haklisin canimda olmuyo ne bileyim cok denedim ama ben diyet yapinca dahada cok acikmaya yemeye basliyorum cok enteresan
cok dertliyim bu konuda coook inanki dolabimdaki hicbir kiyafetim olmuyo artik
hep mücedele ettim ama olmuyo
evet kızlar 23 yaşındayım ve 100 kiloyum eşimin haklı ve imalı konuşmaları beni çok üzüyo.zaten kendimde çok sıkılıyorum bu konuya hiç birşey giyemiyorum rahat hareket edemiyorum iki kuruşluk insanlar bile laf vuruyor yaa artık tak etti canıma spor diyetisyen ne gerekiyorsa beraber yapacağım bi arkadaşımda olsun istiyorum beni yarı yolda bırakmayacak hissettiklerimi rahat rahat konuşacağım yani benim gibi kilolarından bıkmış ama kararlı neolursa olsun vazgeçmeyecek biri varmı arkadaşlar aranızda hazirana zayıflamak isteyen..cvp bekliyorum kızlar
kesınlıkle benım 2 oglum var arka arkaya dogurdugum ıcın kılolar kaldı bende ınanırmısın esımden oyle laflar ısıttım kı ıma falan degıl barız asagılayıcı laflar ona bunu odetcem dedım bısmıllah dedım basladım darısı basına basla ve zayıf olunc gozukecegın halı dusun... bıde daha once basarmıssın sımdı neden olmasın...
inşallah tekrar bende kurtulurum şu kilolardan ve o zamanki gibi güzel kendine güvenen bi kız olurum
kilo konusuna hiç takılma veriliyor..
ben 62 kilo ile evlendim,75 ile hamile kaldım..ve doğumdan sonra 110 kiloydum..
şu an 85 kiloyum ve diyetteyim hala..
ben eşlik ederim sana eğer istersen ama benim yaptığım diyetler diyetisyen işi değil..
biraz şok diyet..
napiyim canım tez işte sabredemiyorum..
bide çok hızlı kilo verebilen bi bünyem yok..
eşinin imalarına ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum..
ben 110 kilo iken eşim hiç bişey ima etmedi ama ben kendi kendime dedimki..
ben bir erkek olsam 110 kiloluk bir eş istermiydim yanımda..
HAYIIIIIIIR...
VE İŞTE BU SORUMDAN SONRA HEMEN DİYETE BAŞLADIM..
bence eşinin imaları iyi bile olmuş..
kimse bişey ima etmese zayıflanmıyor..
bunlar hırs yaptırıyor insana..
bende 4-5 sene önce 85 kiloydum..
birinden duyduğum ufacık bir söz bana 2 ayda 18 kilo verdirmişti..
yemek yemek istediğinde o imaları düşünür hırs yaparsın..
diyet konusunda devam etmek istersen benimle konuşuruz yine..
daha çok gençsin canım.umarım hızlaaa kilo verirsin.
ya bi konu bu kadar üst üste gelmez nasıl canım sıkıldı. kızlar ben ünv öğrenciyim ist oturuyorum sakaryada okuyorum yarın sınavlarım bitiyo ve ist geçicem şimdi çamaşırhaneye gittim çamaşırları makinayaatmak için benden önceki kızda makine bitirsinde çamaşırlarını almak için bekliyordu parmağımda yüzüğü görünce evlimisin falan diye sordu sonra yaşın kaç dedi 23 dedim o da 23 yaşındaymış ama fiziği falan çok güzeldi ve daha genç duruyordu bende ciddimisin ne güzel dahada genç duruyorsun dedim kızda sende çok yaşlı gösteriyorsun dedi güldü bide yaa, ya nasıl üzüldüm biraz önce bu konudan yakınıyordum buda tuz biber oldu =(
canım bende 23 yaşındayım ve 103 kiloyum evleneli 2 sene oldu beni mahfetti resmen. 65tim evlenirken ilk seneyi 75 ile kapattım ikinci sene 80 ile hamile kaldım 115 ile doğuma gittim. doğumdan 1 ay sonra 98 dim. sonra yine kilo aldım. artık 6 aylık oldu bebiş bende vermek istiyorum ama eşim çok üşenik ondan bana geçti herhalde. eve koşu bandı aldık yüzüne bakmıyoruzbende kilo vermek istiyorum artık bıktım. namaz kılarken nefes nefeseyim tututanarak kalkıyorum yerden. bu arada bende sakarya üniversitesinde okudum çocuk gelişimi sen ne okuyorsun.
ayrıca kızda çok terbiyesizmiş
canım benim daha çok gençsin hem de kilosu biraz fazla olanlar daha hızlı kilo verebiliyor. zaten kilo vermeye başlayınca verdiğin kiloları görüp daha da azimleneceksin sonrada fıstık gibi bi kız olursun.
ciddimi sende bi süre hendekliydin yani bende türkçe öğretmenliği okuyorum ama işte bu kilo konusu beni çok rahatsız etti bende evlendiğimden beri 35 kilo aldım
evet tatlım bu evlilik neden insanı böyle yapıyo benim eşim çok üşeniktir ben çok hareketliydim ama benide kendine benzetti hergün gelirken eve kola çekirdek cips getiriyordu alışkanlık olsu işte. off off hamileliktede çok zor günler geçirdim yemek yapamadım eşimde hamburgerle çözüm buldu
bende kiloluyum.epey bir süre diyete boşlayacağım dedim erteledim bu arada kilo aldım şimdi iki haftadır karatay diyeti yapıyorum.yapamam sanıyordum ama yapıyorum.bu diyeti yapnların paylaşımları var.ayda bir tartılma kararı aldımçünkü sık sık tartılmak moral bozucu oluyor.şok diyetler sonra iştah kontrolünü kaybetmenize sebeb olabiliyor.diyetten ziyade yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapmak gibi karatay diyeti.canan efendigil karatayın kitapları var.okursanız sizi daha kararlı kılacaktır.
hangi yurtta kalıyorsun. benim durumumda senden farklı değil malesef :/ ama benimki daha kötü ben daha 17ya bi konu bu kadar üst üste gelmez nasıl canım sıkıldı. kızlar ben ünv öğrenciyim ist oturuyorum sakaryada okuyorum yarın sınavlarım bitiyo ve ist geçicem şimdi çamaşırhaneye gittim çamaşırları makinayaatmak için benden önceki kızda makine bitirsinde çamaşırlarını almak için bekliyordu parmağımda yüzüğü görünce evlimisin falan diye sordu sonra yaşın kaç dedi 23 dedim o da 23 yaşındaymış ama fiziği falan çok güzeldi ve daha genç duruyordu bende ciddimisin ne güzel dahada genç duruyorsun dedim kızda sende çok yaşlı gösteriyorsun dedi güldü bide yaa, ya nasıl üzüldüm biraz önce bu konudan yakınıyordum buda tuz biber oldu =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?