eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"

Eşiniz hem tanımadığı kişileri takip ediyor, takipçisi var, size de sosyal medya hesapları yasak. Ne münasebet? Şimdiye kadar şifrelerini istemiş olmanız gerekirdi. Şifreni verir misin hayatım biraz takılıcam dersiniz?

ya ne demek senin hesabın olamaz bu devirde? kusura bakmayın ama bu tür şeyler karı koca arasında çok basit geliyor. yasak kullanma, şifreni ver bilmiyorum ben ve eşim önemsemiyoruz sosyal medyayı.

ama seninki gerçekten bağımlı olmuş, bunu çöz bence. çünkü sosyal medya denilen şey hayatları bu kadar etkilememeli, boş bir eğlence...

Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttı:KK43:

Bu abartı hayra alamet degıl senın hesabın oluncabyaptıgı yrumları begendgı ftgrafları greceksın yada profılınde evlı yazacak dıye ıstemyrdur bence gzlıce fake bı hesap al esını takıp et bı sure snra mesaj falan at bakalım ne yapacak

eşiniz neden tanımadığı insanları takip ediyo ki? ben sevgilimin tanımadığı kızları takip etmesine bile müsade edemedim ayrılık sebeplerimden biri buydu, siz nasıl kabul ediyosunuz? tanımadığın insanları takip etme demediniz mi eşinize?

arkadasa katılıyorum.. bende hayatıma gırecek erkekleri bu krıtere gore de secıyordum.eger cok aktıfse ve tanımadıgı kızları eklıyor lıke edıyorsa hemen uzaklasıyoruum o erkekten.. tamamen omur torpusu olurlar bunlar..

Aslında önceleri bi kaç
Şey yakaladımda çok uzun hikaye yeminler etti hep inkarlar etti. Hatta en son arama geçmişinde eski sevgilisinin ismini bulduğumda bi yanlışlık olmalı ben girmedim diye yeminler etti ben inanmayıncada kendisini balkondan atmaya çalıştı. Halada inanmıyorum ama o güvenimi kazanmaya çalışıyor. Bereye gitse fotoğraf atıyor nerde olduğunu mutlaka bildiriyor. Bilemiyorum.

şimdi gördüm bu msjınızı da balkondan atlamak nedir arkadaşım? ben olsam atla derdim sizi biraz saf bulmuş galiba...

Tatlım bence senin işin zor. Adam hem kendisi takır takır herkesi takip etsin, hem tanımadığı kadınlarını fotoğraflarını beğensin, hem de senin hesap açmana bile izin vermesin... Bu adamı ikna edemezsin, nerede onda o incelik...

arkadasa katılıyorum.. bende hayatıma gırecek erkekleri bu krıtere gore de secıyordum.eger cok aktıfse ve tanımadıgı kızları eklıyor lıke edıyorsa hemen uzaklasıyoruum o erkekten.. tamamen omur torpusu olurlar bunlar..
en iyisini yapıyosun canım.. benim eski pislik benimle tanışamadn önce tanımadığı kızları takip etmiş facete hep.. biz ilişkiye başlayınca hesap sordum onlar hep senden önceydi bidaha olmicak senden sonra sla böyle bişey yapmadım yapmam da demişti.. ayrılığımızın son zamanlarına doğru bi baktım yine o biçim bi kızı eklemiş instagramdan bu sefer.. üstüne başkas orunlar da eklenince ayrıldım tabi.. bi de bana sen çok kıskançsın yarın mesleğim icabı tanımadığım insanlarla konuşunca sen kıskançlık krizi gecirirsin demişti.. ben de işinle ilgili işyerinde konuşursun telefonundan ordan burdan ne ekliyosun demiştim.. bunlar bahane.. bal gibi de arayış içine girmişti.. yeni bi kız düşürünce de bırakcaktı beni çünkü okadar basit o kadar karatersiz biri..

kişi kendi neyse karşısındakini de öyle bilirmiş...
kocanız da o hesap kendi artık ne halt karıştırıyorsa, sizde yapmayın aynısını diye hesap açmanıza izin vermiyor.
benim anlamadığım neden birey olduğunuzun farkında değilsiniz??? açma dedi diye neden onun sözünü dinliyorsunuz??

ben sunu anlimayorum kizlar lutfen anlayan varsa cevap versim insan tanimadigi insanlari niye ekler takip eder anlayan varsa lutfen cevap versin:işsiz::kızgın::kahve::KK14::silah::rolleyes:

Adam işi öğrenmiş. Yok evi terkederim, yok balkondan atlarim... Blöf hep bunlar. Siz biraz safsınız galiba... Size hesap açma dediğine göre belki de birilerinin size ulaşmasndan korkuyodur. Hani olurvya 'kocan seni aldatıyor: Bir Dost' misali... Kesinlikle şifreleri istemeyin, bisey varsa da hepsini temizleyecektir... Başka yollar deneyin.

Kendisi millete yazdigi icin seninde hesap acmani istemiyor. Kisi kendinden bilir isi. Herkesi kendi gibi yvsak saniyor.

He esimin sosyal medyada bilmem kac hesabi bilmem kac yuz takipcisi vs olacak ama benim hesap acmam yasak olacak...

Nasil hayatlar yasiyorsunuz valla ilginc.

Oyle sey olur mu ya.. Esiniz sizin hesaplarinizi kapatiyor kendisi de hic tanimadigi insanlari ekliyor. Bence esinizi iyi takip edin cunku bu davranislar cok da guven verici degil. Mesela sahte bir hesap acip esinle konusabilirsin bakalim nasil tepki verecek, boylece baska kaninlarla konusup konusmadigini ogrenmis olursun.

Back
X