eşimin sosyal hesap şifrelerini nasıl isteyebilirim?

Yok artık yani adam binlerce takipçiyle sosyal medyada fink atsın senin de hesapları kapattırsın, sen de sus pus otur ??

bu adam evi terketmeye ve balkondan atlamaya kalkınca sen napıyosun aman sakın yapmamı diyosun. ne halin varsa gör desene. kendi sosyal ağlarda fink atarken seni kısıtlamasına nasıl tahammül ediyosun :kızgın::oha::skandal: beyin yaşı kaç bu adamın.
hazır annenin evindeyken ömür boyu kal orda kendine en büyük iyiliği yapmış olursun

Eşiniz ne kadarda ilginç. Onun hesabı varsa sizde açın ve şifrenizi vermeyin misilleme yapın. Çokta onun hesabının peşine düşmeyin birşey varsa zaten çıkıyor ortaya ben olsam asla tınlamam eşimi ve yaptığının aynısını yaparım .

Kızlar konuyu açtığım gün akşam olmuştu zaten bende o ara eşime "şifreni verirmsin" diye mesaj attım "vermiyorum" dedi. ben ne kadar ısrar bile etsem vermiyorum diyince bende ağzıma geleni saydım. Gece yasak olmasına rağme kalktı köye annemlere geldi sarıldı öptü bana anlattı "sen bana güvenmiyorsun ben sana bu yüzden şifremi vermiyorum" falan filan. Ben yine yüz vermedim. "İg hesabımı açacam sende göreceksin" dedim oda "açarsan kötü olur sıkıysa aç" dedi. Ben o gece açtım hesabımı zaten hesabım vardı ama girmiyordum oda ekliydi baktkm beni engelledi "aç şu angeli" dedim "açmıyorum"dedi kapat o hesabı dedi kapatmadım kavga ettik ben yine bir sürü şey söyledim. Ve dün o hesabı kapattım gereksiz di çünkü bende girmek istemiyorum. Benim önceliğim kızım diye düşünüyorum ama hala eşimle konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum bakalım ne olacak. Ne yaparsa yapsın artık ya gerçekten çok yoruldum eşine şifresini bile veremeyecek kadar aciz bir insan. Bazen "inceldiği yerden kopsun" diyorum. Ne olacaksa olsun diyorum. Ben daha 19 yaşındayım ve evlendiğim günden beri hapis hayatı yaşıyorum resmen herşeye karışıp müdahale ediyor ve herşeye kendisi karar veriyor o istiyorsa olacak o istemiyorsa olmayacak. Bu yasak bitsin evimize gidelim çekecem onun ayarını. Sadece bıktım artık gerçekten bıktım. Eşim sürekli böyleydi, bana eşi değilmişimde Düşmanıymışım gibi davranıyor ona neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda ise "sen başıma ajan olmuşsun ajanlıklarından bende sana kindarlaşıyorum" diyor. Ve daha böyle bir sürü şey var burda anlatmaya kalksam roman yazarım. Piskoloğa gittik bir ara. Eşim küçükken annesinden o kadar dayak yiyiyormuşki ev halılar dolaplar kan içinde kalıyormuş bu haberlerde gördüğümüz annelerden daha canidir annesi ve o halada herşeyde annesini savunur piskoloğumuzda "eşin küçükken çok şiddet gördüğü için travmalar geçirmiş" senin ona yardımcı olman gerekir o düzelebilir dedi. Bilmiyorum yaa kızlar hayatım o kadar çok karışık ki bir buçuk yılda yaşlandım resmen.

Kızlar konuyu açtığım gün akşam olmuştu zaten bende o ara eşime "şifreni verirmsin" diye mesaj attım "vermiyorum" dedi. ben ne kadar ısrar bile etsem vermiyorum diyince bende ağzıma geleni saydım. Gece yasak olmasına rağme kalktı köye annemlere geldi sarıldı öptü bana anlattı "sen bana güvenmiyorsun ben sana bu yüzden şifremi vermiyorum" falan filan. Ben yine yüz vermedim. "İg hesabımı açacam sende göreceksin" dedim oda "açarsan kötü olur sıkıysa aç" dedi. Ben o gece açtım hesabımı zaten hesabım vardı ama girmiyordum oda ekliydi baktkm beni engelledi "aç şu angeli" dedim "açmıyorum"dedi kapat o hesabı dedi kapatmadım kavga ettik ben yine bir sürü şey söyledim. Ve dün o hesabı kapattım gereksiz di çünkü bende girmek istemiyorum. Benim önceliğim kızım diye düşünüyorum ama hala eşimle konuşmuyoruz konuşmayıda düşünmüyorum bakalım ne olacak. Ne yaparsa yapsın artık ya gerçekten çok yoruldum eşine şifresini bile veremeyecek kadar aciz bir insan. Bazen "inceldiği yerden kopsun" diyorum. Ne olacaksa olsun diyorum. Ben daha 19 yaşındayım ve evlendiğim günden beri hapis hayatı yaşıyorum resmen herşeye karışıp müdahale ediyor ve herşeye kendisi karar veriyor o istiyorsa olacak o istemiyorsa olmayacak. Bu yasak bitsin evimize gidelim çekecem onun ayarını. Sadece bıktım artık gerçekten bıktım. Eşim sürekli böyleydi, bana eşi değilmişimde Düşmanıymışım gibi davranıyor ona neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda ise "sen başıma ajan olmuşsun ajanlıklarından bende sana kindarlaşıyorum" diyor. Ve daha böyle bir sürü şey var burda anlatmaya kalksam roman yazarım. Piskoloğa gittik bir ara. Eşim küçükken annesinden o kadar dayak yiyiyormuşki ev halılar dolaplar kan içinde kalıyormuş bu haberlerde gördüğümüz annelerden daha canidir annesi ve o halada herşeyde annesini savunur piskoloğumuzda "eşin küçükken çok şiddet gördüğü için travmalar geçirmiş" senin ona yardımcı olman gerekir o düzelebilir dedi. Bilmiyorum yaa kızlar hayatım o kadar çok karışık ki bir buçuk yılda yaşlandım resmen.
19 yaşında neden evlendin? Ayrıca neden yasak o kısmı anlamadım.
İnstagramı olan kadınların önceliği çocukları değil mi yani bence bu kocanızdan korktugunuz için uydurdugunuz bir bahane. Eşiniz kesinlikle birşeyler karıştırıyor bence.

19 yaşında neden evlendin? Ayrıca neden yasak o kısmı anlamadım.
İnstagramı olan kadınların önceliği çocukları değil mi yani bence bu kocanızdan korktugunuz için uydurdugunuz bir bahane. Eşiniz kesinlikle birşeyler karıştırıyor bence.
19 yaşında evlendiğim için o kadar pişmanım kii o kadar yorgunum ki. Kaldığımız şehride sokağa çıkma yasağı var o annesiyle başka bir şehirde bende annemlerde köydeyim. Evet bi şeyler karıştırdığınu biliyorum ama Kanıtlayamıyorum ve kanıtladığım gün kessinlikle boşayacam onu. Ama o sürekli beni çok sevdiğini bana aşık olduğunu bu hayatta ben iki bayana aşığım biri sensin biriside kızım diyor. "Ben senin için değil kendim için bile böyle bi şeyi asla yapamam"diyor babasına söyeldim bazı hareketlerini babası onu takip ediyordu bir ara ama o da bi "şey yok kızım bi şey olsa ilk önce ben onun kafasına bir kurşun sıkarım" diyor.

Kendisi sosyal medyada ne haltlar karıştırıyorsa artık senin kullanmanı istemiyor kendisi elalemin karısına kızına negözle bakıyorsa sanada erkeklerin o gözle bakacağını düşünüyordur ondan sosyal medya hesabı açtırmıyordur sizde çok rahat geldiniz bana valla

Eşiniz kadar olmasada benimde takipcilerim fazla, esimde sifrem yok naptıgımla ilgilenmiyor ama telefonu ele gecirir gecirmez resimleri siliyor. Buarada şifremi istesede vermem

bana eşi değilmişimde Düşmanıymışım gibi davranıyor ona neden böyle davranıyorsun diye sorduğumda ise "sen başıma ajan olmuşsun ajanlıklarından bende sana kindarlaşıyorum" diyor
vallahide billahide yalan söylüyor.sakın inanma.benim eşimde buna benzer şeyler sölüyordu benzer durmlar yaşamıilığımız var.aynı senin gibi bana karışır kısıtlar face istemez bunalım takılır sen soğutuyorsun der kendinden meğer haltlar karıştırırmış.uzun lafın kısası burdaki yorumları okudum ve herkes sonuna kadar doğru söylüyor her yorumu tekrar tekrar oku hepsi çok akıllı kadınlar birebir doğru şeyler.bunuda unutma.

nişanlılık donemı sonrasında evlenınce hemen tek bır hesapta bırlestrık esımle. ortak kullanyrz herşeyi. Böylelıkle bu tarz sorunlar da cıjkmamıs oluyor. akrabalar , onun arkadasları benım arkadaslarım begendıogımz sayfalar.. hersey aynı yerde ıkımzde bu durumdan oldukca memnunuz. bu bıraz da guven problemı sanırım ınanın yapan heryerde yapar.

Eşinizin engellemesi çok fena olmuş. Görmenizi istemediği birşeyler olduğu açık.

eşinizin yapabildiği şeyi sizin yapamamanıza, bunu da kabul etmenize şaşırdım açıkçası.Onun şifresindense sen kendi kendine hesap açabilme! durumu düzeltsen daha iyi olur.

kızlar merhaba,
Biz eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. 6 ay'da nişanlı kaldık. Bu nişanlılık ve evlilik süresince eşimden hiç sosyal hesap şifrelerini istemedim çünkü gerek duymadım güveniyordum. Bir gün eşim yanımda şifresini girince gizlice baktım. Eşim sosyal medyada çok aktiftir hiç
Tanımadıklarını takip eder. 5 bin'e yakın takipçisi vardır ve benim bütün hesaplarımı kapatmıştır. ne kadar kavga da etsek açtırmadı bana hesaplarımı, neyse ben asıl konuya geçeyim, eşimin sosyal hesaplarına bi kaç ay girdim içinde bi şey yoktu ama başkalarının fotoğrafını kız erkek hiç
Tanımadığı kişilerin fotoğraflarını beğeniyordu. Bende onun hesaplarına girdiğimi hiç söylemiyordum. Ama o farkedince değiştirdi ve bana vermek istemiyor. Bugğn ona şöyle bir mesaj atmaya karar verdim ama önce bi sizinde fikrinizi alayım dedim. Sizce nasıl İstemeliyim şifresini kızlar?
"Düşünüyorum da Herkes kocasının bütün sosyal hesap şifrelerini biliyor bi ben bilmiyorum neden acaba vallahi helal olsun bana bazen nasıl böyle ses çıkarmadığıma şaşırıyorum"

ben de olsam yerinizde mesaj atardim ancak sifreyi istemek gibi degil de, sanki yaptigimin ne manaya geldigini gfark etmis bir olgunlukla...

"Prof. Dr. Arif Verimli tarafından hazırlanan bu teste göre 'Paranoya, Paranoid Kişilik ve Aşırı şüpheci Kişilik Özelliğinden uzak olunduğunuzdan bahsedebiliriz' sonucu çıktı; demek ki yaptığım şeyi telafi edebileceğim zikre sahipmişim. 'yürek'ten hiç şüphem yoktu zaten. lütfen sahip olduğum güzelliği, kendime duyduğum değeri alma elimden
ben çok incinirim onu kaybedersem. Sevgi, karşındakinde sahte bir şey görürsen biter. aksi durumda o insan olsa da olmasa da ömrün sonuna de sürer. Senin sevgin, güvenin, saygın benim için bir; hiçbirinin fazlası ya da azı yok benim benliğimde. şimdi eğer 'böyle' olursa, bana 'tek bir' konuda güvenmiyorsun, diye değil; hepsinde birden azalma varmış gibi hissederim. Bu yeterince büyük bir ceza... sadece bir saattir bile bunu düşünüyor olmam, bana bir ömür yeter
inan bana.
bir daha asla ama asla müdahele etmeyeceğim bir 'özel'ine; bir daha kim ne tepki veriyorsa, kim ne yorum yapıyorsa önemsemeyeceğim. önemseyip de onlara karşı bir tepkide-eylemde bulunmayacağım ve sana hep güvendiğimi ve hatta kendimden de çok güvendiğimi sözle değil, davranışlarımla da hissettireceğim. Bu yüzden lütfen beni fiilen ya da zikren cezalandırma, güvenini geri alma."

Eşinin şifrelerini bi şekilde almalısın emin ol altından tonla şey çıkacak... Benim eşimin face i var benim yok benim telimde de kendi telinde de açıktır face yani bir an bakmak istesem kendi telimden girmem yetiyo. Saklıyorsa sıkıntı var bana göre.

Kendisi sosyal medyada bu kadar aktif olan birinin eşine hesap açtırmaması ilginç.
Acaba çekincesi nedir?
Onun yediği haltları görecek olmanız mı yoksa aynı şeyleri sizin de yapacağınız korkusu mu?
Şifreden önce bunu sorgulayın derim.

Senin sosyal medya hesapları kullanmamanı istemesinin sebebi kıskançlık değil ki onu takip etmen.Onu takip edeceksin face den şuradan buradan takip edeceksin diye yasak diyor :oha:Ya ikimiz de kapatacağız ya da ben de hesaplarımı açıcam ve beni de engellemeyeceksin de.Ya da entrika istiyorsan açıcaksın bir yalancı hesap eşinin takip edebileceği türden bakacaksın ekleyeceksin bakacaksın bakalım neler dönüyor.Ya da bi hacker bulup bütün şifrelerini kırdırıp kendin yeni şifre koyucaksın bütün hesaplarına bak o daha ilgi çekici olur.O zaman görürsün neler neler dönüyor.:skandal:

Benim eşim de sosyal medyada aktif biridir. Ben de şfrelerini bilmem ama istesem ikiletmez verir.

Bence siz de biliyorsunuz ki eşiniz birşeyler saklıyor.

Kendimi sizin yerinize koydum, eşim bir sosyal medya canavarı olarak bana yasak koyacak:işsiz: Dakikasında o yasağı deler bana gereksiz konularda yasak koyamayacağını gösterirdim.

Ayrıca kendisi kullanıyorken beni yasaklamaya çalıstığı için de bir şeyler karıştığını anlar ve araştırmaya başlardım.

Beğenmiyorsa kapı orada.

Size verebileceğim tek tavsiye bu:KK51:

Back
X