Eşimin söyledikleri çok zoruma gitti zayıflamak istiyorum,kendime arkadaş arıyorum:(

haklisin canimda olmuyo ne bileyim cok denedim ama ben diyet yapinca dahada cok acikmaya yemeye basliyorum cok enteresan
cok dertliyim bu konuda coook inanki dolabimdaki hicbir kiyafetim olmuyo artik
hep mücedele ettim ama olmuyo

bak varya 3 gunden sonra mıde zaten kuculdugu ıcın tokluk hıssı fazla oluyo ek caylar form caylar var onlardan ıc... yavas yavas basla yada mesela bı gun aksam 6 dan sonra yeme bıkac gun sonra yemeklerden kısmaya basla olmazmı ozamanda acaba...

ayy evet canım nedir bu kilolardan çektiğimiz anlamadım gitti. 5ay önce doğum yaptım malesef üstüme yapıştı gitmiyor.emzirdiğim için çok fazla diyette yapamıyorum. ama bu durumdan çok sıkıldımmmmmmmmmm. allahtan benim eşim yüzüme birşey söylemiyor. ama içinden ne geçiyor bilemem. emzirme döneminde zayıflayan arkadaşlar bana yardımcı olsun lütfenn neler yaptınız??

çok üzücü şeyler bunlar ve tek sebepte bizim iradesizliğimiz inşallah tekrar bende kurtulurum şu kilolardan ve o zamanki gibi güzel kendine güvenen bi kız olurum

Son düzenleme:

arkadaşım sen nasıl şok diyet yaptın bende vermek istiyorum gerçekten bıktım artık 85 kiloyum istedigim hiç bişeyi giyemiyorum yaptıgın şok diyeti bi yazarmısın acaba bende yapabilirmiyim

ya hepimiz aynı dertten yakınıyoruz madem o zaman kendimizi toparlayalım valla ben kesin karar verdim bu psikoloji ile yaşamak istemiyorum.yarın özele gidemem ama dev diyetisyenede gidicem yağ oranıma falanda baktırıcam yoksa bu tembellikle benden bi halt olmayacak iyiki açmışım bu sayfayı konuşmak da iyi geldi valla düşün düşüne başım ağrımıştı sıkıntıdan imkanı olan arkadaşlarda varsa diyetisyen ve spor işine asılsınlar şu saatten sonra yemekte yemiyorum çokta açıktım ama sabredicem bunca zaman yedimde ne oldu sanki

Son düzenleme:
daha çok gençsin canım.umarım hızlaaa kilo verirsin.

teşekkürler valla bende öyle umuyorum artık kilolu, istediği hiç bir kıyafeti giyemeyen yanında kilo konusu açıldımı salak salk sırıtıp konuyu geçiştirmeye çalışan biri olmak istemiyorum tabi eşimin düşünceleri kıskançlıklar da ayrı bi boyut

Son düzenleme:

canım bende 23 yaşındayım ve 103 kiloyum evleneli 2 sene oldu beni mahfetti resmen. 65tim evlenirken ilk seneyi 75 ile kapattım ikinci sene 80 ile hamile kaldım 115 ile doğuma gittim. doğumdan 1 ay sonra 98 dim. sonra yine kilo aldım. artık 6 aylık oldu bebiş bende vermek istiyorum ama eşim çok üşenik ondan bana geçti herhalde. eve koşu bandı aldık yüzüne bakmıyoruz bende kilo vermek istiyorum artık bıktım. namaz kılarken nefes nefeseyim tututanarak kalkıyorum yerden. bu arada bende sakarya üniversitesinde okudum çocuk gelişimi sen ne okuyorsun.
ayrıca kızda çok terbiyesizmiş

Son düzenleme:
canım benim daha çok gençsin hem de kilosu biraz fazla olanlar daha hızlı kilo verebiliyor. zaten kilo vermeye başlayınca verdiğin kiloları görüp daha da azimleneceksin sonrada fıstık gibi bi kız olursun.

ciddimi sende bi süre hendekliydin yani bende türkçe öğretmenliği okuyorum ama işte bu kilo konusu beni çok rahatsız etti bende evlendiğimden beri 30 kilo aldım

Son düzenleme:
canım benim daha çok gençsin hem de kilosu biraz fazla olanlar daha hızlı kilo verebiliyor. zaten kilo vermeye başlayınca verdiğin kiloları görüp daha da azimleneceksin sonrada fıstık gibi bi kız olursun.

inşallah arkadaşım inşallah bu yaza zayıf biri olarak girerim

ciddimi sende bi süre hendekliydin yani bende türkçe öğretmenliği okuyorum ama işte bu kilo konusu beni çok rahatsız etti bende evlendiğimden beri 35 kilo aldım

evet tatlım bu evlilik neden insanı böyle yapıyo benim eşim çok üşeniktir ben çok hareketliydim ama benide kendine benzetti hergün gelirken eve kola çekirdek cips getiriyordu alışkanlık olsu işte. off off hamileliktede çok zor günler geçirdim yemek yapamadım eşimde hamburgerle çözüm buldu

öyle oluyo ister istemez bende eve gidince yorgun oluyorum her hafta git gel yemek yapmak istemiyorum alıştım bu öğrenci moduna daha ilk senem ama yemekfalan zor gelmeye başladı haydee dışarı yüklendik bizde ama bundan sonra dikkat edicem olmuyo valla bide benim çocuk olmadı stres sınava hazırlanmaya karar verdim geçen sene kazanamadın stres nasıl bi huyum varsa sinirlenirim yemek yerim sevinirim yemek yerim üzülürüm yemek yerim yani yemek yemek için çok bahane üretirim ve şimdi sıkıntı yaşıyorum kolosterol çıktı 250 ye bu yaşta

bende kiloluyum.epey bir süre diyete boşlayacağım dedim erteledim bu arada kilo aldım şimdi iki haftadır karatay diyeti yapıyorum.yapamam sanıyordum ama yapıyorum.bu diyeti yapnların paylaşımları var.ayda bir tartılma kararı aldımçünkü sık sık tartılmak moral bozucu oluyor.şok diyetler sonra iştah kontrolünü kaybetmenize sebeb olabiliyor.diyetten ziyade yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapmak gibi karatay diyeti.canan efendigil karatayın kitapları var.okursanız sizi daha kararlı kılacaktır.

fat1hhh canım bende şok diyetleri pek doğru bulmuyorum tartılama kararrı nı uygularsan ne güzel ben dayanamıyorum 2 de bir tartılıyorum tabi vermeyince bozuluyorum keyfim kaçıyo aslında ayda bir tartılmak daha ii onu yapamamda 15 günde bir için kendimi tutmaya çalışırım napıyım çok merak ediyorum karatay diyetinden bahsedermisin biraz

arkadaşlar saat 9 30 oldu hala birşey yemeden duruyorum valla kaç akşamdır yurdun fastfood sırasında vicdan azabı ile bekliyordum bugün gitmedim bakalım durabilecekmiyim..şimdi ben önce neyi nasıl yapacağımız belli olsun istiyorum yani şuanda kimseyi göremedim ama ben kendikendime yazayım yanlış söylediğim eksik yerleri düzeltirsiniz ben zamanın ehlinde 3 ayda 15 kilo verdim ama spor yapmadan herkes 15 kiloyu verikten sonra fark etti zayıfladığımı ama şimdi 3 hafta spora gittim 3 kilo verdim ama kimi görsem zayıflamışşsın dedi işte bence spor bu yüzden çok önemli insanı fit gösteriyo şu okul yüzünden çok masrafım oluyo yurt yol parası falan yetişmiyo ama aburcuburdan yiyecekten para kesip ayda 60 tl ye spora başladım bu para normal zamanda benim haftalık yemek param ama diyetle o masrafıda kısarım diye düşünüyorum.hem sağlık açısındanda ebushh arkadaşımın dediği gibi bende nefes almakta nebiliyim merdiven çıkmakta zorlanmaya başlamıştım sporla yavaş yavaş düzeliyorum ama işte finaller yüzünden ara verdim şimdi ist gidiyorum nasıl dert oldu ben kendimi biliyorum 15 günde abartmıyorum 4 yada 5kilo ile geri dönecektim sizle konuşmasaydım şimdi dikkat edicem.eğer imkanı olan arkadaşlar varsa sporu mutlaka yapsınlar hazirana kadar zayıflamak isteyenler olarak bence sırasıyla Başladığımız tarihi Kilomuzu Boyumuzu Beden kitle indeksi Yağ oranını(nettede bulabilirsiniz) Vermek istediğimiz kiloyu Düşündüğümüz tarihi yazalım bilmiyorum başka ne yazabiliriz aklına gelen varsa eklesin kızlar yediklerimizi günlük buradn söyleriz herhalde yada diyetisyene gitmeyenler olursa uygulanacak mantıklı bi listemi hazırlarız ne dersiniz

benim başlama tarihim :04.01.2012
kilom :100
boyum :1.70
indeksim :35 1.dereceden şişman/obez
yağ oranımna bakamadım bel ölçüsünü yurtta ölçecek malz yok eve geçince yazarım
vermek istediğim kilo:40
hedefimdeki ay:Haziran sonu

bilmiyorum işte kızlar ben bide her ayın sonunda resimde koyalım diyorum yıllardır resim çekilmeyen biri olrak giden kilolarımı zevkle izlemek istiyorum hem bizim için daha iyi olmazmı bu da dikkat etmemizi sağlar yine

hangi yurtta kalıyorsun. benim durumumda senden farklı değil malesef :/ ama benimki daha kötü ben daha 17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…