- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi Bayan mimik
Yok artık yani adam binlerce takipçiyle sosyal medyada fink atsın senin de hesapları kapattırsın, sen de sus pus otur ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de aynisini yap, bakalim o hesabindan ya da sifresinden ödün veriyor mu?Öyle kullanıyordum ama yinede kapattı açtıramadım bir kere açacam dedim gece yarısı evi terk etti gidiyorum buralardan dedi abarttı da abarttı![]()
19 yaşında neden evlendin? Ayrıca neden yasak o kısmı anlamadım.Kızlar konuyu açtığım gün akşam olmuştu zaten bende o ara eşime "şifreni verirmsin" diye mesaj attım "vermiyorum" dedi. ben ne kadar ısrar bile etsem vermiyorum diyince bende ağzıma geleni saydım. Gece yasak olmasına rağme kalktı köye annemlere geldi sarıldı öptü bana anlattı "sen bana güvenmiyorsun ben sana bu yüzden şifremi vermiyorum" falan filan. Ben yine yüz vermedim. "İg hesabımı açacam sende göreceksin" dedim oda "açarsan kötü olur sıkıysa aç" dedi. Ben o gece açtım hesabımı zaten hesabım vardı ama girmiyordum oda ekliydi baktkm beni engelledi "aç şu angeli" dedim "açmıyorum"dedi kapat o hesabı dedi kapatmadım kavga ettik ben yine bir sürü şey söyledim. Ve dün o hesabı kapattım gereksiz di çünkü bende girmek istemiyorum. Benim önceliğim kızım diye düşünüyorum ama hala eşimle konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum bakalım ne olacak. Ne yaparsa yapsın artık ya gerçekten çok yoruldum eşine şifresini bile veremeyecek kadar aciz bir insan. Bazen "inceldiği yerden kopsun" diyorum. Ne olacaksa olsun diyorum. Ben daha 19 yaşındayım ve evlendiğim günden beri hapis hayatı yaşıyorum resmen herşeye karışıp müdahale ediyor ve herşeye kendisi karar veriyor o istiyorsa olacak o istemiyorsa olmayacak. Bu yasak bitsin evimize gidelim çekecem onun ayarını. Sadece bıktım artık gerçekten bıktım. Eşim sürekli böyleydi, bana eşi değilmişimde Düşmanıymışım gibi davranıyor ona neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda ise "sen başıma ajan olmuşsun ajanlıklarından bende sana kindarlaşıyorum" diyor. Ve daha böyle bir sürü şey var burda anlatmaya kalksam roman yazarım. Piskoloğa gittik bir ara. Eşim küçükken annesinden o kadar dayak yiyiyormuşki ev halılar dolaplar kan içinde kalıyormuş bu haberlerde gördüğümüz annelerden daha canidir annesi ve o halada herşeyde annesini savunur piskoloğumuzda "eşin küçükken çok şiddet gördüğü için travmalar geçirmiş" senin ona yardımcı olman gerekir o düzelebilir dedi. Bilmiyorum yaa kızlar hayatım o kadar çok karışık ki bir buçuk yılda yaşlandım resmen.
19 yaşında evlendiğim için o kadar pişmanım kii o kadar yorgunum ki. Kaldığımız şehride sokağa çıkma yasağı var o annesiyle başka bir şehirde bende annemlerde köydeyim. Evet bi şeyler karıştırdığınu biliyorum ama Kanıtlayamıyorum ve kanıtladığım gün kessinlikle boşayacam onu. Ama o sürekli beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu bu hayatta ben iki bayana aşığım biri sensin biriside kızım diyor. "Ben senin için değil kendim için bile böyle bi şeyi asla yapamam"diyor babasına söyeldim bazı hareketlerini babası onu takip ediyordu bir ara ama o da bi "şey yok kızım bi şey olsa ilk önce ben onun kafasına bir kurşun sıkarım" diyor.19 yaşında neden evlendin? Ayrıca neden yasak o kısmı anlamadım.
İnstagramı olan kadınların önceliği çocukları değil mi yani bence bu kocanızdan korktugunuz için uydurdugunuz bir bahane. Eşiniz kesinlikle birşeyler karıştırıyor bence.
ağlarımı açtım bekliyorum düşmek isteyen varmı ben müsaitim demek istiyor.ben sunu anlimayorum kizlar lutfen anlayan varsa cevap versim insan tanimadigi insanlari niye ekler takip eder anlayan varsa lutfen cevap versin![]()
vallahide billahide yalan söylüyor.sakın inanma.benim eşimde buna benzer şeyler sölüyordu benzer durmlar yaşamıilığımız var.aynı senin gibi bana karışır kısıtlar face istemez bunalım takılır sen soğutuyorsun der kendinden meğer haltlar karıştırırmış.uzun lafın kısası burdaki yorumları okudum ve herkes sonuna kadar doğru söylüyor her yorumu tekrar tekrar oku hepsi çok akıllı kadınlar birebir doğru şeyler.bunuda unutma.bana eşi değilmişimde Düşmanıymışım gibi davranıyor ona neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda ise "sen başıma ajan olmuşsun ajanlıklarından bende sana kindarlaşıyorum" diyor
kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"