Umursamıyorum zaten artık umursancak bir yanı kalmadı bu evliligin doldu taştıArtık umursama...arkanı dön ve düşünmeden git canım...
Evet carsida oturuyorum bende. Aslnda sanayide fln cok erkek eleman aliyolar oraya gitse bulur bu yedek parcacilar fln elemn aliyoanladım sende merkezdesin herhalde
Bu arada evden uzaklastirma alabilirsin evine bakmio siddet vs var diye. Sen annene gidince eve don cagrisida yapabilir bu durumda sni suclu bulur mahkemede. Sen kufur tehdit vs olursa kanit toplamaya calis lazim olur mahkeme durumu olursa sahitte onemliUmursamıyorum zaten artık umursancak bir yanı kalmadı bu evliligin doldu taştı
bende öyle evet eleman arayanlar var ama çalışma hevesi yok kafasına göre iş arıyorEvet carsida oturuyorum bende. Aslnda sanayide fln cok erkek eleman aliyolar oraya gitse bulur bu yedek parcacilar fln elemn aliyo
Kanıt mı toplamalıyım o kolay ses kaydı yaparım zaten her konuşmamız kavga şiddet çocuklara karşı olanlarıda ses kaydı yaparım kendi annesi bir çok olaya şahit ama şahitlik yapmaz tabi ama benim annem kaedesim var bir çok olaya şahit biliyorlarBu arada evden uzaklastirma alabilirsin evine bakmio siddet vs var diye. Sen annene gidince eve don cagrisida yapabilir bu durumda sni suclu bulur mahkemede. Sen kufur tehdit vs olursa kanit toplamaya calis lazim olur mahkeme durumu olursa sahitte onemli
Anne kardes vs degilde arkadas fln 3. Kisiler olursa ii olur. Ses kaydi fln olur en onemlisi sahit. Benmde annem babam ayri deliller ise cok yariyor. Cocuklarin sahitligide cok onemli. Calismasa bile tazminat alirsin hakli oldugun kanitlanirsaKanıt mı toplamalıyım o kolay ses kaydı yaparım zaten her konuşmamız kavga şiddet çocuklara karşı olanlarıda ses kaydı yaparım kendi annesi bir çok olaya şahit ama şahitlik yapmaz tabi ama benim annem kaedesim var bir çok olaya şahit biliyorlar
Anladım inşllah kurtulurum koly bir şekilde ugraşmak istemiyorum hiç birşeyini istemiyorum beni rahat bıraksın yeterAnne kardes vs degilde arkadas fln 3. Kisiler olursa ii olur. Ses kaydi fln olur en onemlisi sahit. Benmde annem babam ayri deliller ise cok yariyor. Cocuklarin sahitligide cok onemli. Calismasa bile tazminat alirsin hakli oldugun kanitlanirsa
Oyle adamlarda salca olur illa. Insallah kurtulursun canm benm Allah yardimcin olsunAnladım inşllah kurtulurum koly bir şekilde ugraşmak istemiyorum hiç birşeyini istemiyorum beni rahat bıraksın yeter
canım öncelikle allah yardımcın olsun diyecek söz yok sen daha iyi bilirsin ne yapacağını.. sanırım gizlice alınan ses kayıtları delil sayılmıyor mahkemede aslında aramızda avukat olanlar vardır onlar daha iyi billir umarım görüp yardımcı olurlaarKanıt mı toplamalıyım o kolay ses kaydı yaparım zaten her konuşmamız kavga şiddet çocuklara karşı olanlarıda ses kaydı yaparım kendi annesi bir çok olaya şahit ama şahitlik yapmaz tabi ama benim annem kaedesim var bir çok olaya şahit biliyorlar
Amin inşallahOyle adamlarda salca olur illa. Insallah kurtulursun canm benm Allah yardimcin olsun
Sagol neden sayılmıyor kicanım öncelikle allah yardımcın olsun diyecek söz yok sen daha iyi bilirsin ne yapacağını.. sanırım gizlice alınan ses kayıtları delil sayılmıyor mahkemede aslında aramızda avukat olanlar vardır onlar daha iyi billir umarım görüp yardımcı olurlaar
valla anım ben hiç bilmiyorum ama böyle bir sey duymuştum sanırım gizlice alındığı için bilen birisi yok mu acabaSagol neden sayılmıyor ki
Biz ses kaydi verdik hakim dinledi ama suan nasildir blmiyorum 3 yil oncesiydivalla anım ben hiç bilmiyorum ama böyle bir sey duymuştum sanırım gizlice alındığı için bilen birisi yok mu acaba
Ben bi araştırım o zamanBiz ses kaydi verdik hakim dinledi ama suan nasildir blmiyorum 3 yil oncesiydi
Taşıdım hayatım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Mune konu yanlış yere açılmış ilgili yere taşınırsa belki daha fazla yardımcı olan olur
Önemli değil ☺Taşıdım hayatım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
Çalışmıyor işte lafta iş bakıyor ama bulamıyor eline para geçsede almiyor dogru düzgun birşey bu hamileliyim beni çok kötü yaptı çok zorluklar çekiyorum ama o hiç anlamıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?