğüm bu oldu yani.. evde sucuk var sadece diyosun çocuklarım var diyosun bir de hamileyim diyosun yani..Bana akıl verin lütfen çok yoruldum ve bunaldım tahammülüm kalmadı eşim çok sorumsuz evle hiç ilgilenmiyor çalışmıyor ilgilendigi tek şey bilgisayar başka birşey yok eve bakmıyor birşey almıyor zaten ev bizim degil kayınvalidenin evinde kalıyoruz o kızında kalıyor günlerdir evde yicek birsey yok almiyor gidiyor bi ekmek alıyor birde şu markette 3 4 liraya satılan kutuda dogranmış sucuktan aliyor ben hamileyim içim şişti artık aynı şeyi yemekten sabah akşam yaglı ekmek sucuk cay dün gece bana karnım açıktı ne yicez diyor bende bende açım ne yicez bilmiyorum dedim ee olan şeyi yicez ne yicez dedi neymiş olan dedim sbah akşam sucuk yemekten bıktım dedim zaten kokusu bile midemi bulandırıyor artık o da bana S***** G** (Defol) madem dedi bıktıysan dedi oturdum hüngür hüngür agladım hem birşey almıyor hergün çocuklarımla aynı şeyi yiyoruz ancak benim annem gelirse poşet poşet mazeme taşırsa evde birşeyler oluyor yada gönderirse adamın eline para geçsede gidip yemeklik alma aliskanlıgı yok bi pazara gidip meyve sebze almıyor bugüne kadar çocuklarıma tek bir kıyafet bile almadı herşeyi kendi annem aldı alcak bir kaç paket bez ve mama vardır aldıgı başkada yok kayınvalidemde aynı zaten oda torunlarına hiç birşey yapmadı tek derdi oglu ve para sadece agzından para lafı çıkıyor ya ben ne yapacagım bilmiyorum artık çok sogudum eşimden bıktım sorumsuzlugundan tek bildigi evde oturmak bilgisayar oynamak bana karışmak evde bile her yaptıgim gözüne batıyor herşeye karısıyor bilgisayardan oyun oynuyor oyun oldumu ona para buluyor yatırıyor ama bize yok bişey dedik mi tek zevk aldigım bir oyun var ona bali karısma diyor diger adamlar gbi dışarlarda karı kız peşinde gezmiyorum onla bunla olmuyorum diyor kahveye bile gitmiyorum diyor ama sanki evde hiç birşey yapmıyormuş gibi bilgisayarda ne işleer çeviriyor ben ne yapmalıyimuzun oldu kusura bakmayın daha anlatamadıgım cok şey var.
Çocuk zaten istemiyordum korunurken hamile kaldim ama aldıramadım da mecbur kaldimbuna rağmen kaçıncı çocuğunuz? canım benim hadi birbirinizi düşünmüyosunuz neden hala çocuk yapmaya devam ediyorsunuz? özür dilerim belki haddim değil ama ilk önce düşündüğüm bu oldu yani.. evde sucuk var sadece diyosun çocuklarım var diyosun bir de hamileyim diyosun yani..önce çocuk yapmaktan vazgeçin gerisi düzelir bence :S
Çalışmıyor işte lafta iş bakıyor ama bulamıyor eline para geçsede almiyor dogru düzgun birşey bu hamileliyim beni çok kötü yaptı çok zorluklar çekiyorum ama o hiç anlamıyor beniAnlamyrm canm esin nasl birsiya sen hamilesin calsmasi lazm cock gbi evde oyun oynuyor ya ALLAH yardımcn olsun gercektn zor sen hamilesin tek sucuklu cocgnu nasl beslcksn ya
Allah yardımcın olsun canım benim, yani hayatta her şey imkanlar dahilinde... Çocuğuna bakamayan adamdan kimseye hayır gelmez..Çocuk zaten istemiyordum korunurken hamile kaldim ama aldıramadım da mecbur kaldim
Amin evet gelmiyor zaten hiç bir hayırAllah yardımcın olsun canım benim, yani hayatta her şey imkanlar dahilinde... Çocuğuna bakamayan adamdan kimseye hayır gelmez..
bebeğini düşün elinden geldiğince ailenden yardım iste çekinme bence onlar senin ailen.. stres sıkıntı etkiler çok zaten biliyorsun hamilelik süreci zor..Amin evet gelmiyor zaten hiç bir hayır
Gercektn zor canm gercektn is bulmayan adamdan hayr gelmez ya gercektn dogru ya keske evlenmeseydn adamla annenlerle yasasana brak o adamıÇalışmıyor işte lafta iş bakıyor ama bulamıyor eline para geçsede almiyor dogru düzgun birşey bu hamileliyim beni çok kötü yaptı çok zorluklar çekiyorum ama o hiç anlamıyor beni
Annemle babam ayri babamla konuşmuyoruz tek destekcim annem zatenbebeğini düşün elinden geldiğince ailenden yardım iste çekinme bence onlar senin ailen.. stres sıkıntı etkiler çok zaten biliyorsun hamilelik süreci zor..
Annem yarďımcı oluyor zaten o olmasa napardım bilmiyorum annem kadin halinle sabahtan akşama kadar fabrikada çalışıp akşam ordan çıkıp 12 ye kadar hamur imalatanede çalışıyor ama kocam erkek oldugu halde tık yokGercektn zor canm gercektn is bulmayan adamdan hayr gelmez ya gercektn dogru ya keske evlenmeseydn adamla annenlerle yasasana brak o adamı
Canım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.ama kusura bakma söylemek zorundayım.seninde hataların var.sucuk zaten zararlı birşey hamilelikte.veee kaçıncı çocuğun bilmiyorum.sabah akşam oturup sucuk yemeniz eşinin sorumsuzluğu falan bunlar çok kötü şeyler. Eşinin psikolojisi bozuk çok net belli.yapacagin tek şey var.bu evlilikten hayır gelmez annene gideceksin ve çocuklarının daha fazla yipranmasina kendine yapılan bu davranışlara küfürlere maruz kalmayacaksın.tabi bunu yaparsan.Bana akıl verin lütfen çok yoruldum ve bunaldım tahammülüm kalmadı eşim çok sorumsuz evle hiç ilgilenmiyor çalışmıyor ilgilendigi tek şey bilgisayar başka birşey yok eve bakmıyor birşey almıyor zaten ev bizim degil kayınvalidenin evinde kalıyoruz o kızında kalıyor günlerdir evde yicek birsey yok almiyor gidiyor bi ekmek alıyor birde şu markette 3 4 liraya satılan kutuda dogranmış sucuktan aliyor ben hamileyim içim şişti artık aynı şeyi yemekten sabah akşam yaglı ekmek sucuk cay dün gece bana karnım açıktı ne yicez diyor bende bende açım ne yicez bilmiyorum dedim ee olan şeyi yicez ne yicez dedi neymiş olan dedim sbah akşam sucuk yemekten bıktım dedim zaten kokusu bile midemi bulandırıyor artık o da bana S***** G** (Defol) madem dedi bıktıysan dedi oturdum hüngür hüngür agladım hem birşey almıyor hergün çocuklarımla aynı şeyi yiyoruz ancak benim annem gelirse poşet poşet mazeme taşırsa evde birşeyler oluyor yada gönderirse adamın eline para geçsede gidip yemeklik alma aliskanlıgı yok bi pazara gidip meyve sebze almıyor bugüne kadar çocuklarıma tek bir kıyafet bile almadı herşeyi kendi annem aldı alcak bir kaç paket bez ve mama vardır aldıgı başkada yok kayınvalidemde aynı zaten oda torunlarına hiç birşey yapmadı tek derdi oglu ve para sadece agzından para lafı çıkıyor ya ben ne yapacagım bilmiyorum artık çok sogudum eşimden bıktım sorumsuzlugundan tek bildigi evde oturmak bilgisayar oynamak bana karışmak evde bile her yaptıgim gözüne batıyor herşeye karısıyor bilgisayardan oyun oynuyor oyun oldumu ona para buluyor yatırıyor ama bize yok bişey dedik mi tek zevk aldigım bir oyun var ona bali karısma diyor diger adamlar gbi dışarlarda karı kız peşinde gezmiyorum onla bunla olmuyorum diyor kahveye bile gitmiyorum diyor ama sanki evde hiç birşey yapmıyormuş gibi bilgisayarda ne işleer çeviriyor ben ne yapmalıyimuzun oldu kusura bakmayın daha anlatamadıgım cok şey var.
ben olsam evde kocama bakicagima ayrilir annemle yasar hic degilse annemin yemegini yapardim. cocuklar az buyuyunce de annemi calistirmak yerine kendim calisir çocukları anneme emanet ederdim. esinizden hala nasil bir hayir bekliyorsunuz. bilgisayar oyunu dediginiz sey kumar. para yatiriyor sa bu kunardir ve caresi yokAnnem yarďımcı oluyor zaten o olmasa napardım bilmiyorum annem kadin halinle sabahtan akşama kadar fabrikada çalışıp akşam ordan çıkıp 12 ye kadar hamur imalatanede çalışıyor ama kocam erkek oldugu halde tık yok
Sucuk faydalı ama bu öyle gerçek dana sucugu degilki bu marketlerde hazır dilinmiş 3 4 tlye satılanlarda kokusu bile farklı normal sucuk gibi degil ve insanın midesi bulanıyor sabah akşam onu yemekten dediginiz gibi annemin yanına gitmekten başka çarem yok zatenCanım öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.ama kusura bakma söylemek zorundayım.seninde hataların var.sucuk zaten zararlı birşey hamilelikte.veee kaçıncı çocuğun bilmiyorum.sabah akşam oturup sucuk yemeniz eşinin sorumsuzluğu falan bunlar çok kötü şeyler. Eşinin psikolojisi bozuk çok net belli.yapacagin tek şey var.bu evlilikten hayır gelmez annene gideceksin ve çocuklarının daha fazla yipranmasina kendine yapılan bu davranışlara küfürlere maruz kalmayacaksın.tabi bunu yaparsan.
Başka carem yok zaten anneme gidicem annem bakiyor zaten bize burda kalıp onu doyuruyoruz dedigin gibi çocuklarim içinde bu en iyisi olurben olsam evde kocama bakicagima ayrilir annemle yasar hic degilse annemin yemegini yapardim. cocuklar az buyuyunce de annemi calistirmak yerine kendim calisir çocukları anneme emanet ederdim. esinizden hala nasil bir hayir bekliyorsunuz. bilgisayar oyunu dediginiz sey kumar. para yatiriyor sa bu kunardir ve caresi yok
1 dk bile düşünme.git annenin evine ve işine gücüne bak boşan bu adamdan.su an o kadar sinirlendim ki anlatamam.ezdirme daha fazla kendini.buraya yazman da çok iyi oldu....git düşünme.sen sahipsizmisin yaa....Ne zannediyor kendini...!!!!Sucuk faydalı ama bu öyle gerçek dana sucugu degilki bu marketlerde hazır dilinmiş 3 4 tlye satılanlarda kokusu bile farklı normal sucuk gibi degil ve insanın midesi bulanıyor sabah akşam onu yemekten dediginiz gibi annemin yanına gitmekten başka çarem yok zaten
Birde beni düsünün hergün o çocuklara ne yedirecegim diye düsünüyorum gözümün içine bakıyorlar kızım bile yine mi aynı diyor sofrada artik o bile farkinda1 dk bile düşünme.git annenin evine ve işine gücüne bak boşan bu adamdan.su an o kadar sinirlendim ki anlatamam.ezdirme daha fazla kendini.buraya yazman da çok iyi oldu....git düşünme.sen sahipsizmisin yaa....Ne zannediyor kendini...!!!!
Gidecegim ve boşanacagim zaten karısımıyım kölesimi belli degil çok sıkıldım artık kendisinden de çok sogudum boşanicam ve hayatımdaki degişikleri sizlerle paylaşıcam inş güzel olur herşey ama ona boşancam gidiyorum diyemem gizlice gitmem gerek çünkü ben o kelimeyi kullandıgimda yapacaklarıni tahmin edemiyorum benim için zor olucak rahat vermicek biliyorum annemin evine gittigimdeBirde beni düsünün hergün o çocuklara ne yedirecegim diye düsünüyorum gözümün içine bakıyorlar kızım bile yine mi aynı diyor sofrada artik o bile farkinda
Canım sakın korkma aileni arkana al.ve boşanma davasını aç.gerekirse polise şikayet edersin...düzelmez böyle insan.asla fikrini değiştirme.ve dediğin gibi gizlice git eşyaları ı toparla..Gidecegim ve boşanacagim zaten karısımıyım kölesimi belli degil çok sıkıldım artık kendisinden de çok sogudum boşanicam ve hayatımdaki degişikleri sizlerle paylaşıcam inş güzel olur herşey ama ona boşancam gidiyorum diyemem gizlice gitmem gerek çünkü ben o kelimeyi kullandıgimda yapacaklarıni tahmin edemiyorum benim için zor olucak rahat vermicek biliyorum annemin evine gittigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?