Eşimin soyadı

eşimin soyadını kullanıcam...kendi soyadım accık vahşiydi eşimin soyadı güzel...hem ondan ziyade onure etmek demiş prenses ve doğru söylemiş..

ayrıca bu hep böyledir eşin soyadı alınır ya güzel de oluyo bence ama ikisini birden kullanmak istersen o da güzel... ünlü müyüz kızlar biz gerçi ben ünlüyüm amatatlicadiarzu ossun gene aşkımın soyadını alcam...zile bilem yapıştırdık:icecream:

bende kızlık soyadımı kullanıyorum
ben şanşlıydım çünkü tesadüf eşiminde soyadı aynıydı

hayır kızlık soyadımı kulanmadım ama kulanmak isterdim ve kimsenin lafınada aldırmazdım. sende kulanıyosan kızlık soyadını gururla kulan o senin babanın soyadı

bende hata ettim oysaki benim soyadımın bir anlamı vardı şimdi çok berbat herif bile beğenmiyor. ne o "kaçar" neyden kaçıyolarsa:mymeka:

o kadar ısterdımkı kızlık soyadımı kullanmayı :) nedense evlendıgım zaman akıl edemedım. ama desteklıyorum sızı arkadaslar yılmadan sonuna kadar devam!

Bende iki soyadını kullanıyorum. Gayette memnunum halimdem.:sm_cool:

Ne yani gurbaacım ben eşimi onüre edemedim mi??? Benim ki onürsuz mu kaldı!!!!!
:Roflol:

Annemin değişmedi:uhm:

Benim de değişmedi:1no2:

Kızlarımın:çok üzgünüm:

Sanırım onların da değişmiyecek:1no2:

Bu gidişle:mymeka:

Kimse kızmasın lütfen:mymeka:

oh be dünya varmış:Roflol::Roflol::sm_cool: rahatladım

eeee yanlış anlaşılmasın canııım...annem babamla, ben eşimle uzak da olsa , yani 3 , 4 kuşaktan ,baba tarafından kuzeniz..

şu kaynanadan kayınbabalardan hayatımıza karışmalarından nefrettttttttttttttttttnefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Ben nişanlıyım. Bende evlenince ikisini kullanmayı düşünüyorum.

Bu benim tercihim. Sende takma.

Eninde sonunda kabullenecekler.

Kafanı karıştırma. eşin kabul ettikten sonraaaaa :Roflol:

10 yıllık evliyim.10 yıldır da iki soyadımı da kullanıyorum.eşim izin vermiş kanun bana bu hakkı vermiş.bu konuda canını sıkacak en son kişi kayınvaliden olmalışakkıdı

aman canim bunun neresinden tepki alinir ya,,burda cok arkadasim iki soyadini kullaniyor hic te sorun degil hatta bazilarin kapisinin ustunde iki soyadi olan yada mektuplar bile iki soyadiyla gelirr,sen takma kafana,kim ne derse desinnn,,,,,,,,sevgilerrrrrrrrrr

Ben Kizlik Soyadimi Kullaniyorum Ve Bundanda Büyük Haz Aliyorum. O Soy Isim Benim Babamin Bana Mirasi...BEN O SOY İSİMLE YAŞADIM BUNCA YIL.

Bunda tepki gösterilecek ne varki anlamadım ben:uhm:
Senin özün neticede kendi soyadın,ağaç kovuğundan çıkmadığına göre bu hakkını kullanman doğal..
Ben istedim ama eşim kullanmanı istemiyorum dedi.Eşimin tek kelimesi yetti bana.:asigim:
Kayınvalidemlerde de nikahtan önce konusu açılmıştı,kullanmak istiyorsan kullan kızım demişlerdi.. Nitekim de bu konuda görümcem kızlık aoyadını kullanıyor..:teytey:

ben de iki soyadımı birden kullanıyorum..nikah işlemleri için ewraklar imzalanırken dedim ya o dilekçeyide imzalarız yada diğerlerini de ben imzalamıyorum..kayınpeder kayınwalide felan biraz enteresan karşıladlar..şakayla karışık newarmış bizim syadımızda beğenmiomusun felan dediler..iplemedim tabi ne düşünürlerse düşünsünler..ben kocamı ikna etmişim onlara nee.:icecream: kimliğimde de yazıo..ooohh sefam olsuunnn.. :icecream: :icecream:

Bana eşim soyadım konusunda karışmadı , kendi soyadımı kullanmak istediğimi söylesem tepkin ne olur diye sorduğumda , karar verebilecek yaşta ve kapasitede olduğumu bunun onun için bir sakınca teşkil etmediğini söylemişti ben de vazgeçtim bu yüzden , hayır olamaz sakın gibi bir tepki alsaydım inadına kullanırdım sanırım..

Valla benin ilk adım ve kızlık soyadım acayip uyumluydu. Hani Seda Sayan, Marilyn Monreo, Bridget Bardot gibi, hatta bunlardan daha uyumlu :roflol::roflol: Amma velakin eşimin soyadıyla birlikte kullanırsam çok uzun olacağı için sadece eşimin soyadını kullanıyorum. Allahtan eşimin soyadı da çok güzel. Canım kocacıııııım benim.

bende her iki soyismini kullaniyoum. Kayinvalidem bu konudan rahatsizmi değilmi hiç bilmiyorum. Öyle bi muhabbet olmadi. Ama eşim ilk zamanlar karşiydı istememişti sonradan kabul etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…