kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"