Eşimin sorumsuzlugundan bıktım

Umursamıyorum zaten artık umursancak bir yanı kalmadı bu evliligin doldu taştı
Bu arada evden uzaklastirma alabilirsin evine bakmio siddet vs var diye. Sen annene gidince eve don cagrisida yapabilir bu durumda sni suclu bulur mahkemede. Sen kufur tehdit vs olursa kanit toplamaya calis lazim olur mahkeme durumu olursa sahitte onemli

Kanıt mı toplamalıyım o kolay ses kaydı yaparım zaten her konuşmamız kavga şiddet çocuklara karşı olanlarıda ses kaydı yaparım kendi annesi bir çok olaya şahit ama şahitlik yapmaz tabi ama benim annem kaedesim var bir çok olaya şahit biliyorlar

Anne kardes vs degilde arkadas fln 3. Kisiler olursa ii olur. Ses kaydi fln olur en onemlisi sahit. Benmde annem babam ayri deliller ise cok yariyor. Cocuklarin sahitligide cok onemli. Calismasa bile tazminat alirsin hakli oldugun kanitlanirsa

Anne kardes vs degilde arkadas fln 3. Kisiler olursa ii olur. Ses kaydi fln olur en onemlisi sahit. Benmde annem babam ayri deliller ise cok yariyor. Cocuklarin sahitligide cok onemli. Calismasa bile tazminat alirsin hakli oldugun kanitlanirsa
Anladım inşllah kurtulurum koly bir şekilde ugraşmak istemiyorum hiç birşeyini istemiyorum beni rahat bıraksın yeter

canım öncelikle allah yardımcın olsun diyecek söz yok sen daha iyi bilirsin ne yapacağını.. sanırım gizlice alınan ses kayıtları delil sayılmıyor mahkemede aslında aramızda avukat olanlar vardır onlar daha iyi billir umarım görüp yardımcı olurlaar

Sagol neden sayılmıyor ki

Mune konu yanlış yere açılmış ilgili yere taşınırsa belki daha fazla yardımcı olan olur

Çalışmıyor işte lafta iş bakıyor ama bulamıyor eline para geçsede almiyor dogru düzgun birşey bu hamileliyim beni çok kötü yaptı çok zorluklar çekiyorum ama o hiç anlamıyor beni

Madem eşin çalışmıyor o zaman sen çalış? Eşin hep böyle çalışmayan bir insan mıydı? Korunduğun halde hamile kalmışsın, hem çocukların haline hem de senin haline üzüldüm ama evde çalışan biri olmadığı sürece her şey çok zor olur... Bence evliliğini gözden geçirsen iyi olur.

Aynı benim babamı anlattınız. O yüzden eşinizden Nefret ettim şuan... Benim babamda gençlik yıllarında içki kumar ve de sigara alışkanlığından dolayı eve hiç bir şey almıyordu. Bakın alamıyordu demiyorum almıyordu diyordum. Bütün maaşını at yarışına ve diğerlerine yatırıyordu. Atlar bizden daha önemliydi. Onun bu keyfi 3 hareketinden dolayı biz de aç kaldık. Zavallı annem de sizin gibiydi. Üstüne bir de dayak yerdi. Babamın yaşı şu an 43 falan alkolü bıraktı ama hala aynı haltlara devam... Sağ olsun babamın babası yani dedem ve Amcam bir dediğimizi iki etmedi. Hep onlar destek oldu. Yoksa ben şu an üniversiteye bile gidemezdim. Benim babam öyle bir baba ki üniversiteye giden kızın dan para istiyor. Böyle erkeklerden malesef hayır gelmez yedisinde neyseler 70 inde de o olular. O yüzden böyle bir erkekle evlenmeyi düşünmüyorum. Kusura bakma kendi derdimi yazdım.

Sana diyeceğim tek şey böyle insanların yedisinde neyse yetmişinde de o olmaları. Bence evli kalsan bile gir işe çalış. Kendi ayaklarının üstünde dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…