Cnm benim hiç üzülme artık şuan yapman gereken sadece karar vermek.Bak bende 23 yaşındayım ve bu haziranda düğünüm var hayırlısıyla ve malesef bende 98 kiloydum ta ki 3 gün öncesine kadar.hep daha var veririm kilo vs deyip geçiştiriyordum.dediğin gibi insanların şöle diyet varmış böle bi merkez varmış şu diyetisyene git şunu yap diye akıl vermeleri canımdan bezdirdi gerçten gördüklerinde kilo mu aldın biraz demeleri yok mu bide...Milletin kilosu başkasını niye bukadar ilgilendirir hiç anlamam yeterince hassas bi konu zaten.Neyse uzun lafın kısası daha 23 yaşında aynaya bakmaktan mutsuz evden bile dışarı çıkmak istemeyen biri haline dönüştüm hep başlayıp amaan daha var diyip bozdum diyetimi hep daha var veririm nasılsa diyip kendimi kandırıyordum 6 aydır.Taki geçen gün annemin bir arkadaşı bize gelene kadar.İşte yaza düğün var artık vs diye konular açıldı.Dedim işte gelinliği giymem için mutlaka 38 bedene düşmem lazım diyete başlıycam hayatta bir kez giyiliyo ve çok güzel olmak istiyorum.Ve gelen cevap aynen şydu verirsin inşallah tabi ama illa vericem diye kendini şartlama sonra düğün zamanı geldiğinde mutsuz olursun :S kadın bildiğin bana hadi ordan şişko nasıl vericeksin okadar kiloyu dedi içinden.Bu suratıma tokat gibi çarptı ve o an diyetimin ilk dakikasıydı ne hissettiğimi tahmin edersin.ertesi sabah hemen spora başladım aklıma geldikçe koşu bandına biniyorum arada kondüsyon bisikletine biniyorum ve az yiyiyorum şuan 96 kiloya indim bile hemde daha 3.günden.Düğüne kadar çok fazla kimseyle görüşmem ztn ve o gün herkes görücek bakalım inşallahnasıl bir gelin olduğumu
yani eğer istersen hazirana kadar bu yolda birlikte birbirimize destek olabiliriz.
![]()
meraba bende nisan ayında nişanlıcam.80 kıloyum