Eşimin soyadı

iki ismim var birde iki soyismi çok uzun olacaktı o yüzden eşimin soyismini kullanıyorum eşimin aileside çevremdeki herkesde eşimden çok bana uyduğunu söylüyor bu soy isminin anlamından dolayı:roflol::roflol:
rahmetli kayınpederim bir olaya çok sinirlenip soy ismini değiştirip şimdi kullandığımız soyismini almış kendisini hiç görmedim biz evlenmeden rahmetli olmuş ama karakterimin ona çok benzediğini söylerler memnunum soyismimden

Ben ikisinide kullanıyorum kimsede bişi demiyo ama dün dr.um; nolacaksa sanki sonuçta bebek babasının soyadını alacak dedi şakasına ultrasona yazmak uzun geldi:)

Hem eski kredi kartlarım,ekliyetim ve hesaplarım hiçbirini değiştirmek zorunda kalmadım çok rahat oldu sadece nüfus cüzdanım değişti.

bende esımın soyadını kullanıyorum, bu bana rahatsızlık vermıyor fakat kendı soyadımı da kullanacaktım. bır yanlıslık yuzunden kaldı, olsun cok da onemlı degıl benım ıcın farketmez yanı...

ben eşimin soyadını kullanıyorum, çünkü iki ismim var, artı iki soyad. çok zor olacaktı ama tek ismim olsaydı kesin kullanırdım kendi soyadımı

Bende soyismimi kullanacaktim.Cünkü esim yabanci iki soyisim istedim.Karmasa arasinda yazdiramadim.Ama cogu kez kizlik soyismimi kullaniyorum.Kimsede sorun yapmiyor.Ondan vazgecmem imkansiz.Kimse kusura bakmasin.kaydirigubbakcemile3

ben de tek çocuk olduğum için gönül isterdiki 2 soyismi de kullanabileyim ama iki ismim olduu için çok manasız olucak iki soyisim çook uzayacak...hem çocuğuma kendi soyismimi veremicek olduktan sonra babama ne faydası olur benim kendi soyadımı kullanmam CADIARZU

ben de her ikisini de kullanmak istedim ama bir hengameyle işlem yaptırdık arada kaynadı ama ikisinide kullanıyorum resmiyet olmayan işlemlerde =)))

nisanliyim ve bende kizlik soyadimidan vaz gecmek istemiyorum iki isim kulanacagim allah izin verirse. Bosver konusmak isteyen mutlaka konu bulur konusur. Sende laf edecek baska bir sey bulamamislar kizlik soyadi secmisler. Sürekli milletin istedigi gibi hareket edilecekse isimiz is yani... benim izlenimim nisan ve ya dügün zamananlarinda etraftan mutlaka insanlar laf yapacak bir konu buluyor kusur arayanlar cok oluyor... baska türlü tadi cikmiyor herhalde yasamin hanimlar bosverelim kendi mutlulugumuz düsünelim kim nasil arzu ediyorsa öyle yapsin

Son düzenleme:
Bende hem kendi soyadımı hemde eşimin soyadını kullanıyorum.Bugüne kadar ne kendi ailemden nede eşimin ailesinden hiiiççç bir tepki almadım..Yanlız nikah dairesinden nikah günü almaya gittiğimizde işlemleri yapan bayan arkadaş "kendi soyadınıda kullanmak isteyen ...... içeriye gelip imza atsın" diye seslendiğinde yanımızda sıra bekleyen bir çift vardı..Kızın halini hala unutamıyoruz eşimle.Eşinin kolunu dürterek "bende istiyorum bendeee" demişti.kaydirigubbakcemileNiye onun aklına gelmemiş daha önce hay Allah ...-tatlicadiarzu-

bende kullanmadım çünkü iki soyadımda yanyana gelince komik oluyor çelikçomak gibi oluyordu o yüzden kullanamadım ama bence kullanılmalı boşver sen kayınvalideni o eski erkek ne derse o zihniyetinde aslında ne varki bunda

soyadını kullanmayıp, yaşatmak devam etmek istiyorsanız,

soyisminizi çocuğunuza isim yapabilirsiniz derimmm....
(TABİ KENDİ SOYADINIZ DA UYGUNSA)

ben nişanlıyım. bende eşimin soyadını kullanıcam. ne gerek var isim kalabalığına.
hem ben şakasına lafını ettim bi kere de nişanlım gözlerini açıverdi bana :)
zaten bende istemem evlendiğim belli olsun canım

kendi soyismimi eşimin soyisminden daha çok yakıştırıyorum ismime ..alışkanlıktan da olabilir ama, söylerken daha bir ahenkli geliyor

evlenirken aklıma bile gelmemişti iki soyisim kullanmak,
sonraları dedim eşime, keşke ikimizinkini de kullansaymışım diye ...
izin veren olursa kullanırdın tabi demişti pişkin pişkin ..izin alıp almamak gerektiğini düşünmek kalmıştı bana gizliden gizliye.

dıdı dı dıdı dı dıdı dı ....böyle olaydı keşke senağlama

Bende 2 soyadi kullaniyorum ve ev hanimi dahi olsa kullanilmasindan yanayim ailemizden gelen geleneği neden bozalim değilmi zaten işim gereğide 2 sini kullanmam gerekliydi ama ne eşim nede aisesi hiç bişi demedi kendi soyadim da ikinci bir isim gibi kaldi ben ikisinie cok seviyorum ama eşimin soyadini kullansaydim sadece isim karisliği çok olacakmiş gecenlerde fark ettim işyerinde benim adim ve eşimin soyadini taşiyan tam 3 bayan varmis :) iyiki sinizde kullaniyorum ayrica babamin erkek evladi da yok o yuzden kullanmasam babam üzülürdü canim benim hatta gecenlerde babam bana kargo yollmis eşimin soyadi yoktu kargoda :)

bende iki soyadınıda kullanıyorum daha yeni degişti nufus cüzdanım memur bana hanım erkenmiş biraz daha bekleseydin ya dedi 7 yıl oldu evleneli bazen ehliyetimi kimlik olarak kullanıyorum he he onda kızlık soyadım var

Bende kendi soyismim ve eşimin soyadını ikisi birlikte kullanıyorum:1closedeyes:
Kimsede hiç bir şey diyemez veririm cevabımı hemde hiç çekinmedensositososito
Benim tercihimdi ve eşimde saygı gösterdi sağolsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…